Kuva: <span class="photographer">Corbis RF</span>
Kuva: Corbis RF

Onko sinulla vaikeuksia herätä aamuisin? Jos vastaat kyllä, uusi herätyskello SleepSmart on sinua varten. Se tarkkailee unirytmiäsi, ja herättää sinut kevyimmän unen aikana.

Onko sinulla vaikeuksia herätä aamuisin? Jos vastaat kyllä, uusi herätyskello SleepSmart on sinua varten. Se tarkkailee unirytmiäsi, ja herättää sinut kevyimmän unen aikana. Vamistajien mukaan tämä takaa, että nouset ylös joka aamu levänneenä ja virkeänä.

Nukkuessasi unitilasi vaihtelee kevyen ja syvän kautta REM-uneen. Tämä sykli toistuu 90 minuutin välein. Jos heräät syvän unen aikana, tunnet olosi kurjaksi. SleepSmart rekisteröi kullekin unen vaiheelle tyypillisen aivosähkökäyrän EEG-laitteella, joka kommunikoi langattomasti herätyskellon kanssa. Kerrot kellolle, milloin sinun on viimeistään noustava, ja se herättää sinut lähimmän tätä aikaisemman kevyen unen aikana, raportoi New Scientist.

Virkeistä aamuistasi saat kiittää Brownin yliopiston opiskelijoita. He kehittivät SleepSmart –idean auttaakseen ystäväänsä, joka pani huonon tenttimenestyksen väärällä jalalla heräämisen tiliin. Opiskelijat perustivat ideansa ympärille Axon Sleep Research Laboratories –nimisen yhtiön. Kauppoihin kello tullee ensi vuonna.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla