Suomalaisyritys rynnii ryminällä alusvaatemarkkinoille hyvin istuvilla, ekologisilla miesten kalsareilla.

Miesten alushousut, ikuisuuskysymys. Mistä löytyy täydelliset alushousut, jotka eivät hiertäisi, jotka hengittäisivät ja jotka tuntuisivat mukavilta jalassa?

- Koska kunnollisia kalsareita on ollut melkein mahdoton saada, miehet ovat vähän jopa tottuneet siihen, että kalsareiden pitää tuntua hieman epämukavilta, sanoo Tommi Lähde.

Tommi Lähde, the other danish guy -alushousumerkin perustaja onkin keksinyt ratkaisun ikuisuuskysymykseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tutkittuaan perusteellisesti maailman kalsarimarkkinoita Lähde huomasi, että markkinat ovat jakautuneet globaalisti suurten brändien kesken, mutta ne myyvät kaikkea mahdollista muutakin vaatetta saman brändin alla. Alushousut ovat aina ikään kuin täydennystuotteina. Voisivatko kalsarit olla parempia, jos keskittyisi pelkästään niihin?

- Vyötärönauhassa oleva kuuluisaan designerin tai urheilijan nimi ei itsessään ole mikään tae hyvistä kalsareista – melkein päinvastoin, Lähde sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tommi Lähteen mukaan maailmalla on paljon esimerkkejä siitä, että kun brändi keskittyy yhteen asiaan ja tekee sen hyvin, merkittävää menestystä voi syntyä. Tämä on myös yksi tärkeä osa the other danish guyn filosofiaa.

Toisena merkittävänä tekijänä on myös se, että the other danish guy -alushousut on valmistettu kankaasta, jonka lanka on valmistettu lähes 100-prosenttisesti merestä nostetuista hylätyistä kalaverkoista ja muusta muovijätteestä.

- Kun tällä pääsee merkittäviin volyymeihin, sillä on myös ekologisesti ajateltuna merkitystä, Lähde sanoo.

Hyvät kalsarit edistävät terveyttä

The other danish guy -alushousut myös tuntuvat hyvältä, käyttäjäkokemusten mukaan ne eivät tunnu missään, ovat siis lähes huomaamattomat.

Alushousujen pitää myös siirtää kosteutta iholta ja niin, että kosteus ei imeydy alushousuihin.

- Nämä voi pukea vaikka suoraan pesukoneesta päälle.

Hyvillä alushousuilla on myös terveysvaikutuksia. Alushousut eivät saa olla liian kireät, että kiveksillä olisi riittävästi liikkumatilaa ja että ne pysyvät muutaman asteen vartalon lämpötilaa viileämpänä.

Toinen terveysvaikutus on tietysti se, että alushousujen materiaali, istuvuus ja saumat eivät saa aiheuttaa iholle hiertymiä. Hiertymä, tarkalleen ottaen New Yorkissa syntynyt jättiläishiertymä on myös the other danish guyn brändin synnyn takana.

Syntytarina kuin komediaelokuvasta

Tommi Lähde oli vuosia sitten bisnesmatkalla New Yorkissa ex-kollegansa kanssa. Kollegan epämukavat alushousut aiheuttivat juoksulenkillä hänen takamukseensa melkoisen hiertymän, jota hän joutui hoitamaan matkan ajan, lopulta erään klubin naisten vessassa.

Lähteen odotellessa baarin puolella, kollegan hoitotoimenpide aiheutti pienen hämmennyksen ja huudahduksen: ”The other danish guy has some problems”.

Tapahtuma synnytti ensin vitsin, mutta myöhemmin se muuttui ajatukseksi täydellisistä alushousuista – nyt suomalaisyrityksen maailmanvalloitus on käynnissä. Tällä hetkellä the other danish guy -alushousuja myydään jo 27 maassa ja kolmessa eri verkkokaupassa.

- Olemme arvioineet, että myisimme näitä muutaman vuoden päästä 300 miljoonalla eurolla, jopa miljardilla vuodessa, Lähde sanoo.

Lue lisää yrityksestä ja tuotteista täältä!

mdmx
Seuraa 
Viestejä6415

Joo tää oli hyvä, niin hyvä et tilasin jo aamupäivällä parit testiin. :)

Markettien bokserit on aina jostain kohin epäsopivat, joko hiertää kasseja, tai sit valuu ja perse näkyy, tai sit menee liikkuessa jotenkin muuten ruttuun.

  • ylös 26
  • alas 18
Sisältö jatkuu mainoksen alla