Jossakin, olisiko ollut Hesarin mielipidesivuilla, ehdotettiin että "inhimillisen erehdyksen" sijaan pitäisi puhua esimerkiksi "ihmisen tekemästä erehdyksestä". Erehdyksien inhimillistäminen kun saa periaatteessa estettävissä olevat onnettomuudet kuulostamaan joltakin hyvin ymmärrettävältä.

Usein onnettomuuksien syistä kuitenkin sanotaan, ettei niille löydy mitään yksittäistä syytä, vaan pikemminkin joukko epäonnistumisia: sekä teknisiä vikoja että ihmisten tekemiä virheitä ja ehkä vielä jotakin, mitä kukaan ei koskaan osannut suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon.

Itse asiassa kaikkien onnettomuuksien nimenomaan pitäisi olla tällaisia monitekijäisiä ja hieman yllättäviä tapahtumaketjuja. Jos onnettomuustutkintalautakunta kertoo raportissaan, että onnettomuus johtui syystä A ja vain syystä A, on turvallisuusajattelu ollut täysin metsässä jo alusta pitäen.

Chilen kaivosonnettomuudessa on ihasteltu tekniikkaa, jolla kaikki kaivosmiehet saatiin ehjin nahoin ylös. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet ne kaikki virheet, joiden takia he ylipäätään jäivät kaivokseen loukkuun. Puhumattakaan siitä, että samaan aikaan kun tositelevisiodraamaa Chilestä seurasi miljardi ihmistä, Kiinassa miehiä kuolee ja jää loukkuun hiilikaivoksiin niin usein, etteivät kaikki onnettomuudet taida päätyä edes Hesarin yhden palstan uutisiksi, jos ylipäätään tulevat Reutersin tai AP:n tietoonkaan.

Mediakritiikki Chilen huikeata pelastusdraamaa kohtaan on tietysti valjua, jos ei samalla kerro, mikä tärkeä asia jäi samanaikaisesti liian vähälle seurannalle. Yksi sellainen asia on Unkarin myrkkylietevuoto, joka ilmeisesti on yksi pahimpia ympäristökatastrofeja koko Euroopassa sitten Tshernobylin - ellei pahin.

Miksi jätealtaalla ylipäätään tapahtui vuoto? Tähän kysymykseen toivottavasti saadaan pian vastaus. Ehkä kyse oli inhimillisestä virheestä.

Paljon tärkeämpi kysymys on, miten tuon mittaluokan onnettomuus voi nykypäivän Euroopan unionissa tapahtua mistään yksittäisestä syystä. Kaiken turvallisuusajattelun lähtökohtana pitäisi olla moninkertainen varmistaminen. Pisimmälle tällainen turvallisuuskulttuuri on viety länsimaisessa siviili-ilmailussa ja länsimaisissa ydinvoimaloissa.

Ydinvoimaloissa -kuten kirjoitin Tiede-lehteen aikanaan -turvallisuus nojaa esimerkiksi useamman keskenään erilaisen teknologian samanaikaiseen käyttöön. Jos jokin turvallisuuden kannalta tärkeä toiminto tarvitsee sähköä, se on hyvä varmistaa jollakin sellaisella, joka on sähköstä riippumaton. Turvallisuus perustuu myös saman teknologian moninkertaiseen varmistukseen. Jos yksi pumppu voi mennä rikki pienellä todennäköisyydellä, on käsittämättömän epätodennäköistä, että kolme toisistaan riippumatonta pumppua rikkoutuisi yhtä aikaa.

Aivan keskeinen ydinturvallisuuden periaate on radioaktiivisen materiaalin pitäminen luonnosta erossa lukuisten peräkkäisten leviämisesteiden takana. Näitä ovat muun muassa polttoaineen keraaminen olomuoto, reaktoripaineastia ja reaktorin suojarakennus.

Tshernobylissä näistä oli tingitty. Unkarin alumiinitehdas oli sosialismin ajoilta, eikä ilmeisesti lietealtaan ympärillä ollut mitään muita leviämisesteitä kuin nyt murtunut padon valli.

Oleellista ei ole, miksi valli murtui. Oleellista ja häpeällistä on, että vielä vuonna 2010 EU-maassa voi tapahtua tällainen ympäristökatastrofi, jonka toteutumiseen ei tarvittu mitään muuta inhimillistä tai epäinhimillistä virhettä kuin tuon yksittäisen vallin murtuminen.

Kommentit (12)

Timo K
14/12 | 

Erehtyminen on inhimillistä, mutta Unkarin tapahtuma on kyllä merkki vastuuttomuudesta eikä erehtymisestä. Jos joku siellä pohtikin altaan aiheuttamaa riskiä oliko ainoa tehty johtopäätös pohtia kennenkähän tai minkähän virastonhomma se olisi. Moniportainen byrokratia hävittää tai ainakin piilottaa vastuun.

SamBody
15/12 | 

"Pisimmälle tällainen turvallisuuskulttuuri on viety länsimaisessa siviili-ilmailussa ja länsimaisissa ydinvoimaloissa."

Ja nyt niistä tingitään kilpailun ja taloudellisen tehokkuuden nimissä. Myös Suomessa.
Tuo toimivuuden varmistaminen useiden toisistaan riippumattomien järjestelmien avulla on tietysti aivan alkeisasioita riskien minimoinnissa.

PeterH
16/12 | 

Ilmaisun "inhimillinen erehdys" kielellinen ongelmallisuus esiintyy vain suomessa. Englanninkielinen termi "human error" voidaan ymmärtää kahdella tavalla, koska "human" tarkoittaa sekä ihmistä ("ihmisvirhe") että inhimillistä.

lassikansi
17/12 | 

Ydinteollisuudesta voin sanoa, että suurempaa vaaraa ihmiskunnalle ei voisi edes keksiä kuin 2008 eteenpäin energianegatiiviseksi muuttunut globaali ydinala. Toisaalta voiko edes olettaa minkäänasteista moraalikäsitystä tältä alalta, joka lähti liikkeelle polttamalla sumeilematta 100 000ihmistä varjoksi asvalttiin. Voin alleviivata kaiken tämän kolmattakymmenettä vuotta TVO:lla olleena. Ja Hiroshimasta lähtien tämän alan tehtävänä onkin ollut vaan tappaa piittaamattomuuksillaan loputkin ihmiskunnastamme. USA:ssa todettiinkmin kesällä, että ydinvoima on kalliimpikin kuin maailman toiseksi kalleimmaksi rankattu aurinkovoima. Siitä ydinala selviääkin vain ja ainoastaan 95% valtiiotukiaisinsa.
-------------
BUM, ChemisyntiVideo 2.

JIM Historia Atomipommin salat 07.10.2010."Irakissa pommitettiin
täysvoimainen ydinvoimala montuksi systemaattisilla lentopomituksilla. Osirakiin valmistunut ydinvoimala räjäytettiin israelin 900kg ilmapommitusiskuin 1981.(Ydinaseita siis ON joilla USA:n Irakin iskua alkujaan perusteltiinkin. Vaikka EU vedätti uutisointiinsa, ettei ydinasetuotantoa Irakissa ollut!) Pakistanilainen Alamosin vakoileva veteraani Aga Khaan oli toimittanut tarvittavan tietotaidon." Hän toimitti ydinvoimalaitoksien ja siviiliydinvoimalaitoksista tehtäviä ydinpomminteko-ohjeita mm. Syyriaan, Libyaan, Iraniin ja Pohjois- Koreaan. Myös näistä ydinvoimaloista teki USA lopun mm. salatuin ilmaiskuin Libyaan,
Iraniin ja Syyriaan. Pohjois-Korea on myös katkolla. Jostain syystä vaan lukuisista räjäytetyistä ydinvoimaloista puhuminen on realismina totaalinen
TABU.
--------------
*Chemtrailaaminen maailmalla on saamassa niin paljon julkisuutta
rinnakkaisilmiöineen, että oli aika niputtaa aiheeseen liittyviä
ultrasalattuja taustoja kokonaisuuksiksi. Jotta ihmiset tajuavat mistä on kyse:
http://kuvaton.com/k/bAo.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bAo.jpg[/img]

Tosiaan, Styrge meni heti uudestaan jäihin, vaikka sen avautumisesta ehdin jo tiedottaa. Et saanut sitä postia? Nyt syy on eri; tuli laatikko täyteen, mutta kyse ei ole pelkästään omasta mokasta; en nimittäin pääse tyhjentämään sitä ylläpitosivuni kautta, mikä on aiemmin onnistunut!

Tässä uusi tykkivideo:
http://www.youtube.com/watch?v=_QJYXt7vfU0

On kemikaalivana-aiheinen, mutta TYKKI! Eli eiköhän ydinmiehetkin pelolla katso salaisten operaatioiden paljastumisia...

*Lienee kuule varsinainen täsmäohjus! Koetin uittaa sitä mm. Suomen blogilistan ykköseksi PÄIVÄSSÄ nousseeseen Riitta Söyringin US-blogeihin. Sain koettaa KYMMENEN KERTAA ja siltikin liki kirjain kerrallaan! Että noin rohkea kooste sulta tällä kertaa? Kehuttiin muuten meillä kotona hetimmiten. . Öö. .että meinaan osaat! Oikeesti kokosi kivasti jännitettä. Täytyy sanoa, että äijä ähkyyn meni!) Upeita kaivattuja sisäkuvia, suutinkuvia chemtrail ruiskujumboista.

*Mutta varsin nauruun repesin kun perusjumbon pohjatroppu aukaistiin!. . Siis. . .ihan hullun hommaa koko chemtrailaus! Sait kyllä pelittämään vaikka puolessavälissä ajattelin jo jännitteen katkeavan, mutta eikö mitä. Niin juu loistavavuudessaan oivaltavaa myös PIIRTÄÄ nuo kymmenet vanat ns. "virallisen" reittipiirroksen viereen! Oikeesti tajusi kyllä m i k s i SUPO peloissaan saartoi sinut yhteyksistäni juttusi tehtyäsi. Ne kuule tietää POLIISIpelkureina, että meikä näinollen pistää videosi "kiertoon".!))

Mike
18/12 | 

Joskus sitä ihmettelee, miten sokeasti nykyihmiset luottavat tekniikkaan. Kun rautatieristeyksessä vilkkuu valkoinen valo, niin autoilijat eivät edes vilkaise sivuilleen ja varmista tuleeko junia.

Itse teknisen koulutuksen saaneena ymmärrän ehkä paremmin sen, että kaiken tekniikan takana on aina joukko ihmisiä, suunnittelijoita, ohjelmoijia, asentajia jne, joiden osaamisesta viimekädessä riippuu satojen tai jopa tuhansien ihmisten henki. Ei ole varaa inhimillisiin erehdyksiin. Lääkäreiden huimia palkkoja perustellaan sillä, että ihmishenki on usein heidän käsissään. Mutta silloinhan jollekin rakennesuunnittelijalle tai sillanrakentajalle pitäisi maksaa palkkaa 100 kertaa enemmän kuin huippukirurgeille. Vaan eipä se osaaminen ja vastuu näy palkkapussissa.

P.S. Tiesitkö, että rautatien tasoristeyksen puomin saa laskeutumaan ja punaiset valot vilkkumaan yhdistämällä potkukelkan jalaksilla kiskot yhteen. Tuli pentuna sekin kokeiltua. Joten älä luota liikaa tekniikkaan!

lassikansi
20/12 | 

Kiitokset tänne tulleelle Sadecalle mm. chemtrailaamisen/ydinrikoksien asiaa ymmärtävälle. Tietosi Turun chemtrailaamisen tiedostoista. Oivalliset videot ja muut tulivat tosiaan tärkeänä lisätietona siitä mitä ympärillämme ydinrikolliset ovat salaamassa. On itsestään selvää, että tässä kaikessa on kansainvälinen valtioiden välinen rikos ihmiskuntaa vastaan!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1190576981733

- Suomesta on tuota metsää tuhoutunut viime vuona 300 000ha. Ja tänä vuona tuhoutui samainen määrä. (Tiedot peräisin ydintyyliin a i n o a s t a a n Maaseudun- tulevaisuudesta. Sieltä löytyi kesällä ilmoitus 24.maaliskuu
2010. Kanadasta o jo tuhoutunut 150 000km2 mäntymetsää. Että mm. Kanadan kaikki metsät muistaakseni 8,5miljoonaa km2 tuhoutuu uraanikaivospäästöjen, ydinvoimaloiden heikentämiin ionisaatiotuhoihin 10v aikana. Itse asiassa TV-sarjassa Metsien miehet näistä megatuhoista pätkiä peitellen näytettiin. Puut kuolevat pelkiksi pihkatikkukasoiksi. Kuten ohjelma sanoi "lesken tekijöiksi" )

Aluetuhot Suomessa ulottuvat kahtapuolen TVO:ta. Alueita, jonne TVO:n ionisaatiopäästöjä merirantatuulet riepottaa. Turussa mm. Turun sanomat haastatteli Aarno kasvia tunnettua TV-hahmoa joka kertoi miten Turun Ruissalosta tammikot kuolee käsiin sellaisilla määrillä, etei eläissään ole vastaavaa nähnyt. Toki mm. Porin Ruissalon kaikki laajat männiköt YLE
tiedotteitten mukaan menetetään muutamasa vuodessa. Uusikaupunki oli viime vuona hotspotissa. Nyt painottuu Pohjanmaalle jo hemmetin ylös pitkin rannikkoa ja sieltä syvinä viiltoina sisämaahan.

Oleellista näissä on ultrasalatun TVO, Turun yliopiston tarkoin salassa pidetty ydinsäteilyn tuhoista kertovat tutkimukset SYKE sarja B7. Sitä ei saa edelleenkään mistään! Olen maailmassa kolmas ihminen, joka olen tämän tutkimuksen ylipäätään fyysisesti näppeihini saanut. Tutkimus kertoo mm. Miten j o 1993 havaittiin TVO:n ympäristössä yli 33km päästä metsässä liki -48% neulasharsuuntumia säteilyionisaation kasvaessa räjähdysmäisesti ympäristöönsä:

http://kuvaton.com/k/6iU.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/6iU.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/6iv.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/6iv.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/6iC.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/6iC.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/6iV.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/6iV.jpg[/img]
(Osaa se metsäkin suoraan kasvustaan kertoa miten Eurajoella metsän kasvut
on jo laskeneet koko TVO:n käyttöajan.
http://kuvaton.com/k/6iM.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/6iM.jpg[/img]

Kun TVO ja Turun yliopisto oli pantannut tätä tutkimusta n. 14vuotta pääsin suoraan TV-kameran edessä tivaamaan TVO:n sillloiselta pääjohtajalta P. Simolalta ja kolmoispomolta A. Nikulalta suoraan, että olisin se kolmas
ihminen maailmassa, jolla tämä salainen tutkimus käsissään on! Lupasivat pihtiotteessani ja kumpikin sai senkin takia menettää toki ydintyyliin virkansa! Kuvaavaa hommassa oli se, että edelleenkään tätä tutkimusta ei saa kukaan maassamme käsiinsä kuin vain kopion siitä TVO:n keskuksesta nimellään tilaamalla. Ja tämäkin v a i n koska pakotin TVO:n johtoa siihen! Raportin kun pääsee lukemaan ja tajuaa ne prosenttimuutokset ympäristössämme, jota ydinvoima kasvavasti tekee niin ette nuku enää hyvin! Yksikään lehti, saati TV ei ole i k i n ä uskaltanut tutkia julkisesti tuota erikoislehdykkää julkisesti anne hÖlmlundin POLIISI-rikollisten vahtimina, vaikka teosta tosiaan on ollut näkyvissä jo vuosien ajan kauttani. Voitte miettiä kukin m i k s i ?
--------------

Tampere energiamessut.

Eletään 27.10.2010. YLE Varsinaissuomen uutisissa TV:ssä illalla kerrottiin, miten Porin TVO:n kivihiililaitokselle tarjottu EU:n 500milj. valtiontukiaiset oli systemaattisesti torjuttu! Uutisoinnissa ei juuri kerrottu mitään varsinaisia syitä siihen miksei TVO:n massiivista CO2 kivihiilituotantolaitosta yhtäkkiä käskystä kiinnosta selvä raha jolla EU haluaisi auttaa maatamme laskemaan hiilidioksidimääriämme! Kyse on maailman sensaatiomaisimmasta JO toimivasta tekniikasta, jolla mm. Saksasessa Svartsvaldissa Vattenfall on jo vuosikaudet poistanut suoraan ruskohiililaitostensa ilmaan päästämiään hiilidioksiditonnistojaan menestyksekkäästi.

TVO, ydinyhtiö joka määrää Suomen armeijaa ylempää torjumaan mm. maastamme kaikki tuulivoimalauhkaajansa on myös päättänyt yksipuolisesti, että sillä on oltava m y ö s oikeus päästää CO2 tuotoksensa surutta käsittelemättä ilmaamme myös jatkossa. Kun TVO on tätä mieltä niin tunnetusti m i k ä ä n mahti maailmassa ei kyseenalaista ydinrikollisuuksistaan parhaillaankin tutkittavana olevan tusinabulkkisähkön myyjän helsinkiläisfirman toimia!

Mitä tästä voimme oppia? Kukaan maailmassa ei pätkän vertaa jatkossa ole kiinnostunut koko CO2 ongelmasta, koska TVO on niin yksipuolisesti maassamme määrännyt. Nyt siis jäämme odottamaan mikä on se seuraava luontoystävällisempi ekouudisenergiamuoto jonka TVO haluaa maastamme laillaan kieltää? Ai niin eihän m i k ä ä n muu tapa kuin ydinvoima ole enää estämisistään jäljellä. .!

Kävin juuri Tampereen energiamessuilla. Heti aamusta kulin radiosta miten USA:n hallitus oli päättänyt julistaa Kiinalle kauppasodan, koska maa oli päättänyt satsata, ei ydinvoimaan vaan uudisenergiasektoriin. Jopa niin rajusti, että maa ohittaisi tuulivoimalatuottajamaan USA:n. Ja tällainen ei tietysti ole kuin kauppasodan paikka ydinvoimaansa tuputttavan USA:n mielestä!

Siellä Tampereella oli koko energiamessujen pääteemaksi aiottu rakentaa maailmalla 10-kertaa ydinvoimaa rajummassa nousussa olevat tuulivoimalat. Mutta kun armeija oli TVO:n käskyin kumonnut tuulivoimaloitten teko-oikeudet. Niin pitkälti energiamessuihin kutsuttujen tuulifirmojen tilat oli täytetty TVO:n parilla säteilyyn kuolevalla sampikalalla ja ydinyhtiön a i n o a sanoma oli syöttää kansalleen TVO:lla kasvatettua sampeaan, jota ei kaiken lisäksi myyty mistään! Erityisen huvittavaa oli huomata miten suuret näyttelytilat oli kyllä v a r a t t u TVO/ Posivan käyttöön. Mutta mitään ei niissä tiloissa esitelty, saati näytetty maksavalle yleisölle!

Kun sitten meni kyselemään noilta esittäviltä kansainvälisiltä tuulivoimayhtiöiltä Suomen tuulistrategiaa. Niin sai vastaansa vain katatoniseen ymmälläänolon. Oleellista oli huomata miten systemaattisesti TEM oli antanut ruoskansa soida ja sanomanaan, että e n n e n Fortumille, Fennovoimalle, TVO:lle annettuja lisäydinvoimalaratkaisun päätöksiään, isotooppijalostamojaan ja uraanikaivoshankkeitaan ei taaskaan maassamme rakenneta m i t ä ä n , ei siis todellakaan m i t ä ä n muuta energiavaihtoehtoa!

lektu
21/12 | 

Reaktorin paineastia ei ole mikään suojataso. Esim Olkiluodossa primäärivesi kiertää myös turbiinihallissa, turbiininkin sisällä.

Polttoaineen suojakuori, joka on tärkein suoja, et ole maininnut ollenkaan.

Jukka Kohonen
22/12 | 

"Jos yksi pumppu voi mennä rikki pienellä todennäköisyydellä, on käsittämättömän epätodennäköistä, että kolme toisistaan riippumatonta pumppua rikkoutuisi yhtä aikaa."

Näin tietenkin on - jos pumput ovat tosiaan todennäköisyyslaskennan mielessä "riippumattomia". Valitettavasti tähän ei kuitenkaan riitä se, että pumput ovat fyysisesti erillisiä - vikaantumisten "riippuvuus" kun voi ujuttautua mukaan monellakin salakavalalla tavalla, esimerkiksi:

- samankaltainen rakenne / valmistusmenetelmä - jos yhdessä on odottamaton tyyppivika, se on ehkä toisessakin samantyyppisessä tai saman valmistajan laitteessa
- yhteinen ulkoinen vian aiheuttaja, joka rikkoo useamman pumpun kerralla
- dominoefekti: yhden pumpun vikaantuminen tavalla tai toisella *aiheuttaa* toisen pumpun vikaantumisen, esimerkiksi ylikuormituksen tms. kautta

Nämä siis yleisinä huomioina näennäisen "riippumattomista" järjestelmistä. Enemmän tai vähemmän opettavainen esimerkki: United Airlinesin DC-kympissä hajosi kolme "riippumatonta" hydraulijärjestelmää kerralla, kun moottorista irronnut kappale katkoi niiden kaikkien letkut. Wikipedia-artikkelin
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_232
mukaan todennäköisyydeksi kaikkien kolmen hydraulijärjestelmän rikkoutumiseen oli laskettu yksi miljardista. En tiedä miten oli laskettu, mutta äkkiseltään veikkaan siinä oletetun ne riippumattomiksi. Ja siksi sen siis piti olla "käsittämättömän epätodennäköistä".

lassikansi
23/12 | 

Mutta ensin kuitenkin:
http://www.youtube.com/watch?v=FJhLVkbYHJY

LIHA!

IONIsoiminen näköjään onnistuu käytännössä millä tahansa aineella. Mutta
seuraavassa kokeessa piti vatsan kunto olla kohdallaan. Ehkä termi "Hauskaa
YDIN- IONIsaatioJoulua by TVO/STUK/Posiva!" Olisi kuvaavinta. No yhtä kaikki
välillä kuvasin, ja välillä buklailtiin. Tai no katsokaa itse. . . Mietin
pitkään miten mahdollisimman aidosti valottaisin kuviin sitä mekanismia mitä
SÄTEILY IONIsaatioeroosio elävän ihmisen elimistössä kuvattuna sitten tekee?
Juu siis happiradikalisaatiota ja muuta sellaista, josta tulee hetimmiten
mieleen kuukausien mädättämisprosessit ja kaikki sellainen etova. Ei
vaineskaan! Niin uskomattomalta kun saattaa kuulostaa kuvien välit lasketaan
muutamissa tunneissa. Eli "ihmislihasimulaatio by jouluinen kinkun palas."
Jotta tajuaisitte m i t ä TVO/ Posivat on miljoonille tekemässä. Tässä demon
mukainen ehta ja ennen kaikkea tuore "liha":
http://kuvaton.com/k/7in.jpg[/color]
[img width=750 height=562]http://kuvaton.com/k/7in.jpg[/img]

Seuraava kuva. . Öö. . Siis nyt on alkukuvasta kulunut muutama tunti ja
IONIsaation on annettu vaikuttaa konkreettisella tuhovoimallaan potraan
potkaan. Muistamme miten ionisaation perusväriskaalaus on ollut koboltin
sininen, syvä violetti ja lasittuva ruskea. Käytännössä kaikissa
IONIsaatiodokumenteissani toistuva perusväristyskaalaus. No, hei katsokaa
itse! Huomatkaa eri paloissa selkeästi erottuvat uniikit
värimuutosvyöhykkeet. Jotka kertovat ionisaatiotuhon määreet. Lihassa on
erikoisesti mainittava mm. raudan klassinen kulkeutumiskaavio
IONIsaatienegian paineen vaikutuksesta. Jopa minulle oli silti yllätys,
miten väriskaalauksesta paistoi silmävalkuaishermoon syvään violettiin asti:
http://kuvaton.com/k/7is.jpg
[img width=750 height=562]http://kuvaton.com/k/7is.jpg[/img]

Jos v i e l ä pysyi mahassanne, niin hyvä. Nimittäin seuraavassa e n ä ä
tuskin:
http://kuvaton.com/k/7im.jpg
[img width=750 height=562]http://kuvaton.com/k/7im.jpg[/img]
--
PS. Näitä SÄTEILYIONISAATION kokeitani tehdessäni eletään 7.12.2010. Sain
postipakettina aamulla kauan odottamani No3 mikroskooppini.
Ydinturvaosastoilla kun on barbaarinen "tapa" räjäytellä laitteistojani ja
sekoilla EU:n sananvapauslaeista pätkääkään piittaamatta miten huvittaa.
Perusrutiinillaan tämä SUPO- kuona tunkeutuu yksityisiin tietokoneisiin,
tiedostoihin. Silpoivat miten huvittavat kahden yksityisenkin välistä
nettiliikennepostia miten lystäävät. Itsenäisyyspäivän liikenteissäni oli
postejani mm. pätkitty ja nimenomaan muuteltu määrätietoisesti sekoittaen
apinan raivolla. Sama peeloilu jatkui toki hetimiten kun sain uuden
mikroskooppini käyttöasetteluun. Tietokoneeni kaukokaadettiin ja sisään
tunkeuduttiin mitä ihmeellisimmin seurauksin. SUPO oli selkeästi enemmän
kuin tuohtunut mm. kirjoitusmateriaalien arkistoinnin osaavuuteni
laajuuksista. Arkistointini sekoiteltiin ja muokattiin täysin. Kyse EI toki
ole klassisesta virushalvaannuttamisesta. Vaan "sofistikoidummin"
arkistoistani on s e l k e ä s t i noukittu mulle malliksi millaisia
kirjoituksia NSA ja USA eivät missään nimessä halua jäljiltäni lukea! Juu
tieto on otettuna vastaan. Enkä yhtään epäilekään, ettei modeemieni kautta
tällainen sekoilu CIA-miehiltä onnistu. Kiitän ja kuittaan, l u p a a n
pyhästi jatkaa vähintään samoilla taituruustasoillani. Joka näköjään
kiinnostaa kansainvälistä IAEA- ydinrikollisosastoja myöten.)
--------------------

Palautetta "LIHA" PV-foorumi 09.12.2010.

HUHHUH! Täytyy sanoa mailisnuutinen että nyt kyllä todistit (ainakin
minulle) melkein kaiken puhumasi todeksi. Ei helkkari, minkä näköstä...

En kyllä tosin usko, että vaikka kuinka moni ajattelisi samalla tavalla kuin
sinä, että jotakin saataisiin tehtyä. On se kumma kun tälläinen pieni
maanpläntti altistetaan uusien ydinvoimaloiden testaamiseen yms. pelleilyyn
---------

07.12.2010 maahamme SUPO ruhjoi lain, jolla se nyt EU:n sananvapauksia
systemaattisesti rikkoen rikollisesti sensuroiden m y ö s yksityisiä
nettiposteja! Siksi lisäsin seuraaavaa materiaalia. Jota lisäilen
tarveharkinnan mukaan myös jatkoon.

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&news ... ergia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .

Lisättynä parin pykälärivin yli hypäten mm. SUPO-sensuroinnin takia
07.12.2010

sfnet.keskustelu.energia
2-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-51, 100-110, 111-120, 121-130, 131-140,
141-151

------------

KURKKU

HYVÄ ON! Kasvissyöjät tietysti tunki iholle, sukseen "kinkkukuva IONIsaation
jälkeen" että heille kanssa "kunnon" IONIsaaatiopläjäys! Koska olen
tunnetusti maassamme kärkiosaaja näissä niin pitäähän sitä yleisöään
kuunnella. Kurkku on tuttu ja esteettisesti mielenkiintoinen, ellei peräti
"kiihkeä" säteilyIONIsaation eroosion demoamisen kokeilematon kohteena. Ei
pelkästään siksi, että sen massa on likimain pelkkää vesitäytteistä
solukkoa, kuten mekin. Vaan j u u r i siksi, IONIsaation keskeisin
ominaisuus on säteilypaineesta puhkoa solukkokalvojamme. Tästä seuraa
tietysti voimakasta verenvuotoja, sisäisiä tummankukertavia verenpurkaumia
ja nestevettymisiä säteilyaltistusten punoituksineen. No hei kurkun
tapauksessa tietysti solutumien invaasiota ulos valkovaahdon koskina
vapauteen. Ongelmallisinta ko. demossani oli saattaa kirkkaat ja heikosti
näkyvät vuototatinat kuvattavaan ilmiasuun. Kokenutta ei toki laitateta.
Herkkukurkun viipale, jotta vesi kieleen tulee, ikuisen hehkeän tuoreena:

(Käytän tässä muutokseksi Aija-palvelinta, koska eiliset kinkkukuvani
kaatoivat k o k o Kuvaton.com palvelimen!)
http://www.aijaa.com/v.php?i=7165179.jpg
[img width=750 height=562]http://i6.aijaa.com/b/00779/7165482.jpg[/img]

Ah auoa ja sitten pala potretista IONIsointilaitteistoni energiatuottoon.
Muutama tiima kuluu ja tulosta syntyy tuttuun sylttytehdastyyliinsä
hehkuherkästi! No johan tuolla kulmakassit mustaantuu lupaa kysymättä. Ja .
. hei eikös vaan valkoista vispilänkauppaa tuiki toisista solukerroksista
ulostukseensa. Tämäpä, tämäpä taas p ä r ä y t t ä ä !. .Yhtä kaikki
katsokaa mitä muutaman tunnin päästä uuden aamun auer tarjoaa. Söisitkö tätä
made by TVO/Posiva materiaalia, josta ei edes STUK voi tuttuun lahjottuun
tyyliinsä kertoa yhtään pahaa sanaa IONIsaatioiden säteilytuhona. Kuittaan
tutusti ja alleviivaan, ettei kuvien aikaero ole kuin muutamia tunteja!
Näinollen siis "virallisesti" kurkku on kinkun lailla y h ä tuoreustakuun
mukaan, ÖuH, terveellistä ja turvallista naposteltavaa.

http://www.aijaa.com/v.php?i=7165227.jpg
[img width=750 height=562]http://i7.aijaa.com/b/00898/7165227.jpg[/img]
--------------

OMENA

Taas onnistuin simuloimaan IONIsaation eroosion mekanismeja yli odotusten.
Vatsasi ei tule uskomaan sitä mitä silmäsi kertoo. Nimittäin, ettei näiden
kahden kuvan välissä ole kulunut aikaa tuoreesta omenasta IONIsaation
syömään. . Öö? No hei koska teen tässäKIn pioneerityötä, niin en löydä edes
sanastoa, saati kirjallisuutta. Kertomaan "mitä" IONIen ruhjoessa ja
eroosoidessa reaktorissa toimivin mekanismein aineesta muodostuu. No ensin
siis kuva auvosta alusta:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166160.jpg
[img width=750 height=562]http://i7.aijaa.com/b/00236/7166160.jpg[/img]

Aijalla jatketaan, koska Kuvaton.com menetti luottoaan kaatuessaan SUPO-
sekoiluihin mm. tänään. Eli, . . niin tosiaan edes minä en tarkkaan osaa
kertoa mitä "ainetta" tämä p y s y v ä IONIsaation muutos on omppupolollemme
tehnyt. Tästä mitä näemme erottuu kyllä, miten vasemmalla omenan olemus on
itse asiassa liki muuntumaton. Jatkaessamme matkaa kuvassa ylemmäs oikealle
joutuu maha koittokierroksilleen. Värikirjot ovat vanhoja tuttuja ja
uniikkeja, j u u r i jostain syystä vain a i d o l l e
ionisoitumisvyöhykkeille liki aineesta riippumattomia. Eka reuna,
pienemmällä IONIsaation energiatuhoille altistuneena "lasittunut" ruskea.
Tämä on vanha tuttu värimme mm. raudan röntgenien ja beetaelektronien
säteilyeroosiomaailmoistamme. Väri tummenee sinertävään ja röntgenpolttojen
tutuksi syvän violetin sinimaailmaan. On a i n a yllättävää m i k ä on se
mekanismi, joka näissä IONIsaatiotuhoissa muuttaa aineen, kuin aineen tälle
omintakeiselle kolmoisvärimaailmalle. Hiukan aineesta riippuen eri
nyanssein. Mutta a i n a sen voi a i d o k s i IONI-eroosioksi noista taata:

http://www.aijaa.com/v.php?i=7166205.jpg
[img width=750 height=562]http://i3.aijaa.com/b/00845/7166205.jpg[/img]

Omenan IONIsoimisessa oli mielenkiintoisia sivujuonteita. Käytin
IONIpommitettavan kappaleen tukemiseen TVO:n kaikki testit läpäissyttä
happoterästä. Vaikken edes pommittanut sitä pääionisaattorilla, niin silti
siihen syöpyi IONIsoitavasta omenasta selkeä sormiin tuntuva kolo! Tässä
kuvaa siitä:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166216.jpg
[img width=750 height=562]http://i3.aijaa.com/b/00653/7166216.jpg[/img]

No, TVO:n tusinarakenteille IONIsaation tuottamat suuretkaan reiät eivät ole
outoja esim. OL-3 sekoiluja seuraaville. Mutta Omenasta erittyvä
ionisoitunut kaasuuntuman tuho tehot esim. t o d e l l a kestävässä
volframisessa tukitangossaan yllätti jopa minut. Tästä kuvasta osaava
hahmottaa erityisen uniikit 3 IONIsaatioeroosion perusväritykset, jälleen
kerran. huomaa miten spesifikoituneita värit on:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166245.jpg
[img width=750 height=562]http://i3.aijaa.com/b/00289/7166245.jpg[/img]

lassikansi
24/12 | 

***Älä ota tätä "välttämättä" nyt niin nimenomaan itseesi. Koska tämän copypastaamani jutun "juurivirrat" suuntasin alkujaan tuonne uskonnollisesti aktiivisimmille joillekin tutuilleni. Yhtä kaikki ainakin äkkiseltään h y s t e r i s e n arkaluontoinen aihe, joka saa säpinää siksi nettifoorumeissa. Minusta kaikkineen niin hemmetin hyvä YDIN-panikoitumisalusta, että kannattaisi myös sun hiukkasen peilailla, missä mennään?
--
** Ehkä tässä JO kommentoinkin, ainakin osittain välittämiäsi aiheita. Mutta yhtä kaikki aihe on tietysti mitä mielenkiintoisin käsiteltävä. Juuri mm. sen pitkän taustansa, osuvaisuuden suunnattoman arkaluontoisuutensa yms. takia erityisesti YDIN-rikolisillemme. Yhtä kaikki esitin tämän kirjelmän jo tutuilleni, joilla on syvällisempiäkin kytköksiä aiheeseen. Ilman muta haluan hahmotusta aiheeseen myös sinulta. Koska aivan varmasti tiedät näistä taustoja, todennäköisesti paljonkin! Mutta vastaat ihan oman halusi mukaan. Haluan lähettää tämän siis nimenomaan myös sinne teillepäin yleisempäänkin mietintään:
--------

(Viime kerralla 07.01.2011 SUPO sensuroiden esti viestini läpi pääsyä yli 4h putkeen tässä Iltalehden- ns. vapaasa foorumissaan). Saas nähdä päästäänkö tällä kertaa läpi edes tuntia nopsemmin?)
--
Löysin Masinisti- foorumista seuraavan artikkelipätkän:

Calmari

Paikkakunta: Lemi
Lähetetty: 07.01.2011, 17:20 Viestin aihe:
--------------------------------------------------------------------------------

Ukrainan kielessä Tsernobyl on kasvin nimi, pujo (koiruoho). Tämä sana pelästyttää ihmiset melkein kuoliaaksi. Uskovaiset ihmiset tietävät että Raamatun Ilmestyskirjassa kerrotaan koiruohon ennustavan maailmanloppua....

Ilmestyskirja 8:10 Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin;

Ilmestyskirja 8:11 Tähden nimi oli Koiruoho. Kolmannes vesistä muuttui karvaaksi kuin koiruoho, ja monet ihmiset kuolivat vedestä, koska se oli tullut myrkylliseksi.
___________________

*Tämähän on v a l l a n mielenkiintoinen ja tarkoin julkisuudelta viranomaispainostuksin salailtu kylmä fakta. Ilmeisesti nyt lukuisasti kaadetut keskustelufoorumit MTV 3, Zeistgaist-foorumit ja monet muutkin nyt SUPO/NSA:n sensuroimat sivustot käsittelivät juuri tällaisiakin ennusmerkkitaustoja myös. Ja maamme tunnetusti 40% maailman korruptoituneemmaksi kansan toimin kesällä rankattu SUPO-poliisistot hulvattomanison paniikin takana. Osaatte varmaan kommentoida asiaan lisää taustoja. Mutta uskallatko puhua näistä näin suoraan?

Toki olemme a i n a tienneet, että ihmiskunnan tie tuhoon ON YDIN-voimainen. Mutta suoraan sanottuna kun ydinteollisuuden suoranainen tunnetuin IKONI on nimeltään 2 000v ajan kaikkeuden tuhoennusteeseen liitettävä nimeään myöten, niin onhan se jo jotain ja paljon enemmän! Eli kiinnostaisi tietää esim. minkä maan kielellä Tshernon nimeä tässä mahdetaan tarkoittaa.

Olen myös tietoisen varma siitä, että tässä ei tarkoiteta tietystikään ollutta ja mennyttä Tshernon onnettomuutta pelkästään "sinällään" vaan tosiaan koko ihmiskunnan keinotekoisen satojen ydinlaitostensa muodostmien ydinsäteilykerrytysten tuottamia nyt tunnetuin tuhoinsa alati kasvavien peräti jo liki 30kpl eläinkuolemia yms. Jotka selkeästi kertyvät nimenomaan ydinteollisuus alueille ja ydinvoimavaltioihin. Mukaan vielä lisäviitettä tähän:
--------
Näköjään näitä näytetään oikein kartalla.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&msa=0&msid=201817256339889828327....

*Tässä jutussa erityisesti tuo viimeinen liki 30- salatun tapauksen kartta on siitä mielenkintoinen, miten ydinvoimalavapaa Afrikka ja "miltei" ydinvapaa Etelä- Amerikka on paitsi näistä eläinkuolemaongelmista. Voidaan tosiaan alleviivata, ketä edes yllätti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Skeptikon päiväkirja

Blogin päivittäminen on päättynyt.

Marko Hamilo on vapaa toimittaja ja Tiede-lehden vakituinen avustaja. Hamilo ei usko homeopatiaan eikä psykoanalyysiin, eikä aina aamun sanomalehteenkään.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2010
2009
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla