Sukupuoliyhdyntää pitkittävä kondomi on osoittautunut hittituotteeksi, kertoo New Scientist. Kondomijätti Durexin uutukainen on myynyt kolmen kuukauden aikana moninkertaisesti enemmän kuin firman normaalit kumit. Peniksen tuntoherkkyyttä heikentävää va...

Sukupuoliyhdyntää pitkittävä kondomi on osoittautunut hittituotteeksi, kertoo New Scientist. Kondomijätti Durexin uutukainen on myynyt kolmen kuukauden aikana moninkertaisesti enemmän kuin firman normaalit kumit. Peniksen tuntoherkkyyttä heikentävää varmuusvälinettä voi toistaiseksi ostaa vain internetistä.

Kondomin liukastinaineessa on 5 prosenttia paikallispuudutetta, bentsokaiinia, jota käytetään muun muassa apteekin kurkkutableteissa. Tablettien bentsokaiini lievittää kipua turruttamalla kipeän kohdan. Durex lupaa uuden kumin viivyttävän orgasmia ja pidentävän seksuaalista nautintoa rakastelussa.

Siemensyöksyä voi hillitä myös halvemmalla ja luonnollisemmalla kikalla. Syvä sisäänhengitys juuri ennen hekumaa laajentaa rintalihaksia, jotka antavat puolestaan ylimääräisen tärskyn erektiota ylläpitävälle parasympaattiselle hermostolle. Ilman lisäpotkua parasympaattinen hermosto "sammuttaa" peniksen ja luovuttaa ohjakset sympaattiselle hermostolle, joka käynnistää siemensyöksyn.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla