Tilaajille
21.12.1968 voimakkaat moottorit työntävät massiivista Saturnus-rakettia kohti taivasta. Kilpailujuoksu Kuuhun on kääntymässä Yhdysvaltain voitoksi.  Oikealla: 13.11.1968 James Lovell, William Anders ja Frank Borman harjoittelevat historiallista suoritusta lentosimulaattorissa. Lennon päämäärä on vahvistettu päivää aikaisemmin.
21.12.1968 voimakkaat moottorit työntävät massiivista Saturnus-rakettia kohti taivasta. Kilpailujuoksu Kuuhun on kääntymässä Yhdysvaltain voitoksi. Oikealla: 13.11.1968 James Lovell, William Anders ja Frank Borman harjoittelevat historiallista suoritusta lentosimulaattorissa. Lennon päämäärä on vahvistettu päivää aikaisemmin.

Ihminen poistui ensi kerran Maan piiristä 50 vuotta sitten. Kohde oli lähellä mutta lento täynnä jännitystä. Kukaan ei tiennyt, toimisiko vain pari kertaa testattu tekniikka suunnitellusti.

On 21. joulukuuta 1968. Jättiläismäinen Saturnus V -kantoraketti seisoo laukaisualustalla 39 A Kennedyn avaruuskeskuksessa Floridassa. Nokassa on pikkuinen Apollo 8 -avaruusalus. Astronautit Frank Borman, James Lovell ja William Anders...

Sisältö jatkuu mainoksen alla