Mistä kämppä?

Seuraa 
Viestejä27533
Liittynyt30.4.2005

Tämä olkoon viimeinen viestini.

Mistä saa luottotietonsa menettänyt vuokrakämpän? Ei kai mistään.

Kommentit (1)

Vierailija
CE-hyväksytty
Tämä olkoon viimeinen viestini.

Mistä saa luottotietonsa menettänyt vuokrakämpän? Ei kai mistään.

Et tarvitse luottotietoja, ei yksityishenkilö pysty edes tarkistamaan niitä.
Valehtele olevasi töissä (jos et ole) vaikka autokuskina, ja että luottotiedot ovat kunnossa, älä kuitenkaan ole liian vakuuttava.
Muista myös kertoa, että sinulla on hyvät suositukset nykyiseltä vuokraemännältä, anna jonkun naiskaverisi puhelinnumero, joka esiintyy vuokraemäntänäsi ja kertoo kuinka hienosti asumisesi on sujunut vuosia, asunto menossa myyntiin ja siksi tulee häätö heti kun saat toisen asunnon.
Kerro myös että olet käynyt katsomassa paria muutakin asuntoa ja tämä on paras, voisin kyllä vuokrata tämän jos teille sopii.
Kun vuokrasopimus on tehty, sosiaalivirastosta varmaan soitetaan uudelle vuokraisännälle, jos hän ihmettelee etkö olekaan töissä, kerro että puhalsit aamulla 0,54 ja kortti lähti, kerro myös että sinulla on tiedossa toinen työpaikka jossa ei tarvita ajokorttia, tuskin hän vuokrasopimusta purkaa tai pystyt kuitenkin asumaan 3 kk.
Jos ei ole rahaa takuuvuokriin, ylöjärven keskustasta lähtee vanha kuruntie, siitä n. 8 km eteenpäin on vasemmalla leirintäalue, missä maksaa mökki tamperelaisille 97 euroa viikko, kerro ettet juo ollenkaan ja käyt töissä, siellä voi asua pidemmänkin ajan jos mökkejä on vapaana.
Tällä hetkellä asuntotilanne on aika huono kun opiskelijat muuttavat vapaisiin asuntoihin, olisi tossa yksi kämppä, se on myytävänä mutta ei näytä kelpaavan kenellekään, sen voisi vuokrata kuukauden-parin päästä.

Uusimmat

Suosituimmat