Vuoden Tiedekirja -tittelin sai tänä vuonna Kehitysbiologia - solusta yksilöksi -teos. Sen kirjoittajat ovat Helsingin yliopiston biotekniikan instituutissa ja biolääketieteen laitoksessa toimivan kehitysbiologian tutkimusohjelman ryhmänjohtajia...

Vuoden Tiedekirja -tittelin sai tänä vuonna Kehitysbiologia - solusta yksilöksi -teos. Sen kirjoittajat ovat Helsingin yliopiston biotekniikan instituutissa ja biolääketieteen laitoksessa toimivan kehitysbiologian tutkimusohjelman ryhmänjohtajia. Kirjan päätoimitti Hannu Sariola ja sen kustansi lääkäriseura Duodecim.

Teos luo kattavan ja helposti omaksuttavan kuvan tämän päivän kehitysbiologiasta. Sisällöllisten ansioiden lisäksi palkintoraati nostaa perusteluissaan esiin teoksen suomenkielisyyden ja oppikirjamaisuuden. Raatiin kuuluivat professori Mikael Fortelius, professori Lea Laitinen ja dosentti Kalle Michelsen. Palkinto on suuruudeltaan 4 000 euroa. Palkinnon antaa Tieteellisten seurain valtuuskunta ja sen rahoittaa Suomen tiedekustantajien liitto.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla