Danielin kirjan tulkintaa...

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Danielin kirja sisältää kaavan - kuten Hesekielinkin - aikojen tulkitsemiseen jaenumeroista. Kaava on seuraavanlainen: Jaenumero x 10= aika vuosina. Siitä enemmän tuonnempana.

Ensimmäinen Danielin luku sisältää kuvauksen Danielin nuoruusvuosista.
Toisessa luvussa on nk. Nebukadnessarin patsas. Nebukadnessar näki unen patsaasta, jonka pää oli kultaa, rinta ja käsivarret hopeaa, vatsa ja reidet pronssia. Sääret rautaa ja jalat osaksi savea, osaksi rautaa. Sitten lähti kivi vuoresta vierimään ja murskasi koko patsaan.

Nyt olemme tuossa savisten ja rautaisten jalkojen aikakaudessa. Eri tasot patsaassa näet merkitsivät aikoja. Nyt on juuri se aika, jolloin messias tuhoaa Nebukadnessarin patsaan ja tekee itsestään - siitä kivestä, joka lähti vuoresta, kiven, joka täyttää maailman... Rolling Stones ja ROck niin sanoakseni... Nyt on siis tuo Nebukadnessarin nykyään muslimimaanakin tunnettu Irak ja muut Islam-maat tekemässä liittoa Euroopan ja Usan kanssa, tätä merkitsi savi ruukun varpaiden seassa.

Tämän kälkeen oli kolmannessa luvussa 3 miestä tulisessa pätsissä, josta he selvisivät Juumalansa avulla!

Neljäs luku sisältää Nebukanessarin toisen unen: "Oli korkea puu, joka kasvoi taivaaseen asti. Se antoi ravintoa hedelmistään kaikille. Sen alta hakivat suojaa maan eläimetkin. Sitten puu leikattiin poikki ja sen hedelmät hajotettiin ympäriinsä... Tämä tarkoitti sitä, että Nebukadnessar oli menettävä valtakuntansa ylpeytensä takia.

Danielin elämän 50-vuosi oli Belsassarin hovissa. Tuli käsi joka kirjoitti. Kukaan muu paitsi Daniel ei osannut lukea tekstiä. Seinäkirjoitus kuului näin: "Mene, mene, tekel u-farsin". Eli: Laskenut päiväsi, lukenut kuninkaan keveäksi ja on hajoittava hänen valtakuntansa. Näin kävikin.

Tämän kirjan lopussa ilmenee tuo kaava: Dareios sai vallan käsiinsä, kun alkaa 6-luku, jolloin hän oli 62 vuotta.

Kuudennessa luvussa Daniel Dareioksen valtakautena joutuu leijonien luolaan, mutta pelastuu sieltä, koska luotti Juumalaansa.

Seitsemännessä luvussa tulee Danielin oma näky edellisen kuninkaan Belsassarin hallituskauden alussa: Daniel näki unen vuoteellaan. Taivaan neljä tuulta panivat valtameren kuohumaan. Merestä nousi 4 eläintä - kaikki erilaisia.

Ensimmäinen oli kuin leijona ja sillä oli kotkan siivet. Siltä revittiin siivet ja siitä tuli ihmisen kaltainen. Korttipakkamme hertta, eli Itä.

Toinen eläin: karhu, jolla oli 3 kylkiluuta suussaan.
Sille sanottiin, että se saa syödä paljon lihaa. Korttipakkamme risti, eli syksyinen etelä.

Kolmas eläin oli pantteri, jolla oli neljä linnun siipeä selässän ja neljä päätä. . Ruutu, ylpeä kevät.

Neljäs eläin, eli korttipakkamme pata, oli kauhistuttava ja hyvin väkevä. Sillä oli suuret rautaiset hampaat ja se söi ja ruhjoi kaiken ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Tämä kuvaa talvea ja lännen valtaa. Eläimellä oli lisäksi 10-sarvea. Kymmenen sarven väliin kasvoi vielä pieni sarvi ja entisistä sarvista 3 irtosi sen tieltä. Kuvaa peleissämme ässän valtaa kuvakortteihin nähden. Tuota ässän luonnetta, eli merkityksessään pysymättä jättämistä(ässä 1 ei 14!) voimme päästä selvyyteen millaista ideologiaa tuo viimeinen kuningas symboloi!

Mutta tuokin eläin siis tuhottiin.

Voisin käydä samaan syssyyn läpi muutkin luvut. Mutta käsittelen vain nopeasti 11-luvun... Siinä kuvataan sitä, kuinka Persia on saava 3-4 kuningasta. Luvun lopussa on myös päiviä muutettavissa vuosiksi, joka selitystapa on aika yleinen Raamatussamme. "Siitä ajasta, jolloin päivittäinen uhri lakkautetaan ja turmion iljetys pystytetään on kuluva 1290 päivää." Lisäisin tämän Muhammedin valloitusretkiin vuonna 666.
1290+666=1956, mitä silloin tapahtui? Samoin julistettiin onneliseksi se, joka jaksoi odottaa 1335 päivää! 1335+666=vuosi 2001. Danielin kirja on siis loppuun koluttu ja kaikki on tapahtanut - eikö?

Jos vielä epäilette tuota vuosi=päivä tulkintaa, niin sellainen esiintyy 9:ssä luvussa: "Seitsemänkymmnetä vuosiviikkoa on määrätty kansallesi ja pyhälle kaupungillesi." Tiettävästi Daniel el noin 666eKr...

Vielä tähän loppuun toinen kaava: Hesekielin 4 luku sisältää ajatuksen 40 piinavuodesta päivän muodossa ja samoin 390 vuotta 390 päivän muodossa. Näin ollen voimme itsenäistä Suomea juhlistaa lukemalla Ilmestyskirjan 9:ttä lukua, jossa taivaasta oli pudonnut tähti! Näin uudenvuoden rakettien aikaan aika osuva vertaus! Ja tästä eteenpäin 130-vuotta ja pääsemme Ilmestyskirjan täyttymykseen eli 2138-lukuun. Tuolla toisella tulkintametodillahan on yksi Raamatun luku 100-vuotta! 22-lukuun eli vuoteen 2200 päättyy Raamattumme taival!

Joku vääräleuka tosin voi löytää 14. luvusta myös kolmannen ja neljännen tulkintametodin: 1 Raamatun luku on luku 10000 sillä siellä esiintyy noi 144000 sinetillä merkittyä!

Mutta kaikenkaikkiaan: Millä kertoimella tai kaavalla ikinä sitten tahdottekin Raamatun lukuja ja tekstejä jäsentää - muistakaa tämä: Mikään ei ollut piilossa tuolloin eikä ole nytkään - vaan kaikki on paljasta ja alastonta sille, jolle meidän on tehtävä tili!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat