Foliohattu ei suojaa. Korpimetsä ei helpota. Voit paeta, mutta et piiloutua. Sitä on kaikkialla. Se läpäisee kaiken. Gravitaatiosäteilyä! Einsteinin suhteellisuusteoria sen ennusti. LIGO sen havaitsi. Tässä Naturen yleistajuinen artikkeli. Ja tässä varsinaiset tutkimusartikkelit.

Gravitaatiosäteily aiheuttaa värähteleviä epämuodostumia. Wikipedian animaatio havainnollistaa. Itse aika-avaruus värähtelee, joten epämuodostumat syntyvät kaikkeen aineeseen. Kyllä, kaikkeen. Myös aivoihin.

Gravitaatiosäteilyä havaittiin taajuudella 35-250 Hz eli ei tolkuttoman kaukana kännykkäsäteilyn taajuusalueelta.

Julkisuudessa gravitaatiotutkijat eivät puhu säteilystä, vaan aalloista. Keskenään puhuvat kuitenkin säteilystä.

Säteilyä! Epämuodostumia! Kännykkäsäteilyn taajuus! Kiertoilmaisuja! Pitääkö nyt pelätä?

Ei pidä. Mutta ennustan, että joku vielä keksii pelätä. Ennemmin kuin myöhemmin.

Pelätä tietysti saa, vaikka aihetta ei olekaan. Mutta pelolla rahastaminen ja hallitseminen on yhtä tuomittavaa kuin on yleistäkin. Yleisyyden todisteeksi riittää valitettavasti jo se, kuinka koko maatakin hallitaan.

Milloin sitten tulee myyntiin gravitaatioherkän selviytymisopas? Tai "tietokirja" gravitaatiota ilmassa? Jaa-a. Pitäisiköhän kirjoittaa. Jospa minäkin saisin lopulta apurahaa tutkimuksiini. Ja luksuspähkinöitä aamukauraani.

Havaitun gravitaatiosäteilyn värähtelyjen suuruusluokka on tuhannesosa atomiytimen koosta kilometrin matkalla. Eli juuri ja juuri havaittavissa äärimmäisen tarkkojen lasereiden avulla. Aivojen mittakaavassa täysin olematon muutos! Mutta pelokas ihminen näkee vain mustaa ja valkoista. Säteilyä joko on tai ei ole. Ja nyt sitä gravitaatiosäteilyä on, todistetusti. Kiitos LIGO:n.

Ellei sitten LIGO:n tutkijoiden laskelmista tai laitteista myöhemmin paljastu jotain vikaa. Turhaan on sutta huudeltu niin monesti, että pelkään niin käyvän. Toivottavasti minunkin pelkoni on aiheeton.

Havainnon kumoutuminen tuskin poistaisi kuitenkaan herkimpien oireita. Eiväthän kännyköille ym. sähkömagneettiselle säteilylle herkkien oireitakaan poista se, että laitteet suljetaan – kunhan se tehdään heidän tietämättään. Niin kuin ei pidäkään poistaa, silloin kun oireet aiheutuvat pelosta eivätkä itse säteilystä.

Kommentit (13)

Rami
14/13 | 

"Gravitaatiosäteilyä havaittiin taajuudella 35-250 Hz eli ei tolkuttoman kaukana kännykkäsäteilyn taajuusalueelta."

Eikös kännykkätaajuudet ole just nimenomaan tolkuttoman kaukana tuosta taajuudesta? ;)

kiesus
16/13 | 

Jep-jep... koska 35..250 Hz on selkeästi melkein sama asia kuin esim. 900 000 000 Hz tai 1800 000 000 Hz (eli 900 MHz tai 1800 MHz). Milloinkas ne suuruusluokkaa esittäneet etuliitteet kuten mega eli miljoona nyt olisivat ennenkään mihinkään vaikuttaneet... [/lieväsarkasmi].

Kasvisruoka2
Liittynyt29.8.2015
Viestejä4452
18/13 | 

Peloista ja tolkusta tuli mieleen eräs kandidaatti Yhdysvalloista, joka haluaisi "hemmetin paljon pahemmat kidutukset käyttöön kuin vesikidutus".

Voisikohan lausuntoa ja sen suosiota enää selittää muu kuin tolkuton kädestä kiinni pitäen opetettu ja iskostettu pelko?

Ruhollah.

Mike2012
19/13 | 

Olipa aloitus. Pistät kuvitellun vastapuolen suuhun hupsuja sanoja ja naurat niille. Näinkö sitä laatuaikaa vietetään? Näinkö kirjoitat suuresta tiedeuutisesta? Kannattaisi mielestäni keskittyä johonkin muuhun, kuten erittelemään kansankielellä mitä uutinen voi tieteellisessä mielessä merkitä? Mihin sovellutuksiin se voisi johtaa? Mitä pitää vielä selvittää, että voitaisiin soveltaa mihinkään?

Tiede.fi on minulle jo vanhastaan kaikenmaailman dogmiuskoisten mellastuspaikka, minne en mene aikaani haaskaamaan. Dogmejaan kumartavat niin tiedeuskoiset kuin monet muutkin.

PS. Saan joskus korvani kipeäksi kännykästä, vaikka pidän sitä hiukan etäällä korvasta tai käytän korvakuulokkeita. Minulla ei ole sille sen kummempaa selitystä. Olen kyllä kysynyt, onko säteilyllä osuutta, mutta tunnetusti sellainen väite on kiistanalainen, joten lähinnä tyydyn välttämään kipua. Joskus joku viisastelija, jolla ei ole pätevyyttä psykologiaan, väittää syyn olevan psykologinen. Usein on minulle tullut vastaan asiassa kuin asiassa, että luonnontieteilijälle psykologia ja psyyken häiriöt ovat jostain syystä helppo ja tyypillinen selittämättömiä ilmiöitä selittävä taikahattu, mitä sumeilematta käytetään, kun tarve tulee.

Mika Olsson
20/13 | 

Komppaan tätä .. tosikkomaiseisesti ..heh heh .. siltä osin, e t t ä (mikäli "havainto" tulee pitämään kutinsa,niin) tässähän lyötiin ns. kaksi kärpastä yhdellä iskulla, k u n 1. y st : n gravitaatioaalto - ennuste todennetiin j a 2. .. ensimmäistä kertaa!! osoitettiin suor a a n y st : n ennuste mustien aukkojen olemassaolosta paikkansa pitäväksi. - Ainakin Syksy Räsänen pitää jälkimmäistä merkttävämpänä. - No, eipä hätiä mitiä : Odotan (myös) Tiede - lehdeltä perusteellista! asiaan paneutumista. T. Mika ( Y st = yleinen suhteellisuusteoria. )

Nobelia pukkaa
21/13 | 

Tämä kyllä todistaa: 1. Keskipakosvoiman ja 2. Työntävän voiman olemassa olon.

Kasvisruoka2
Liittynyt29.8.2015
Viestejä4452
23/13 | 

Minun mielestäni naureskelu säteily(hörhöille) kertoo vain ajan kulttuurista, jonka tuote Teppo Mattsonkin on. Siitäkin huolimatta, että Tepolla on ollut ajatuksia herättäviä blogipostauksia.

Mene Yhdysvaltoihin, näet kärjistys/konfliktikulttuurin vielä raaempana kuin netin turvapaikkakeskusteluissa. Siellä on markkinaehtoisuus mediassa löytänyt eniten myyväksi mm. sellaisen poliittisen kulttuurin, jossa kaksi erittäin äärimmäistä ja kärjistävää konfliktin hakuista "hyökkää, hyökkää, hyöklkää, älä pysähdy ja ajattele tai kysy" -kaveria pääsee jatkuvasti esille määrittelemään julkista poliittista keskustelua.

Tästä seuraa kärjistynyt rusinapullatodellisuus, jossa etsitään ja esitetään dramaattisimmat ja kärjistävimmät esimerkit jonkinlaisena stereotyyppisenä representaationa tästä vihollisleiristä. Draama on valtaa, kärjistäminen on rahaa.

Oppiiko nuorempi polvi nettikäytöksen? Kyllästytäänkö jatkuvaan ja ikuiseen kärjistämiseen joskus? Toivon mukaan Yhdysvalloissa käy näin, mutta paniikin ja pelonlietsonta pitää tehokkaasti kärjistynyttä ja konfliktinhakuista ilmapiiriä yllä. Sellaisessa vaiheessa ihminen ei välttämättä pysähdy eikä tiedä voisiko edes, koska kaikki on koko ajan jyräämässä toinen toistaan pahimmalla mahdollisella tavalla mitä vain omatunto tai laki antaa myöden.

Ruhollah.

Kasvisruoka2
Liittynyt29.8.2015
Viestejä4452
24/13 | 

Ja lisää voisi kysyä? Jos kärjistävä konfliktikulttuuri ei kannusta itsereflektioon, niin huomataanko joskus itsereflektion puute ja siitä tuleekin seuraava kulttuurillinen keskustelutrendi?

Ruhollah.

Vierailija
25/13 | 

Aikakin on säteilyä. Miettikääpä kuinka paljon tauteja tulee ajan myötä.

WSolsticeHOu
Liittynyt3.1.2016
Viestejä3618
26/13 | 

Kun aine värähtelee avaruudessa, se perustuu siihen että aineen erilliset rakenteet liikkuvat suhteessa toisiinsa AVARUUDESSA.

Mitenkähän tämä aika-avaruus värähtelee?

Koostuuko sekin erillisistä rakenteista jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa ja jos, niin missäs ne sitten liikkuvat suhteessa toisiinsa?

Jossakin värähtelevän aika-avaruuden taustalla olevassa avaruudessa?

Jos ei, niin mitä ihmettä sen ns. aika-avaruuden värähtely sitten muka on?

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rajankäyntiä

Teppo Mattsson on kosmologiaan ja suhteellisuusteoriaan erikoistunut teoreettisen fysiikan tutkija, joka harrastaa matkailua tieteenalojen välisillä rajaseuduilla. Blogi on matkakertomus näiltä retkiltä.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla