Tiede-lehden ja Tiede Luonto -lehden verkkosivut siirtyvät hs.fi-palveluun. 

Tiede-lehden ja Tiede Luonto -lehden verkkosivusto uudistuu 12. joulukuuta 2022 lukien. Sivut siirtyvät hs.fi-palveluun.

Verkko-osoite tiede.fi toimii edelleen. Se ohjaa vastaisuudessa eteenpäin osoitteeseen hs.fi/tiede.

Muutos on osa jatkumoa, jossa panostamme entistä enemmän digisisältöihin. Pysyvää on se, että ajankohtaiset tiedeaiheet ja -uutiset saavat myös jatkossa parhaat ja näkyvimmät paikat sivustolla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyisen verkkopalvelun tekninen käyttöikä tuli tiensä päähän. Uudistuksen myötä sivuston ulkoasu ja käytettävyys päivittyvät nykyaikaan ja mobiilikäyttöön. Rakenne ja navigaatio ja ovat aiempaa selkeämmät. Uuden sivuston kautta Tieteen ja Tiede Luonnon tilaajat pääsevät lukemaan omaan tilaukseensa kuuluvaa digitaalista näköislehteä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutoksen myötä yli 20 vuotta toiminut tiede.fi-keskustelupalsta suljetaan. Palstalla on vuosien varrella käsitelty useita tärkeitä tiede- ja yhteiskunnallisia aiheita. Toimitus kiittää keskustelijoita aktiivisuudesta.

Käyttäjien tiedot ja viestit poistetaan kuuden kuukauden kuluttua foorumin sulkemisesta. Niitä säilytetään tämä aika viranomaisten mahdollisia selvityspyyntöjä varten.

Lisätiedot ja palaute osoitteeseen tiede@sanoma.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla