Nuorten miesten ylimäärä voi lisätä levottomuuksia.

”Poikien suosiminen tyttöjen kustannuksella johtaa vääjäämättä siihen, että nuoria miehiä alkaa jossain vaiheessa olla liikaa. (Politiikan tutkimuksen professori Valerie) Hudson ja (tutkija Andrea) den Boer arvioivat nuorukaisten määrän Kiinassa, Intiassa, Afganistanissa, Bangladeshissa, Pakistanissa, Etelä-Koreassa ja Taiwanissa. Tuloksena oli varovaisimpienkin arvioiden mukaan 90 miljoonaa ylimääräistä aasialaismiestä vuonna 2020.”

Näin kirjoitti sosiaalitutkimuksen menetelmien professori Pertti Töttö numeron 8/2007 jutussa ”Aasiassa tikittää poikamiespommi”.

”Ylijäämämiesten valtavasta määrästä seuraa ainakin se, ettei kaikille riitä vaimoa.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Ongelmia vielä pahentaa se, että miehet ovat naisia taipuvaisempia tekemään rikoksia ja käyttämään väkivaltaa. Lisäksi nuoret miehet ovat muita alttiimpia epäsosiaaliseen käytökseen.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”(Sosiaalipedagogiikan professori Gunnar) Heinsohn on esittänyt, että väestönkasvu aiheuttaa nuorisoylijäämän, jolle ei ole paikkaa yhteiskunnassa. Tämä ”nuorisopullistuma” on Heinsohnin mukaan ollut ja tulee olemaan vallankumousten, kansanmurhien ja sotien aiheuttaja. Erityisesti nuorista miehistä muodostuu ruutitynnyri, joka räjähtää pienimmästäkin kipinästä.”

”Hudsonin ja den Boerin mukaan tarpeeksi vinoutuneen sukupuolijakauman maita voikin hallita vain diktatorisesti.”

 

Elämyksiä uteliaalle jo 35 vuotta

Lehden ensimmäinen numero ilmestyi 10. lokakuuta 1980. Yleistajuinen tiedelehti perustettiin suomalaisen tiedeyhteisön aloitteesta.

Nimeksi valittiin tulevaisuutta henkivä Tiede 2000. Kun uusi vuosituhat alkoi, nimi lyhennettiin muotoon Tiede.

Päätoimittajina ovat toimineet Jali Ruuskanen, Tuula Koukku ja Jukka Ruukki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla