Jos et osaa päättää, mikä sinusta tulee isona, ei haittaa. Ehdit todennäköisesti vaihtaa ammattia vielä moneen kertaan, uskoo brittiläinen tulevaisuudentutkija Rohit Talwar. Tämänkaltaisia töitä hän visioi.

Teksti: Kirsi Heikkinen

Jos et osaa päättää, mikä sinusta tulee isona, ei haittaa. Ehdit todennäköisesti vaihtaa ammattia vielä moneen kertaan, uskoo brittiläinen tulevaisuudentutkija Rohit Talwar. Tämänkaltaisia töitä hän visioi.

Wanted: Virtuaalimarkkinoija!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Myy itsesi meille, heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

U know what 2 do. Shop&Sell Inc.

3D-velhot, hoi

Me Wizarsissa teemme tajunnanräjäyttävää viihdettä koko pallomme tallaajille. Kehitämme nyt uutta reality-virtuaalipeliä, ja joukostamme puuttuu kaltaisemme hullu ja hauska hologrammisti sekä hauska ja hullu avatar-stylisti Jos tunnistat itsesi ja haluat meille hommiin, osallistu hakuroolipeliin ww3.wizars.com

Jos kysyttävää, @kuikka

Sinä sähköinen seniori, tule

digisiivoojaksi

Muistatko vielä Windowsin, Androidin tai iOSin? Jos, niin tarvitsemme sinua! Tarjoamme yrityksille ja yksityisille retrodatan seulomis- ja päivityspalvelua, ja kysyntä on ylittänyt huikemmatkin odotuksemme. Haemme siis tiedostosekamelskaa pelkäämättömiä datakaivajia ja retrokoodareita Asiakkaidemme muinaisten kuva- ja tekstitiedostojen läpikäymiseen.

ww3.datadiggers.com

Impi Space Tours vie vuosittain tuhansia turisteja avaruuteen. Retkiohjelmaamme kuuluvat painottomuuslennot, kuukamarakävelyt sekä avaruusasemavierailut. Jos olet sosiaalinen, monikielinen, energinen, palveluhenkinen ja tahtoisit taivaallisen työn, tule meille avaruusmatkaoppaaksi! Matkaan pääset heti seuraavalla lennollamme, joka laukaistaan Lapista 13.4.2032. Ota siis kiireesti meihin yhteyttä:

@impispacetours.ella tai ww3.impispacetoursrekry.com

Jatkuva pula pätevistä robottimekaanikoista.

ww3.fixarobo.com

Global Climate Crisis Management GCCM Inc

ratkoo ilmastonmuutoksen aiheuttamia paikallisia kriisejä Maan joka kolkalla. Toimeksiantojen lisääntyessä tarvitsemme palvelukseemme

mikroilmastonkääntäjiä

Edellytämme ilmastonmuokkauksen ja hiilidioksidivarastoinnin uusimpien menetelmien erinomaista hallintaa. Tarjoamme ison talon edut ja vakituisen työn.

Hae: ww3.GCCMrekry.com

Pohjois-Euroopan sairaanhoitopiiri

North European Hospital District NEHD pitää huolta 80-miljoonaisen väestönsä terveydestä.

Etsimme nyt osaavia

Sairaanhoitajia

Avoimia virkoja 156. Gerontologiaan erikoistuneet etusijalla.

Kyborgiaan erikoistuneita kirurgeja

Avoimia virkoja 31, joista 20 muisti-implanttien istuttajille.

Etälääketieteen erikoislääkäreitä

Avoimia virkoja 42.

Elinkorjaajia

Avoimia paikkoja 51.

Edellytyksenä kantasoluteknikon ja/tai biosiirrelaborantin tutkinto.

Virtuaaliterapeutteja

Avoimia virkoja 28.

Lisätietoja ja haastattelurobotti

ww3.nehdrekry.com

Etsimme vapaaehtoisia likaajia

Euroopan terveydenedistämis-organisaation ja BeWell Pharmaceutics -yhtiön hankkeeseen, joka testaa julkisille paikoille levitettyjen hyötymikrobien tehokkuutta sairauksien ehkäisyssä.

ww3.likaonterveydeksi.org

Meissä on itua!™

urbaanifarmarit tuottavat lähiruokaa puistoissa ja kerrostaloissa.

Viljelemme kattoja, parvekkeita ja seiniä. Vapaasti seisovia pystyporraspalstojamme voi asentaa mihin tahansa ulkotilaan. Etsimme uusia vertikaaliviljelijöitä vihreään joukkoomme. Toimimme sovelletulla franchising-periaatteella: saat meiltä lisenssiä vastaan hyvän maineen, brändinmukaiset vesiviljelyalustat ja seiniin/katoille kiinnitettävät pystypeltopalstarakenteet pystytys- ja viljelyohjeineen. Viljelykasvit voit valita makusi mukaan. Sadon – ja sen myynnistä koituvan rahan – korjaat sinä!

Lue lisää ja ilmoittaudu ww3.urbaanifarmarit.org, someyhteisö: @urbaanifarmarinet

Uutuus

Laajennamme valikoimaamme ravintokasveista hiilidioksidinieluihin, joista peritään asiakkailta hiilidioksidijalanjäljen pienennysvastiketta. Jos haluat erikoistua mikroilmastotekoihin, osallistu online-infotilaisuuteemme ww3.urbaanifarmarit.org

Finnaerotropolis BusinessWorld

Businessmaailmamme sisältää Helsingin Metropolin lentokentän lisäksi 15 hotellia, neljä elokuvateatteria, kolme lääkäriasemaa, viisi hyperostoskeskusta, 160 toimistoa, kolme toimistohotellia, kylpylän, uimahallin, hiihtoputken, hevostallin ja sisägolfkentän.

Palkkaamme kunnossapitoyksikköömme tehokkaita

pandemianehkäisyyn perehtyneitä siivoojia (vuorotyö)

sekä liikennevirtahallintaan

järjestelmällisiä logistikkoja

Klikkaa: ww3.finnaerotropolis.fi

Bioverstas

Valmistamme eksoluurankoja, vaihtoelimiä ja kehonosia. Hittituotteitamme ovat kantasoluista kasvatetut maksat sekä orgaaniset polvinivelet ja -kierukat. Haemme nyt raajapajallemme

uusiokäden kasvatukseen erikoistunutta

molekyylibiologia

Osaat erilaistaa ja kasvattaa kantasoluista koko yläraajan olkavarresta sormenpäihin. Viljelemäsi luut ja lihakset ovat lujia ja vahvoja mutta valmistamasi ihokudos kimmoisaa ja joustavaa. Tule ja näytä taitosi laboratoriossamme.

Näyttökokeet 10.3.2032 klo 12,

osoitetiedot ja tulo-ohjeet sovelluksella gps.bioverstas

Rivi-ilmoitukset 2032

118-vuotias etsii sirpakkaa senioriapulaista. @Pennasenpappa

Personal geronto-aid saa paikan. @jelpisenioria

Sivistynyt satavuotias kaipaa väittelykumppania.@ O.Virtanen

Työssäkäyvä 89-vuotias etsii kodin- ja kehonhuoltajaa. @K.Korhonen

Jakeluautonkuljettajalle keikkahommia. ww3.deliveristit.com

Päivälatteseuraa. @Call-me-now

Onlinerippipappi kuuntelee, ei saarnaa. ww3.omapappi.church 

Sisältö jatkuu mainoksen alla