Ihmisen riski saada hullun lehmän tauti Suomessa on äärimmäisen pieni tai olematon, mutta lihassa voi piillä muita vaaroja.
Tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan paljon lihatuotteita sisältävä ruokavalio kolminkertaistaa ruokatorvan syövän ja kaksin...

Ihmisen riski saada hullun lehmän tauti Suomessa on äärimmäisen pieni tai olematon, mutta lihassa voi piillä muita vaaroja.

Tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan paljon lihatuotteita sisältävä ruokavalio kolminkertaistaa ruokatorvan syövän ja kaksinkertaistaa mahasyövän vaaran. American Journal of Clinical Nutrition –lehden tutkimuksessa seurattiin ihmisiä, jotka olivat nauttineet elämän aikana joko ns. monipuolista ruokaa tai paljon eläinproteenia sisältäviä aterioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla