Käytän kevään ja kesän aikana mahdollisuuttani vielä matkata vapaasti ja vierailen eri instituuteissa ennen kuin olen syyskuusta alkaen kiinni luennoissa Helsingissä.

Eilen lounastin Dark Cosmology Centren katolla, tänään kirjoitan Niels Bohr International Academyssä Kööpenhaminassa. Toisin kuin joissakin muissa paikoissa, ensiksimainitun rakennus on uusi ja hyväkuntoinen. Katon ei tosin taata kestävän ihmisten painoa, mikä tuo hieman jännitystä arkiseen voileipähetkeen. Tilan remontoiminen sääntöjen mukaiseksi tulisi kalliiksi paloturvallisuuden ja muiden pikkuseikkojen takia; tämänhetkinen palosuunnitelma on heittää opiskelijat ensin alas pehmustamaan muiden laskua.

Kommentit (4)

Syksy Räsänen
6/4 | 

Syksyllä luennoin kurssit Kosmologia I ja II, keväällä ovat vuorossa Suhteellisuusteorian perusteet ja Moderni fysiikka.

Lasse Laitinen
7/4 | 

Hienoa,

ei taida ensimmäisen vuoden tähtitieteilyyn syksylle mahtua kosmologiat vielä mutta ehkä koppaan tuon suhteellisuusteorian perusteet keväällä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maailmankaikkeutta etsimässä

Blogin päivittäminen on päättynyt.

Syksy Räsänen on teoreettinen fyysikko Helsingin yliopistossa. Syksy kirjoittaa kosmologiasta, hiukkasfysiikasta ja niiden tekemisestä, tai ainakin asioista sinne päin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla