Susi politiikkaa Suomi akseli Bryssel

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suomessa otetaan kaikki direktiivit niin pilkulleen, että oikein risoo vanha kunnon Ryssälän perseen nuolenta menttaliteetti neljäkymmentä vuotta. Nyt samaa huusin alus mönjää Brysseliin päin: Mansikka-direktiivi, kurkun suoruus-direktiivi ja muuta sontaa.

Nyt olisi aika laittaa Brysselin keskustan susikanta kohdalleen eli eläinaktivistit voisivat ottaa parista sadasta tuhanteen sutta kiinni Suomesta ja ajaa ne rekoilla Brysselin keskustaan ja päästää ne vapaaksi nälkäisinä ihanina luontokappaleina.

Mitä herrat siellä tykkäisi kun sudet söisivät hampunpolttajia kaduilla, pikkulapsia tarhojen leikkikentillä ja parlamentiikkojen työmatkat olisivat hieman jännittävämpiä kun ei töistä palatessa tietäisi onko perhe vielä hengissä.

LANTAKUORMAT EDUSKUNNAN RAPPUSILLE. SUDET ULVOMAAN PRYSSELIN KADUILLE.

Kommentit (5)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Turhaan pelkäät susia ei ne oo sulle mitään tehny, ei pidä olla liian itsekäs jos susi vie jonkun farmarin lampaan niin farmari vois muuttaa etelään tai sitten panostaa parempaan aitaan että susi ei pääse sinne sekaantuu Lampaisiin.

Yleensä ne aidat on niin hepposia että niistä voi ihminen munasiltaan mennä aidan välistä eikä siltikään saa sähköiskua.

Sitten ollaan heti itkemässä että susi vie lampaan ja jne. Ihminen tunkeutuu susien maille ja supistaa susien elinolot ja sitten ihmetellään miksi ne vie lampaan.

Ihminen pelkää turhaan susia.

Vierailija

Nyky ajan ihmiset ovat niin tampioita. Ei ennen niitä susia niin paljon pelätty, susia pelätään ihan suotta. Heti kun näkyy susi niin ollaan hirven metsästys kivääreillä niitä jahtaamassa. Koalaakin tapettiin ennen, kun sen nimi oli joku karhu niminen, en nyt muista mikä. Mutta siis karhu nimen takia, ihmiset pelkäsivät ja kovat sen vaaralliseksi. SUSIA LISÄÄ SUOMEEN! EU määrää sitä on toteltava. Brysseliin niitä ei kannata lähettää, ne kuolisivat sinne.

Vierailija
Toisessa ketjussa Maximilian
on tehty suunnitelmia susien siirtämiseksi idästä länteen.

Kannatan. Mielelläni autankin, vaikka rahallisesti, jos Turkuun saadaan tuhatkin sutta vietyä.
...
Mieluummin minä päästän piltit hiihtämään yöllä sysimetsään kuin torille.


Voisinhan minä niitä jokusen Rysseliinkin salakuljettaa, jos niitä jostain löytäisi, mutta kun ovat raukat niin pelokkaita, etteivät tule juttusille.

Minusta olisi hyvä systeemi, jos ei olisi mitään kiintiöitä tapetuille susille, vaan sitten, jos susi veisi lampaan tai muuten kävisi röyhkeäksi, sen saisi käydä ampumassa pois. Luonto hoitaisi asiat muuten tasapainoon. Tietysti tähän tarvitaan jonkinlaista kontrollia, koska ihminen vähät välittää luonnon tasapainosta, jos susiturkkia olisi tarjolla.

Onkohan ihminen ollenkaan osa luontoa?

Vierailija
polliisi
Suomessa otetaan kaikki direktiivit niin pilkulleen, että oikein risoo vanha kunnon Ryssälän perseen nuolenta menttaliteetti neljäkymmentä vuotta. Nyt samaa huusin alus mönjää Brysseliin päin: Mansikka-direktiivi, kurkun suoruus-direktiivi ja muuta sontaa.

On se kuitennii edistystä kun asiat menee huonommaksi hitaammin!

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Tämänpäiväsessä Lapin Kansassa oli Lakselvistä Olavi Hoikan
juttu, NORJAN VALTIO KORVASI 11400 poroa ja 32500 lammasta.

Saapa nähhä koska se Suomen valtio tuossamäärin, ryhtyy korvaamhan
suurpetojen aiheuttamia tuhoja ?
Johan nuita hukkiaki syöttäs , jos valtio siittä maksas tai EU.

Uusimmat

Suosituimmat