Mikroaaltogeneraattori

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Batman begins elokuvassa esiteltiin mikroaaltolaite joka höyrysti kaupungista kaiken veden.

Onko tälläinen nykyteknologialla mahdollista toteuttaa? Elokuvassa tämä mikroaaltolaite ei tappanut ihmisiä tai muuta elävää

Kommentit (8)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5462
Liittynyt16.3.2005
Telep
Batman begins elokuvassa esiteltiin mikroaaltolaite joka höyrysti kaupungista kaiken veden.

Onko tälläinen nykyteknologialla mahdollista toteuttaa?
Toki onnistuu, sellainen värkki löytyy mikroaaltouunistasi ja sitä kutsutaan magnetroniksi. Toki tuossa mittaluokassa taitaa vaatia senverran tehoa, että jäänee fiktioksi.

Vierailija

Siis nykyteknologialla mahdollista toteuttaa yksittäinen mikroaaltolaite joka höyrystää kaiken veden kaupungin vesijohtoverkosta?

Heksu
Seuraa 
Viestejä5462
Liittynyt16.3.2005
Telep
Siis nykyteknologialla mahdollista toteuttaa yksittäinen mikroaaltolaite joka höyrystää kaiken veden kaupungin vesijohtoverkosta?Tuskin sentään vesijohtoverkosta. Putket kun tuppaavat olemaan monissa paikoin rautaa, joten mikroaallot eivät noin vain pääse putken sisään. Ja sen höyrynkin pitäisi päästä putkesta ulos.

Vierailija

entä jos mikroaaltolaite tehtäisiin niin että se lähettäisi vain tietynlaista aallonpituutta joka kuumentaisi rautaa ja täten höyrystäisi vettä niissä putkissa?

petsku
Seuraa 
Viestejä1473
Liittynyt6.6.2009

Itsekin tuolle naureskelin, että mikähän lie antimateriageneraattori siellä on sisässä antamalla hökötykselle virtaa. Enkä usko, että nykyteknologialla saadaan moista värkkiä puristettua noin pieneen tilaan, mutta voin toki olla väärässäkin.
Luulisin, että sopivan aallonpituuden mikroaallot voivat olla ihmiselle vähän suuremmallakin intensiteetillä vaarattomia, mutta sitten tuolla teholla? Se nyt ainakin on varmaa, että mikä höyrystää vesilammikot ja viemäriputkien vedet, höyrystää myös ihmisen, joka suurelta osin on vettä.
Ihminen on varmaankin riittävän pitkille aalloille "näkymätön", kuten käsittääkseni vaikkapa muurahaiset mikroaaltouunissa, mutta sellaisilla kai korkeintaan vähän lämmittäisi järvien vesiä ja muita suurempia vesimassoja?

Uusimmat

Suosituimmat