Tiesittekö, että ensi sunnuntaina, 21. joulukuuta klo 14:04 Suomen aikaa vietetään Globaalin Orgasmin päivää?

Kolmas vuosittainen Global Orgasm for Peace järjestetään hetkellä, jolloin valo taas voittaa pimeyden. Tapahtuman järjestäjät haluavat, että mahdollisimman moni ihminen - kaikkialla, mutta varsinkin väkivaltaisissa maissa - saisi orgasmin, joka osaltaan edistäisi maailmanrauhaa. Mieluiten kuitenkin ilman, että seurauksena olisi väestöräjähdyksen kiihtyminen.

Törmäsin globaaliin orgasmiin, kun etsin ensi vuoden ykkösnumeroon Ajan merkkejä -palstalle listaa erilaisten organisaatioiden tiedettä, teknologiaa ja ympäristönsuojelua jotenkin läheltä liippaavista teemavuosista ja -päivistä.

Kyllä, ensi vuonna vietetään myös YK:n kansainvälistä luonnonkuitujen vuotta, mitä se sitten tarkoittaakaan. Teistä tiede.fi:n kävijöistä siitä oli äskettäin tietoinen yllättäen peräti 2,5 prosenttia.

YK on julistanut vuoden 2009 myös Kansainväliseksi tähtitieteen vuodeksi. Tosin myös Kansainvälisen Maa-planeetan vuoden 2008 sekä Kansainvälisen polaarivuoden 2007 tapahtumat jatkuvat vuoden 2009 puolelle. YK:n Kansainvälinen ihmisoikeuksista oppimisen vuosi aloitti jo joulukuun puolella.

EU on julistanut Luovuuden ja innovaatioiden teemavuoden 2009. Jos et sitä vielä tiennyt, ei se mitään. Vastahan se on alkamassa. Mutta olisi ehkä korkea aika tietää, että olemme jo päättämässä EU:n kulttuurien välisen vuoropuhelun teemavuotta 2008.

Suomessa Selkämeren teemavuosi jatkuu kesään (Saaristomeren teemavuosi oli jo, ja Perämeren vuosi on tulossa, joten eivät kai satakuntalaiset voineet jäädä pekkaa pahemmaksi). Haminan rauhan juhlavuosi huipentuu syyskuussa.

Ja äskettäin tuli sähköpostiin tiedote, että Kotimaisten kasvisten vuosi 2009 on omistettu kurkulle. Ja toden totta, pursusihan tuo vuoden 2008 ylitsevuotava punajuuritiedotus jo korvista ulos.

"Tämän vuoden punaisena lankana kasvistiedotuksessa on kulkenut punajuuri. Nyt väri vaihtuu ja siirrymme uuteen vuoteen kurkun voimalla."

Tämä blogi hiljenee nyt, uutisia tiede.fi julkaisee vielä jouluaattoon asti. Normaalissa arjessa saittimme on taas loppiaisaattona. Moderoitu keskustelupalstamme ei tietysti hiljene joulunakaan.

Loppiaisen jälkeen tähtitieteen yms. jne. etc. et. al. vuosi (myös Darwinin syntymän 200-vuotisjuhlavuosi!) jatkuukin mainiosti evoluution merkeissä Tieteen päivillä.

Sitä ennen: rauhallista joulua - ja orgasmi maailmanrauhalle!

Kommentit (4)

Kilju
5/4 | 

krhm!Eikös tällaisessa popularistisessa hapatuksessa kuitenkin ole vaarana, että ihmiset alkavat assosioimaan sodan ja orgasmin ja ehdollistuvat näin aloittamaan lisää sotia aina ajatellessaan seksiä?? kysympä vaan!

www.blogispotti.fi
6/4 | 

Orgasmi maailmanrauhalle

"Törmäsin globaaliin orgasmiin, kun etsin ensi vuoden Tiede-lehden ykkösnumeroon Ajan merkkejä -palstalle listaa erilaisten organisaatioiden tiedettä, teknologiaa ja ympäristönsuojelua jotenkin läheltä liippaavista teemavuosista ja -päivistÃ...

lara gipson
7/4 | 

You need to schedule time (and enough of it) in your personal calendar to study the materials in your online course and complete assignments. Treat those blocks of time as seriously as you would a face-to-face class by sticking to them.

Sophia Alice
8/4 | 

Online Essay Help Singapore planning and submitting tasks and articles before the cutoff time is a difficult one to figure out. It takes extraordinary commitment.
Consider the possibility that, you don't have this much accessibility. Imagine a scenario where, you have arranged things that are conflicting with your courses.
Consider the possibility that, you are routinely getting less evaluations your courses. On the off chance that this sounds you fit, at that point you ought to likely
take Assignment Help Experts Singapore from GOTOASSIGNMENTHELP specialist co-op. It can remove all the torment you are in. You can get copyright infringement free
task and assignment helper Singapore and that too with high caliber. This can presumably bring A+ MyAssignmentHelp Singapore and you can wander gladly with best assignment help Australia under your arm.

https://www.gotoassignmenthelp.com/sg/experts/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Skeptikon päiväkirja

Blogin päivittäminen on päättynyt.

Marko Hamilo on vapaa toimittaja ja Tiede-lehden vakituinen avustaja. Hamilo ei usko homeopatiaan eikä psykoanalyysiin, eikä aina aamun sanomalehteenkään.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2010
2009
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla