Halpoja vuokra-asuntoja

Viestejä13137
Liittynyt3.4.2005

Tampereella saa 2009 vuonna valmistuvia asuntoja vuokrattua alle 400 euron ja niissä varustustaso sisältää saunankin.

Tämä on niitä valtiontakaamia asuntoja. Valtiorahoitteiset asunnothan on niin halpoja kun rahalla saa, eli kaikki ilma on puristettu pois.

Näköjään asuntoja pystyy edelleen halvalla rakentaa, kunhan hyväveliverkostot ja lahjonta ei sotke kuvioita.

Monesta 70-luvun betonikuutiosta joutuu maksamaan enempi kun alle vuoden vanhasta asunnosta. Johtunee varmaan että yli 30 vuodessa on tullut kustannuksia korjauksista ja muista.

On sinäänsä ihme että asunnot on maksettu moneen kertaan ja vuokrat nousee 50 eurollla joka vuosi.

Kommentit (2)

sinnipirtti
Liittynyt1.7.2007
Viestejä5161
Viesti

vieläkin taloja voi tehdä halvalla. hintahan riippuu siitä ottaako 100 rullalta maksavaa tapettia vai maalaako vain kipsilevyn valkoisella halvalla maalilla. keittiöön saa myös uppoamaan joko 500 tai 50 000 euroa.

eli kyse ei ole muusta kuin siittä mitä halutaan. mutta se pitää muistaa että kustannukset nousevat varsinkin lämmitys, ja myös taloyhtiölle on pakko jotenkin saada kiertymään varoja tulevia remontteja varten. yleensä tätä ei oteta huomioon ajoissa joka johtaa sitten useiden kymppien vuokran tai yhtiövastikkeen korotuksiin.

toisen polven pilkkuvirhe

CE-hyväksytty
Liittynyt30.4.2005
Viestejä26559
Viesti

Porvarit ei kuitenkaan rakenna proletariaatille sopivia asuntoja tarpeeksi kerta ne tykkää kyykyttää kerta se on niitten homma.

Support Soldiers Of Odin Ry Tampere: "Jos tilanne että meitä vastaan hyökätään niin me piiritetään ja hyökätään ensin." :D:D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat