Tiede-lehden toimitus on saanut tämänvuotisen Tiedetoimittaja-palkinnon. Palkinnon myöntänyt Suomen tiedetoimittajain liitto toteaa perusteluissaan muun muassa, että Tiede-lehti on ainoa suomalainen ja suomalaisten tekemä suurelle yleisölle suunnattu t...

Tiede-lehden toimitus on saanut tämänvuotisen Tiedetoimittaja-palkinnon. Palkinnon myöntänyt Suomen tiedetoimittajain liitto toteaa perusteluissaan muun muassa, että Tiede-lehti on ainoa suomalainen ja suomalaisten tekemä suurelle yleisölle suunnattu tiedelehti. Sen asiasisältö ja kuvitus ovat korkeatasoisia.

Suomen tiedetoimittajain liitto palkitsee Tiede-lehden koko toimituksen, koska lehden tekeminen onnistuu vain yhteistyöllä. Palkintosumma on 5 000 euroa.

Suomen tiedetoimittajain liitto jakoi vuosittaisen palkintonsa Tieteen päivillä Helsingissä. Palkintoa on myönnetty vuodesta 1998 lähtien merkittävästä työstä tiedeviestinnässä.

Tiede-lehteä julkaisee Tieteen tiedotus ry, ja sen kustantaja on Sanoma Magazines Finland. Lehden päätoimittaja on Tuula Koukku.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla