Appelsiinit ovat parhaimmillaan vastapuristettuna, mutta vitamiinien saannin kannalta tuoreus on yhdentekevää, väittää espanjalaistutkimus. Purkkimehuissa on yhtä paljon suojaravintoaineita kuin tuoretavarassa.
Madridilaisessa tutkimuslaitoksessa ty...

Appelsiinit ovat parhaimmillaan vastapuristettuna, mutta vitamiinien saannin kannalta tuoreus on yhdentekevää, väittää espanjalaistutkimus. Purkkimehuissa on yhtä paljon suojaravintoaineita kuin tuoretavarassa.

Madridilaisessa tutkimuslaitoksessa työskentelevät Sánchez-Moreno, Lucía Plaza, Begoña de Ancos ja M. Pilar Cano analysoivat mehujen vitamiinisisällön, erityisesti antioksidanttina tunnetun C-vitamiinin määrän. Osaa tuotteista oli varastoitu jo vuoden päivät. Mehujen antioksidanttiominaisuuksissa ei ollut merkittäviä eroja. Tulokset julkaisi Journal of the Science of Food and Agriculture

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla