TiedeTET-aherrus käynnissä ohjausympäristössä.
TiedeTET-aherrus käynnissä ohjausympäristössä.

Torstai eteni vauhdikkaasti mutta mukavasti.

Torstaina saimme työn lähtemään nopeasti vauhtiin. Tänään kaikki tettiläiset aloittivat kirjoittamaan tekstiä loppuraporttia varten.

Aloitin päivän hakemalla tietoa Äänekosken keskustan kehityssuunnitelmasta. Julius on tänään etsinyt tietoa Oulun katuvalaistuksen muutoksilla tehtävillä säästöistä energiassa. Anna-Kaisa etsi tietoa Ruskon jätekeskukseen rakennetusta viherkatosta. Santeri on etsinyt tietoa syventävästi Oulun joukkoliikenteestä.

Anna-Kaisa on saanut esimerkiksi selville, että ilmastonmuutokseen on alettu sopeutua Oulussa esim. Ruskon jätekeskuksessa, ja taas Santeri sai selville, että jopa 20 % oululaisista kulkee polkupyörällä.

Suurin osa päivästä on mennyt tekstin kirjoitteluun ja tiedon hakuun. Uutta tietoa ei ole moni löytänyt, mutta vanha tarkentui. Odotamme huomisen olevan yhtä nautittava ja mukava kokemus.
Roope, Äänekoski

Kommentit (16)

Käyttäjä20898
Liittynyt23.12.2019
Viestejä4
26/16 | 

Making a customer is comparatively easier than keeping a customer. A good business would always want their customers to return and purchase the products again. This is where SMS Gateway comes in which simple texts are used to attract customers in real

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tutkijatarha

Nuoret kirjoittavat löytöretkistään tieteen parissa.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla