Lihan laatu ratkaisee enemmän kuin kypsennystapa. Sitkeästä ei saa hyvää kukaan. Naudan sisäfilee on murea luonnostaan. Kuvat Teemu Kuusimurto.
Lihan laatu ratkaisee enemmän kuin kypsennystapa. Sitkeästä ei saa hyvää kukaan. Naudan sisäfilee on murea luonnostaan. Kuvat Teemu Kuusimurto.
Lihaan syntyy makeita, paahteisia ja täyteläisiä aromeja sen mukaan, missä lämpötilassa ja miten pitkään sitä grillataa.
Lihaan syntyy makeita, paahteisia ja täyteläisiä aromeja sen mukaan, missä lämpötilassa ja miten pitkään sitä grillataa.

Grillissä tai pannussa syntyy mehevää, kun käytät viileää lihaa, varjelet vettä
ja säästät suolan viimeistelyyn.

Jokainen meistä on saanut lautaselleen huonoja pihvejä. Pahinta on päältä kaunis, mutta koppuraksi kuivunut fileepala. Kuinka katastrofi vältetään? Selvitimme, mitä perusasioita täytyy pitää mielessä, kun tavoittelee täydellisen mehevää pihviä.

Varjele kallisarvoista vettä

...