Heurekan historian miljoonas koululaisvieras, Niklas Nilsson Suutarilan ala-asteelta Helsingistä, astui tiedekeskuksen ovesta sisään maanantaiaamuna 28.1.2002. Kunniavieraalle ojennettiin ilmainen k...

Heurekan historian miljoonas koululaisvieras, Niklas Nilsson Suutarilan ala-asteelta Helsingistä, astui tiedekeskuksen ovesta sisään maanantaiaamuna 28.1.2002. Kunniavieraalle ojennettiin ilmainen kanta-asiakaskortti vuodeksi Heurekaan ja lahjakortti tiedekauppa Magneettiin. Koko Niklaksen luokka sai nauttia mehut ja munkit ravintola Arkhimedeksessä.

Heureka on ollut avoinna yleisölle huhtikuusta 1989 lähtien, siis pian 13 vuotta. Tänä aikana Heurekassa on vieraillut lähes neljä miljoonaa kävijää. Kävijöistä on koululaisia keskimäärin neljännes. Viime vuonna kävijämäärä nousi 406.000:een ja koululaisiakin oli melkein 100.000. Heurekassa koululaisryhmät ovat tärkeitä asiakkaita, heille tarjotaan lasten laboratorio- ja tiedeteatteriohjelmia, teemaopastuksia sekä eri tasoille suunnattuja oppilastehtäviä koulun opetustyön tueksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla