Verkkopalvelumme on siinä(kin) mielessä vanhanaikainen, ettei meillä ole ollut täällä liikkuvaa kuvaa. Saitti uudistuu lähiaikoina, ja sitten kansainvälisestä tiedeuutistarjonnasta silloin tällöin löytyviä videoita voidaan liittää uutiseen niin, että video pyörii Tiede.fi-saitin sisällä.

Vielä olemme siis Youtuben varassa - tosin sinnekään emme ole aiemmin vielä mitään uploadanneet. Tässä mainokset, jotka pyörivät tällä viikolla Nelosella, Livissä ja Jimillä.  Joillekin pieruhuumori aina toimii.

http://www.youtube.com/watch?v=RsAZdDjhn10

http://www.youtube.com/watch?v=VzHDNsi381E

http://www.youtube.com/watch?v=RUU4jIkA39Q

Ole utelias! Oleutelias.fi

Kommentit (3)

Mike
5/3 | 

Itse olen ihmetellyt, miksi YLE lähettää koti- ja ulkomaanuutisia, talousuutisia, kulttuuriuutisia, maakuntauutisia, urheilu-uutisia ja kaupalliset kanavat lisäksi viihdeuutisia, mutta kukaan ei lähetä päivittäisiä tiedeuutisia. YLE on ympännyt viikottaiseen Prisma-ohjelmaansa 2-3 ajankohtaista tiedeuutista. Siinä kaikki.

Tiedeuutiset kelpaavat korkeintaan MTV3:n uutisten loppukevennykseksi.

Onko kyse siitä, että
-tiedeuutisia löytyy maailmalta ja Suomesta liian vähän
-niiden ajankohtaisuus on heikko
-suurta yleisöä ei kiinnosta tiedeuutiset

Luultavasti mikään edellisistä väitteistä ei pidä paikkaansa. Valitettavasti tiedeuutinen on uutinen vasta kun se on tavallisen sukankuluttajan kädessä, taskussa tai lautasella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Skeptikon päiväkirja

Blogin päivittäminen on päättynyt.

Marko Hamilo on vapaa toimittaja ja Tiede-lehden vakituinen avustaja. Hamilo ei usko homeopatiaan eikä psykoanalyysiin, eikä aina aamun sanomalehteenkään.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2010
2009
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla