rasvaimu ja laihdutus

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Käytetäänkö rasvaimua laihdutukseen? kuulemma joku lihava lapsi oli käynyt siellä ja sen jälkeen tullut kouluun hoikempana mutta internetissä lukee monesti että se ei sovi laihduttamiseen

miten asia on?

Kommentit (4)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

jos oikein olen käsittänyt niin siinä imetään rasvasolukkoa ihon alta, että kai se toimii. eihän se järkevää ole, mutta ei itsensä syöminenkään siihen kuntoon, että tarvitsee rasvaimua.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

katiha
Seuraa 
Viestejä2
Liittynyt22.7.2016

Kyllä rasvaimu on yleensä vihoviimeinen ratkaisu, kun painoa on jo niin paljon, että sitä ei ole ilman tätä toimenpidettä edes mahdollista pudottaa. Laihdutus erilaisten dieettien, vihreän kahvin ja muiden lisäravinteiden avulla on todennäköisesti lääkärin suositus 99% tapauksista.

Raisku
Seuraa 
Viestejä162
Liittynyt20.9.2015

Vihreää kahvia tai muita markkinoimiasi tuotteita eivät suosittele kuin ne, jotka saavat niistä rahaa.

Laihtumista tapahtuu kun syö vähemmän kuin aikaisemmin. Yleensä riittää kun jättää herkut pois.

BCK
Seuraa 
Viestejä5809
Liittynyt9.7.2010

katiha kirjoitti:
 Laihdutus erilaisten dieettien, vihreän kahvin ja muiden lisäravinteiden avulla on todennäköisesti lääkärin suositus 99% tapauksista.

Tuskin. Suurin osa lääkäreistä päinvastoin kehoittaa kaihtamaan lisäravinteita ja muuta sellaista hömppää, jonka tehosta tai turvallisuudesta ei ole riittäävää tutkimustietoa.

Uusimmat

Suosituimmat