Tiede-lehti jakoi 100 stipendiä lukiolaisille.
Onnittelut palkituille!
Lisää Tiedettä sähköisenä!
Tiede-lehden iPad-versio on ladattavissa ja ostettavissa irtonumeroina App Storessa.
|
|
KESKUSTELU
Tiede.fi-foorumin päävalikko. Keskustelua kaikille tieteestä kiinnostuneille. Edellyttää rekisteröitymistä.
Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut
| Kirjoittaja |
Viesti |
|
Kulaushaikara
|
Viestin otsikko: Re: Sipuli tuoksuu ihon läpi Lähetetty: Ma Joulu 12, 2011 3:51 pm |
|
|
|
Minä haistan herkästi, jos joku on syönyt sipulia. En itse juuri käytä, en ainakaan raakana. Valkosipulia menee paljon, enkä sitä enää haistakaan niin herkästi.
Sipuli ja valkosipuli ei haise enää iholla, jos käyttää joka päivä, mutta hengityksessä sen silti saattaa haistaa. Ja haistaakin.
Ystäväni koitti joskus syödä yhden raa'an kynnen joka päivä eikä hengityskään enää haissut. Jopa minunkaan nenääni, joka silloin oli suorastaan herkkä.
|
|
| Ylös |
|
 |
|
fenomenologi
|
Viestin otsikko: Re: Sipuli tuoksuu ihon läpi Lähetetty: Ma Joulu 12, 2011 4:26 pm |
|
Liittynyt: Ma Maalis 05, 2007 9:22 pm Viestit: 9541 Paikkakunta: tampere
|
Kulaushaikara kirjoitti: Ystäväni koitti joskus syödä yhden raa'an kynnen joka päivä eikä hengityskään enää haissut. Jopa minunkaan nenääni, joka silloin oli suorastaan herkkä.
Söi vai yritti syödä?
|
|
| Ylös |
|
 |
|
Shriek
|
Viestin otsikko: Re: Sipuli tuoksuu ihon läpi Lähetetty: Ma Joulu 12, 2011 4:57 pm |
|
|
Lähteet ovat epäilyttäviä, mutta menköön tällä kertaa: Armpits sweat can smell like onions when a person have a hyperhidrosis. It is an unormal condition that the armpits smell to much because of a sweating problem.http://wiki.answers.com/Q/Why_does_your_armpit_sweat_smell_like_onionsA curious study conducted by researchers at Firmenich, a company in Geneva revealed that women's body odor contained high levels of sulphur compound, which together with bacteria, feeding on sweat, produces chemical compound thiol that has a smell of onion. According to their findings, men's sweat was found to contain high levels of fatty acid, which when mixed with bacteria from the underarm, produces the smell, resembling cheese.http://health.infoniac.com/top_amazing_facts_about_your_body_odor.html
_________________ I could not bring / My passions from a common spring / From the same source I have not taken My sorrow; I could not awaken / My heart to joy at the same tone; / And all I loved, I loved alone.
|
|
| Ylös |
|
 |
|
Kulaushaikara
|
Viestin otsikko: Re: Sipuli tuoksuu ihon läpi Lähetetty: Ma Joulu 12, 2011 8:29 pm |
|
|
fenomenologi kirjoitti: Kulaushaikara kirjoitti: Ystäväni koitti joskus syödä yhden raa'an kynnen joka päivä eikä hengityskään enää haissut. Jopa minunkaan nenääni, joka silloin oli suorastaan herkkä.
Söi vai yritti syödä? Ei yrittänyt, vaan koitti mitä tapahtuu. Siis söi.
|
|
| Ylös |
|
 |