Walter testaa vaatteita tilanteissa, joissa jäljitellään äärioloja, kuten vuoriston jäätäviä tuulia. Työsuojeluviranomaiset eivät puutu asiaan, sillä Walter on robotti - ensimmäinen, joka kävelee ja hikoilee kuin ihminen. Hänen avullaan tutkijat suunni...

Walter testaa vaatteita tilanteissa, joissa jäljitellään äärioloja, kuten vuoriston jäätäviä tuulia. Työsuojeluviranomaiset eivät puutu asiaan, sillä Walter on robotti - ensimmäinen, joka kävelee ja hikoilee kuin ihminen. Hänen avullaan tutkijat suunnittelevat vaatteita, jotka pelastavat ihmishenkiä.

Scientific Americanin verkkouutiset kertoo, että Yhdysvaltain maavoimat alkoi suunnitella Walterin kaltaista mannekiinia jo 1940. Armeija halusi testata sotilaiden vaatetuksen rajoja. Robottimannekiinit saatiin hyvin ihmisen kaltaisiksi, mutta ne eivät hikoilleet.

Hongkongin teknisessä yliopistossa työskentelevät Jintu Fan ja Yisong Chen kehittivät Walterille hikoilevan ihon. Robottihiki on lähtöisin ihon alla lämmitetystä vedestä ja tihkuu pintaan ihossa olevien reikien kautta. Seuraavaksi tutkijat haluavat ihon, joka hikoilee eri tavalla eri paikoista, kuten ihminen.