Idiootit

Seuraa 
Viestejä2643
Liittynyt4.10.2005

Kun tietyt ihmiset ovat idiootteja niin eniten siinä ärsyttää se ettei ne myönnä olevansa sellaisia tai jopa vielä pahempaa, ei tajua edes että ne on semmosii. Niin jääkin sitten kysymysmerkin alle että minkälainen realitajunta kyseisillä ihmisillä on?

Päätin vaihtaa tiede-pohdinnat ja varsinkin psykologiset aiheet laiffiin. Suosittelen!

Kommentit (5)

jepajee
Seuraa 
Viestejä20378
Liittynyt29.12.2009

Itsetietoista ihmistä en ole vielä tavannut. Vaikka kuinka yritän osoittaa muissa huonot puolet, he kääntävät sen ympäri niin, että minussa olisi jotain vikaa. Ihme jannuja.

 “X is powerful. It kills. Mostly x's.”

Vierailija

Juu, vain osa ihmisistä on niin itsetietoisia, että myöntävät joskus olevansa väärässä / idiootteja jne. Tai sitten se on vain niin vaikeata joillekin myöntää olevansa väärässä / idiootteja.. He ovat sellaisia ihmisiä, JOTKA EIVÄT OSAA NAURAA ITSELLEEN. Ja kun yrittää opettaa / oikaista noita ihmisiä, niin he vasta ovat paukapäisiä, haluavat vain pysytellä vanhoissa tavoissaan yms.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2643
Liittynyt4.10.2005

Niinpä, vituttaa tommoset tyypit. Tekis mieli upottaa heidän päät norsunpaskaan.

Päätin vaihtaa tiede-pohdinnat ja varsinkin psykologiset aiheet laiffiin. Suosittelen!

Vierailija
deep'n'dark
Niinpä, vituttaa tommoset tyypit. Tekis miely upottaa heidän päät norsunpaskaan.
Olishan tuo tärkeä, jopa suositeltava toimenpide, mutta edellämainutun hyödykkeen hankkiminen olisi kovin hankalaa, jopa tuskallisen kustannustehoton toimenpide, vastaavaan kotimaiseen verrattuna.

Uusimmat

Suosituimmat