Penispumput eivät tutkimuksen mukaan toimi.
Penispumput eivät tutkimuksen mukaan toimi.

Englantilainen tutkimus totesi muun muassa penispumput hyödyttömiksi. Venytin saattaa toimia.

Peniksensä kokoon tyytymättömille miehille on tarjolla erilaisia hoitoja tämän jalkojen välissä sijaitsevan, sidekudoksesta muodostuvan putkimaisen elimen suurentamiseksi.

Suuri osa pidennyshoidoista ei kuitenkaan tuota luvattua lopputulosta ja saattaa olla jopa vahingoksi, osoittaa englantilaisen King’s Collegen urologien tekemä laaja katsaus.

Sexual Medicine Reviews -lehdessä ilmestyneessä katsauksessa tutkijat vetivät yhteen tuloksia paristakymmenestä peniksen suurennushoitoja käsittelevästä aiemmasta tutkimusartikkelista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Johtopäätös saatavilla olevasta tutkimustiedosta on, että leikkaushoidot eivät useinkaan toimi vaan jättävät potilaan tyytymättömäksi lopputulokseen. Lisäksi komplikaatioiden riski on suuri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leikattu elin voi vaurioitua, jäädä epämuodostuneeksi tai jopa muuttua pysyvästi turraksi. Sivuvaikutuksina oli myös arpeutumista, kuolioita ja tulehduksia. Joidenkin hoitojen seurauksena penis itse asiassa lyheni.

”Näiden löydösten valossa leikkauksen suositteleminen normaalikokoisen peniksen omaaville miehille on vähintäänkin epätieteellistä ja pahimmillaan epäeettistä”, tutkijat kirjoittavat artikkelissaan.

Tutkimuksessa oli mukana noin 1 200 miestä useista eri maista.

”Käsityksemme mukaan tämä on ensimmäinen systemaattinen katsaus, jossa tarkastellaan kaikkia saatavilla olevia hoitoja ja niiden lopputuloksia tavallisilla miehillä, jotka eivät ole tyytyväisiä peniksensä kokoon ja jotka eivät ole läpikäyneet aiempia hoitoja”, tutkijat kirjoittavat.

Tutkijoiden mukaan valtaosalla tutkituista miehistä oli terveen kokoinen keskivertopenis. He eivät kuitenkaan määrittele artikkelissaan keskiverron peniksen mittaa.

Peniksen koko voi olla miehille hyvin herkkä asia. Elin saatetaan kokea liian pieneksi, vaikka tosiasiassa se olisi aivan normaali. Tutkijat suosittelevat ensisijaisesti keskusteluapua.

The Guardian -lehden haastattelussa King’s Collegen urologi Gordon Muir lataa pidennyshoidoista suoremmat sanat kuin tutkimusartikkelissa on mahdollista.

”Helppoheikit saalistavat näitä hyvin haavoittuvaisia miehiä”, Muir sanoo ja viittaa pidennyshoitoihin, joista saatetaan laskuttaa kymmeniä tuhansia euroja.

”Näitä hoitoja ei pitäisi tehdä lähes koskaan. Ne voivat maksaa 30–40 tuhatta puntaa, ja usein tuloksena voi olla epämuodostunut penis. Vain 20 prosentissa tapauksista asiakas on tyytyväinen”, Muir kertoo.

Muir sanoo, että hoitoihin hakeutuvilla miehillä on usein aivan normaali penis, mutta kaikki klinikat eivät tästä välitä.

”Yksityisen sektorin lääkärien ei pitäisi tehdä tätä. Se on väärin joka tasolla.”

Eivät kaikki konstit huijausta ole. Leikkauksilla voidaan saada lisää mittaa, ja penistä voidaan paksuntaa rasvansiirroilla. Tutkimuksen lopputulema kuitenkin on, että enimmäkseen korjaukset eivät tuo onnea.

Suomessa peniksen paksuntaminen maksaa joitakin tuhansia euroja.

Kaupassa myytävistä tuotteista yksi todettiin tutkimuksessa toimivaksi. Peniksenvenytin on laite, johon siitin asetetaan ja sitä venytetään hiljalleen kotioloissa. Tutkimusten mukaan käyttäjät ovat tällä keinoin saaneet penikseen parikin senttiä lisämittaa, velttona mitattuna.

Venyttimen tuloksellinen käyttö vaatii kuitenkin huomattavaa antaumusta. Lisäsenttien saaminen voi vaatia peniksen venyttelyä useita tunteja päivässä jopa puolen vuoden ajan.

Penispumpuista ei sen sijaan tässä tutkimuksessa todettu olevan hyötyä. Erilaisiin luontaistuotteisiin ja pillereihin kannattaa myös suhtautua terveellä varauksella. Maalaisjärkikin sanoo, että penis tuskin kasvaa ginsenguutteita syömällä.

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33087

Minijehova kirjoitti:
John Carter kirjoitti:
asdf kirjoitti:
Minijehova kirjoitti:
asdf kirjoitti:
masterogg kirjoitti:
Itse olin kerran liian innokas ja hätäpäissään kravatti katkes 😂

Urologi naureskeli, että oot tehnyt kotitekosen penispidennyksen. Temmi turpos kunnolla ja meni aivan mustaksi. Mun piti seuraavat kaks päivää olla muna kourassa ku kaikki halus nähdä sen 😂

Hyi saatana! Oon kuullut, että tuo on aivan helvetin kivuliasta.

Miinulla kerran poikittainen hius halkaisi tatin komiasti. Joku litra lähti verta ulos.  Sittemmin en ole nuollut tukka auki.  =D

En tarkoittanut tuollaista (en kyllä ymmärtänyt, mitä tuossa tapahtui, kuka nuoli ja mitä ja ketämitähäh, mutta nevermind), vaan että yksi tai useampi niistä kolmesta paisuvaisesta on mennyt poikki, eli lerssi on stondiksessa taipunut liikaa vaikka naisen ratsastaessa. Tuosta ei verta tule ja kai paranee itsestään, mutta sattuu törkeesti.

Saattoi olla saunasolmu. Joo sattuu se ja paranee itsestään. Mullakin kerran pikkuveli muutti väriään tummanpuhuvaksi kun ajoin liian kovasti.

Veikkaan mustahärmää.  :)

Minulla sukulaismies vastasi lankapuhelimeen munasillaan ja esari jäi kantapäiden väliin ylös noustessa. Sellainen puristinhan puristaa sitä lujemmin mitä ylemmäs nousee, joten lopputuloksena oli 70-senttiseksi venytetty maila ennen pääsyään pinteestä. Mustaksihan se veitikan veti. Pituus ei jäänyt.

Ei kyllä kuulosta kovinkaan uskottavalta, hieman sama kuin sanoisi, että liukastui kulliinsa ja venäytti siinä samalla niskansa:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

masterogg
Seuraa 
Viestejä637

Itse olin kerran liian innokas ja hätäpäissään kravatti katkes 😂

Urologi naureskeli, että oot tehnyt kotitekosen penispidennyksen. Temmi turpos kunnolla ja meni aivan mustaksi. Mun piti seuraavat kaks päivää olla muna kourassa ku kaikki halus nähdä sen 😂

Olen tie toinen olemalla tietoinen

"Tulin tekee unist totta, nää on niit aikoja "

Sisältö jatkuu mainoksen alla