Kahden aikaa käsittelevän merkinnän väliin aiheeseen liittyvä tiedote: Remedy-pelifirma on julkaissut teaserin uudesta pelistään Quantum Break. Olen konsultoinut Remedylle peliin liittyen, mutta en saa vielä kertoa sen enempää. Remedyn lehdistötiedotteessa sanotaan seuraavaa:

"In Quantum Break, our desperate hero fights a highly personal battle to save the future before time literally runs out. As time breaks down, impossible, split second moments of destruction turn into epic stages of time powered action."

Kommentit (19)

Eusa
23/19 | 

Jos S. Räsästä on konsultoitu, luonnollisesti rahaakin on käytetty, mikä on aivan oikein. Mikä on innostusta ja mikä markkinointia, veteen piirretty on sellaisen raja. Suosittelen taitavuutta fysiikan ja fantasian rinnakkaiskäsittelyssä luotettavuuskuvan säilyttämiseksi.

Ajankäytön hallinta | Tiede.fi
24/19 | 

[...] edellistä edellisessä merkinnässä siitä, miten suppea ja yleinen suhteellisuusteoria ovat muuttaneet [...]

Nepal Travel Expert
36/19 | 

Thank you so much for sharing this post. It is really useful and informative article. You can also read some information about our tours such as <a href="https://www.glorioushimalaya.com/trekking-and-hiking/everest-base-camp-t..."> Everest Base Camp Trek</a> <a href="https://www.glorioushimalaya.com/trekking-and-hiking/annapurna-base-camp..."> Annapurna Base Camp Trek</a> <a href="https://www.glorioushimalaya.com/trekking-and-hiking/annapurna-circuit-t..."> Annapurna Circuit Trek</a> <a href="https://www.glorioushimalaya.com/trekking-and-hiking/manaslu-circuit-trek/"> Manaslu Circuit Trek</a> and <a href="https://www.glorioushimalaya.com/peak-climbing/island-peak-climbing/"> Island Peak Climbing</a>

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maailmankaikkeutta etsimässä

Blogin päivittäminen on päättynyt.

Syksy Räsänen on teoreettinen fyysikko Helsingin yliopistossa. Syksy kirjoittaa kosmologiasta, hiukkasfysiikasta ja niiden tekemisestä, tai ainakin asioista sinne päin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla