Teettekö te rahaa netissä?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tää on varmaan mun eka kunnon postaus tänne mut antaa mennä.
Onko joku muukin tekemässä tällästä touhua? Periaatteena on siis klikkailla mainoksia ja antaa sivun olla auki n.30 sekunttia ja siitä sitten saa rahaa.
Joissakin saiteilla annetaan enemmän, joissakin taas vähemmän. Muutamilla sivuilla vois myös pelata nettipelejä ja siitäkin seuraa rahaa.
Jokatapauksessa liittyminen on ilmaista ja henkilökohtaisesti olen saanut kuukaudessa lähes 100e mun paypalitilille. Ihan mukava lisä toi on. Aluksi rahaa ei tule paljoa mutta parin päivän päästä mainoksia voi klikkailla enemmän ja enemmän.
Ei siis kannata lannistua vaikka rahaa ei välttämättä tule heti euroa enempää, ilmaista rahaa sekin on ja lopulta kun saat noin 20 dollaria voit ostaa refer pakkauksen ja rahaa saattaa tulla jopa 200e kuukaudessa.
Keräsin tähän pari omasta mielestä parasta sivua joista raha varmasti tulee eikä liittyminen maksa mitään.

http://adverbux.com

http://clix4coins.com

http://bux.to

Kommentit (4)

Vierailija

Oma aika, laitteet, sähkö, rannevamma, psykoosi, silmälasit.. ne ei sitten maksakaan mitään.

Voiko jollain olla niin tylsää, ettei ole parempaa tekemistä kuin harrastaa tuota viime vuosituhannelta peräisin olevaa napsuttelua. Näköjään voi.

Jospa joku ilta teet hyvän kotisivun, myyt sinne mainostilaa ja alat markkinoida sitä asiallisesti. Tienaat enemmän, eikä tarvitse kuin hoitaa pientä päivittelyä silloin tällöin.

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151
Liittynyt19.7.2007

Joo, saksassakin voit naisena tienata rahaa kusemalla purkkiin ja myymällä sitä internetissä ja myymällä myöskin omia häpykarvoja(naisen häpykarvoja siis). Ja kyseisellä keinolla tienaa ihan hyvinkin.

Olen fiksu ja älykäs!

salai
Seuraa 
Viestejä7110
Liittynyt17.3.2005
rankkis11
Tää on varmaan mun eka kunnon postaus tänne mut antaa mennä. . .
Saatanan persläpi. Kuinka monelle muulle foorumille olet "antanut mennä kunnon postauksia", joilla pyrit tienaamaan?

EDIT: Teettekö te rahaa netissä?, Tää on varmaan mun eka kunnon postaus tänne mut antaa mennä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Uusimmat

Suosituimmat