Suomalainen tiedekeskus Heureka on saavuttanut neljän miljoonan kävijän rajapyykin lähes 13-vuotisella taipaleellaan. Ennätys sai vahvaa vetoapua viime vuoden dinosaurus-näyttelyltä, jonka näki 406 000 ihmistä. Neljäs miljoonas vieras oli talouspäällik...

Suomalainen tiedekeskus Heureka on saavuttanut neljän miljoonan kävijän rajapyykin lähes 13-vuotisella taipaleellaan. Ennätys sai vahvaa vetoapua viime vuoden dinosaurus-näyttelyltä, jonka näki 406 000 ihmistä. Neljäs miljoonas vieras oli talouspäällikkö Matti Korpelainen Kalvitsalta, joka sai huomionosoituksena Heurekan vuosikortin ja lahjakortin tiedekauppa Magneettiin.

Heureka tunnetaan kansainvälisesti korkeatasoisista, interaktiivisista näyttelyistään. Niiden kävijämäärät ovat ulkomailla jo kotimaata suuremmat. Noin 7 miljoonaa vierasta on nähnyt Heurekan tuottaman näyttelyn muualla kuin Vantaan Tikkurilassa. Tällä hetkellä Heurekassa ovat esillä vaihtuvat näyttelyt Future Body - Ihmisen jatkeet ja Lasten Heureka. Toukokuun alussa avataan jälleen ulkonäyttelyalue Galilei, joka on esillä syyskuun loppuun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla