Maailmankaikkeuden alku muistuttaa Zimbabwen dollarin arvon muutoksia. 

Kosmisessa inflaatiossa liki 14 miljardia vuotta sitten avaruus venyy kiihtyvää tahtia ja välimatkoihin tulee nollia lisää kuin Zimbabwen dollareihin. Näin tapahtuu tiettyjen hiukkasteorioiden mukaan, kunnes inflaation ajurina toiminut energia laukeaa säteilyksi. Sitä kutsumme sitten kuumaksi alkuräjähdykseksi.
Vastaajana
Kari Enqvist, teoreettisen fysiikan professori, Helsingin yliopisto

Tiede-lehden asiantuntijat vastaavat Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa heränneisiin kysymyksiin. Luet muut kysymykset ja vastaukset täältä
 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5595

Lentotaidottoman kommentti ei näkyny kokonaan,

---

"Juuri niin kuin Raisku sanoi. Vituttaa tuollaiset saatana työntyjä-älykääpiöt, jotka sotkevat kansakoulutiedoilla jokaiseen mahdolliseen ja mahdottomaan asiaan.
Vaikka itse suhtaudun tällaisiin uusiin avauksiin äärimmäisellä varautuneisuudella (vasta yhden ryhmän alustava tutkimus), niin on se toki muuta kuin ääliömäinen, lapsellisen  mielenvikaisuuden tunkeminen jokaiseen asialliseen keskusteluun.
Emme tosiaan kaipaa sinua W. Etkö saatana itse tajua olla poissa sieltä mihin et kuulu. Vedä omia juttujasi omissa ”keskusteluissasi”. Olet TÄÄLLÄ kaikkien mielestä suuri häirikkö. Sinun ”teoriasi” on kuultu miljoona kertaa. Ei tarvitse toitottaa. Vakava keskustelu ei kaipaa sinua."

---

Tajuatko ääliö?

111
Seuraa 
Viestejä3318

Tokilogi kirjoitti:
LOPETA HÄIRIKÖIMINEN, jos on jotain kysyttävää, kysy vanhoissa ketjuissa, et saa vastauksia mihinkään sanomaasi julistamalla.

🤔🤔🤔

Tämä on vanha ketju.

Otsikko ei ole minun.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla