Piristyskahvit kannattaa juoda silloin.

Kofeiinin virkistysvaikutus tuntuu sitä selvempänä, mitä väsyneemmäksi ihminen tuntee itsensä. Luonnolliseen vuorokausirytmiin kuuluu väsymyskohtaus kello 13–15 välillä, joten jos tapaa juoda kahvia, keitellä kannattaa ainakin silloin. Rytmistä kertoi fysiologi Tarja Stenberg.

Reseptin tarjoaa Soppa365: Maailman paras jääkahvi

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005

klo 13–15

jussipussi 22.12.2014 klo 21:31 Entä jos ottaisikin tuolloin nokkaunet kahvin sijasta? Kummassa olisi kokonaisvaikutus jaksamisen suhteen parempi? Jos elimistö indikoi väsymystä miksi neidän pitää/pitäisi ehdoin tahdoin änkyröidä vastaan? Tuohon aikaan myös kehon lämpötila on alhainen, älyllinen ja fyssinen suorituskyky normaalia alempi joten erinomainen aika ja paikka nokkaunille. Olettaen, että osa ihmisistä ovat illan virkkuja, he ovat paremmassa vedossa väsyneenä tai päivän mittaan eri...
Lue kommentti

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä41857
Liittynyt6.12.2009

klo 13–15

Entä jos ottaisikin tuolloin nokkaunet kahvin sijasta? Kummassa olisi kokonaisvaikutus jaksamisen suhteen parempi? Jos elimistö indikoi väsymystä miksi neidän pitää/pitäisi ehdoin tahdoin änkyröidä vastaan? Tuohon aikaan myös kehon lämpötila on alhainen, älyllinen ja fyssinen suorituskyky normaalia alempi joten erinomainen aika ja paikka nokkaunille.
Lue kommentti