Ylösnousseista mestareista.

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suuri valkoinen veljeskunta on sama kuin Ylösnousseet mestarit. Tunnetuimmat mestareista ovat Jeesus Kristus, Äiti Maria, Buddha, Lord Maytreya, Krisnamurti, Äiti Teresa, Saint Germain, Lord Lanto, Hilarion, White Eagle... Jokaisella mestarilla on omanlaisensa tehtävä keskuudessamme, välittää erilaisia energialaatuja käyttöömme chakrojemme kautta. Ylösnousseet mestarit toimivat myös hyvin läheisessä yhteistyössä arkkienkeleiden ja muunkin enkelikunnan kanssa.

Ensimmäisen kerran sain tietoa omista pääenergioistani parikymmentä vuotta sitten Kalevi Riikosen kanavoimana. Silloin minussa vaikuttivat erityisesti 7., 6. ja 3. säde. Kaikki säteet toimivat kauttamme myös synergisesti, yhteisvaikutuksena. Säteitä on niin paljon, kuin on erilaisia värejäkin, punaisesta kultaan, kristallinkirkkaaseen ja timanttiinkin kaikkine vivahteineen. Energialaadut muuttuvat tarpeemme ja kehityksemme mukaisesti.

Jokainen energialaatu värähtelee tietyllä taajuudella, esim. vaaleanpunainen energia ilmentyessään ihmisessä kertoo, että hänestä on silloin tullut kristustietoinen toimimalla pyytettömästi ihmisten palvelijana, rakkaudella. Kristusenergiaa niinkuin ei muitakaan energioita kukaan omista, vaan saamme näitä käyttöömme kehityksemme mukaisesti.

Tietoa Suuresta valkoisesta veljeskunnasta sain alkuun myös kirjasta tutkimus valkoisesta magiasta, jonka on meille kanavoinut Helena Blawatsky, teosofisen liikkeen perustaja. Toinen merkittävä kanavoija on ollut Annie Besant. Suomalainen Pekka Ervast on myös kuuluisa teosofi, jonka oppi perustuu tähän samaan ideologiaan.

Ylösnousseet mestarit vuodattavat tällä hetkellä keskuuteemme myös uusia energioita, nopeuttaakseen planeettamme henkistä ylösnousemista. Tästä puhutaan, kun nyt kerrotaan ylösnousemusprosessista vuoteen 2012 saakka. Mestarit toimivat tällä hetkellä 5. ulottuvuudessa. Enkelikunnan ulottuvuudet ovat luonnollisesti korkeammalla, eli vähintään 6. ulottuvuudessa. Värähtelytasomme nousun myötä meillä kaikilla on mahdollisuus olla konkreettisessa yhteydessä näihin mestareihin ja arkkienkeleihinkin. Tiedän, että tällä hetkellä täälläkin on yksi heistä.

Henkisiä asuinsijoja mestareilla on maa piirissäkin; Himalajan yläpuolella, Saharan yläpuolella jne.

Kommentit (2)

Vierailija

ennakkoluuloton skriivasi:


Silloin minussa vaikuttivat erityisesti 7., 6. ja 3. säde.Mussa vaikuttaa täll hetkell 2., 8., 15 - 27., 63. sekä 126. säde ja jonku verran eilinen rommi. Kajalsäteen oon saanu syntymälahjana.

Mestarit toimivat tällä hetkellä 5. ulottuvuudessa.

Itse oon käyny kolme kertaa 6. ulottuvuudess; niist kaks kertaa mun Jehovamimmin kans. Sanoisin, ett siell kyll taivas räjähti. Sitt vetäsin röökit päälle.

Uusimmat

Suosituimmat