Kerro, mikä oli mielestäsi tämän lehden kärkiuutinen ja mikä kiinnostavin juttu.

Voita hyvä tietokirja.

Arvomme kolme palkintoa. Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1 — Luontokohteita Helsingistä länteen esittelee huolellisesti retkipaikkoja, jotka sijaitsevat enintään noin sadan kilometrin etäisyydellä pääkaupungista.

Teos on uudistettu aiemmin ilmestyneestä kirjasta, ja muutokset ovat monesti suuria. Mukana on peräti 75 aivan uutta kohdetta.

Kirjan tekijä Raija Hentman on kokenut retkeilijä ja kirjoittaja. Hän on vetänyt lähes neljäkymmentä vuotta kursseja ja vaelluksia luonnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kohteiden anti käy kuvauksista hyvin ilmi. Esimerkiksi Hankoniemeltä ja sen lähistöltä on oppaassa mukana useita polkuja ja tietolaatikot seudun erikoisesta luonnosta ja historiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastaa 29.9. mennessä netissä www.tiedeluonto.fi, sähköpostilla tiede.luonto@sanoma.com tai postikortilla Tiede Luonto, PL 65, 00089 Sanoma. Tulokset julkaistaan numerossa 6/2022. Osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Yhteystiedot

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla