Täällä Geneven yliopistolla tulee vartijoita puoli yhdeksän maissa illalla ihmettelemään, että jotkut ovat vielä paikalla. CERNin ravintolassa tarjoillaan päivällistä puoli kymmeneen. (Nykyään jälkiruokia ei tosin enää saa puoleenyöhön asti.)

Kommentit (10)

sifaka
13/10 | 

Paikkahan kuulostaa paratiisilta: ei liikaa ylitöitä ja banaaneja riittää kaikille kaiken aikaa :-D

Miten sinne pääsee? Täällä olisi yksi innokas loikkari.

Is it really so strange?
15/10 | 

Sisäinen kelloni käsittää iltapäivän aamuksi ja päivän yöksi. Jälkiruoka keskiyöllä kuulostaa minusta sangen normaalilta. :)

Torstai-iltapäivän ajattelija
17/10 | 

Tämä ei nyt liity kultturieroihin mitenkään, mutta tulinpa ajatelleeksi tässä kahvia juodessani taas jotain mitä kollegani eivät jaksa kuunnella. Siispä jaan ajatukseni täällä.

Einsteinin mukaan massa kaareuttaa avaruutta vähän niin kuin pallo kireäksi vedettyä lakanaa. Onko mahdollista, että nopeus tekee saman ajalle?

Joonas
18/10 | 

Eikös se mennyt näin, että siellä tehdään töitä yötä päivää. ;)

Toivottavasti tuloksia tulee aikanaan.

Kiertolaisia ja säätyläisiä - ...
20/10 | 

[...] Oxfordissa oli kiinnostavaa vierailla. Olin siellä kolme vuotta kunnes siirryin CERNiin 2005, enkä ollut sen jälkeen tullut pistäytyneeksi. Pieniä muutoksia on tapahtunut kuudessa [...]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maailmankaikkeutta etsimässä

Blogin päivittäminen on päättynyt.

Syksy Räsänen on teoreettinen fyysikko Helsingin yliopistossa. Syksy kirjoittaa kosmologiasta, hiukkasfysiikasta ja niiden tekemisestä, tai ainakin asioista sinne päin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla