Seren Uskanen, 7, otti hienon kuvan Itämerestä heti kilpailun alettua.
Seren Uskanen, 7, otti hienon kuvan Itämerestä heti kilpailun alettua.

Piirrä tai ota kuva Itämerestä! 

Lasten kuvakilpailun pääpalkinto

on Canonin Ivy Rec -kamera.

Itämeri on suomalaisille monella tapaa tärkeä. Se tuottaa meille iloa ja kalaa ja toimii kulkureittinä. Miten sinä näet Itämeren? Mikä siinä on parasta? Osallistu Tiede Luonnon ja HS Lasten uutisten kuvakilpailuun lähettämällä meille yhteystietosi, ikäsi ja valokuva tai piirustus Itämerestä osoitteeseen tiede.luonto@sanoma.com tai Tiede Luonto, PL 65, 000 89 Sanoma. Osallistumiseen tarvitset vanhemman luvan.

Valtteri Kitinprami, 5, piirsi Itämeren, laivan ja majakan. 

Kilpailuaika on 8.5.–31.8.2020. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhden Canonin Ivy Rec -kameran (ovh. 139 €), 3 kpl Tiede Luonto -lehden vuosikertoja (ovh. 65,40 €) ja 3 kpl ihastuttavaa ja muumimaista #MEIDÄNMERI-tuotepakettia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kilpailu on osa #MEIDÄNMERI-kampanjaa, joka kestää heinäkuun 2021 loppuun. Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä – siksi sen tutkiminen ja suojeleminen on äärimmäisen tärkeää. Tätä työtä edistääkseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa käynnistänyt #MEIDÄNMERI-kampanjan. Sen avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta. Lisäksi sillä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa Itämerta ja suojella sitä sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä. Lisää tietoa kampaljasta löytyy nettisivuilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kilpailuun lähetettyjä valokuvia ja piirustuksia voidaan julkaista Tiede Luonto -lehdessä, HS Lasten uutisissa ja kampanjaa esittelevillä Muumien ja John Nurmisen Säätiön sivustoilla. Osallistumalla kilpailuun annat tähän suostumuksen.

Maiseman kuvasi Reino Kauppinen, 11.
Sisältö jatkuu mainoksen alla