Kissan lihan syöminen

Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Kissasta reidet ja hyvät osat on Esim. Perussa suosittuja.

Esim. kissasta saa hyvät lihapullat.

Kissaa on käytetty suomessakin syöttinä kalastuksessa. Ilmeisesti tieltä on kissat poimittu jos ne on jäänyt esim. auton alle. Kissanliha on hyvää ja mureaa.

Oletko turistimatkalla koskaan syönyt kissa. Sveitsissäkin kissan syöminen on yleistä. Olisi hyvä että kissanlihaa saisia k-kaupasta tai suomesta. Kissannahkaa ei saa myydä. mutta lihaa ei ole kielletty.

Kommentit (13)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä23188
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs
Olisi hyvä että kissanlihaa saisia k-kaupasta tai suomesta. Kissannahkaa ei saa myydä. mutta lihaa ei ole kielletty.Yleensä pienpetoeläinten lihaa pidetään huonona, ja sitä ei syödä. En tiedä liittyykö huono maine lähinnä trikiinivaaraan, vai onko lihassa jotain laadullista vikaa. Kunnolla kypsennettynä kissanlihaa voi vallan hyvin syödä. Varmasti kissa käy hyvin ainakin voimakkaasti maustettuihin itämaistyyppisiin ruokiin, vaikka ei sellaisenaan erityisen herkullista olisikaan.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Mad Cook Länsi-Afrikka resepti:
Kissa Länsi-Afrikkalaiseen tapaan

Felis silvestris foxi, Länsi-Afrikkalainen peto ja pirullinen pimeissä nurkissa hiiviskelijä! Kukapa savanninkäyjä ei olisi aika ajoin toivonut pääsevänsä laittamaan tätä teräväkyntistä säikyttelijää lihoiksi ja pataan porisemaan? Jo tavallisen kotikissankin kiinnisaaminen on temppu sinällään, mutta varsinainen valmistus voikin sitten olla koko perheen hauskaa yhdessäoloa ja jopa niin helppoa, että siihen kykenee aivan aloittelevakin kokki.

Ainekset
1 kpl Kissa
1 desilitra ruokaöljyä
2 teelusikallista suolaa
2 teelusikallista mustapippuria

Kypsennys
Puulämmitteinen keittäminen ja paistaminen takaavat tasaisen kypsän ja alkuperäistä Afrikkalaisruokalajia parhaiten muistuttavan lopputuloksen.

Annoskoko
Yksi kissa ruokkii hyvinkin kahden aikuisen aterioitsijan pöytäseurueen.

Valmistus
1. Kutsu kissaa kis-kis-kutsulla. Huomaat tämän olevan täyttä ajanhukkaa, koska kissa on välinpitämätön ja luonteeltaan itsekäs olento. Parempi keino on herättää kissan uteliaisuus esim. tuoreilla juorulehdillä. Kun töpöhäntä syventyy roskajournalismiin, shanghaijaa se välittömästi juuttisäkkiin.

2. Eliminoi kissa. Konstit on monet, sanoi mummo jne.

3. Kyni katti perusteellisesti karvastostaan. Varmista että olet suorittanut kohdan 2, ennen kuin käyt tähän vaiheeseen.

4. Poista sisälmykset ja sisäelimet, mieluiten skalpelilla.

5. Fileroi lihat ja keitä n. 40 minuuttia.

6. Paista kaikki jäljelle jäävä, kuten pää, nahat ja sisäelimet.

Tarjoilu
Kissan nahasta saa pekonimaisen tiriseviä herkkuja pääaterian oheen ja niiden avulla annostensa ulkonäköön panostava kokki pystyy lisäämään lautaseensa näyttävyyttä. Hauska vinkki on esim. kissannahan liito-oravaa muistuttavaksi tikkariksi pingottaminen, vaikkapa ohuiden bambunversojen avulla. Huom! Kissan daiju annetaan kunniavieraalle ja se vedetään hampaineen päivineen.

Jos et ole valmis matkustamaan Togoon tahi Beniniin harvinaisen aavikkokissaherkun perässä, kissojahan on maailma täynnänsä myös täällä härmän perukoilla. Syökää silakkaa, sanoi Holkerikin viime taantuman aikaan. Tällä logiikalla ja yltä löytyvillä ohjeilla myös nämä turhat uuninpankoilla makaajat ja kaihinsyömät velkapatot saadaan mainiosti pois kotitalouksien kauppakukkaronpohjia nakertamasta.

Kaikki mukaan talkoisiin ja eikun mäsäyhyttämähän!

http://www.madventures.tv/fi/madcook_s3_ep03.php

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Vierailija

Aikoinaan kun kissoja saapui maahan jossa niitä ei entuudestaan ollut, pesantit luulivat kissaa jänikseksi ja pistivät tietenkin pataan. Kissanliha kun kuulema on kovin imelän makuista, niin mahtoivat ihmetellä että kumma rusakko.

Vierailija

Olen joskus syöny ilvestä. Siis ihan laillisesti suomesta kaupasta ostettua lihaa. Liha oli aika sitkeää ja voimakkaan makuista kuten aina peto eläimissä on. Hain liha on aika mautonta

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Papillonissa ne ainakin syöttää pampuille kissat kaneina ja täydestä menee. Kunnes lääkäri tunnistaa kanit kissoiksi kylkiluiden muodoista. Toteaa, että hyvin valmistettua kissaa. Pamppu siihen, että jänistä se kylläkin on. Ja lääkäri näyttää ne kylkiluut ja kertoo, mikä ero on kanin ja kissan kylkiluilla. Sitten muistaakseni tuleekin kokeista ruumiita...

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija

Tiäremies Aimo, mitä kalaa Suomessa on pyydystetty kissalla tai kissanlihalla? Juttuja ravustuksesta olen kuullut, mutta taitavat nekin olla enemmän urbaanilegendoja. Voisi jäädä kalastusretket tekemättä, jos syöttejä etsittäisiin teiden varsilta.

Vierailija
Laphroaig
Olen joskus syöny ilvestä. Siis ihan laillisesti suomesta kaupasta ostettua lihaa.

Mikä kauppa myy ilvestä?

Vierailija

Oletko turistimatkalla koskaan syönyt kissa.

En. Enkä koirakaan

Sveitsissäkin kissan syöminen on yleistä.

Onko?

Olisi hyvä että kissanlihaa saisia k-kaupasta tai suomesta.

Kummasta mieluiten? Olisitko valmis ostamaan?

Kissannahkaa ei saa myydä. mutta lihaa ei ole kielletty.

Mistä tiedät?

Uusimmat

Suosituimmat