Emilia
Emilia

Opimme, että kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, kunhan vain lähtee yrittämään.

Keskiviikkona päivän haasteena oli Fibonaccin lukujono, ja tehtäviä oli paljon, mutta niistä selvittiin jotenkuten tarkkojen ohjeiden avulla.

Muutama tekninen ongelma oli kuoppina matkassa, mutta ei niin haastavia, ettei niistä olisi selvitty. Tiukkojen ja hankalien tilanteiden tullessa vastaan onnistuttiin aina keksimään sopiva sovellettu ratkaisu.

Uusia asioita opittiin. Yksi esimerkiksi oli tietotekniikan käyttö ihmisten auttamiseen, kuten värisokeiden, kuurojen ja niiden, joilta on jouduttu amputoimaan raaja.

Myös Fibonaccin lukujono oli monille uusi juttu ja hauska oppia.

Keskiviikkona haastattelut vietiin loppuun, ja nekin, jotka olivat vasta edellisenä päivänä suunnitelleet haastatteluna, saivat sen tehtyä.

Tettiläiset pääsivät käyttämään taulukkolaskentaohjelmaa lukujono-ongelman ratkaisussa. Myös simuloitiin vähän monimutkaisempia luonnontieteellisiin ongelmiin liittyviä malleja.

Fibonaccin lukujonon ansiosta opimme myös, että eläinten lisääntymisnopeutta voidaan tutkia ja ennustaa mallien avulla. Myös monia muita asioita voidaan tutkia soveltamalla niihin erilaisia malleja.

Opimme paljon monista mielenkiintoisista ja hauskoista tehtävistä sekä mentorimme artikkeleista laskennallisesta tieteestä ja laskennallisesta akustiikasta. Opimme myös, että kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, kunhan vain lähtee yrittämään ja kohtaa ongelmat. Oppimisen ilo on tärkeä ominaisuus.

Päivässä mukavinta olivat monet asiat: matemaattiset laskut, uudet asiat, artikkelien lukeminen ja interaktiivisten nettisivujen käyttö ongelmien ratkaisuun. Kaiken kaikkiaan kaikilla oli hyvä fiilis.

Oona ja Noah, Kirkkonummi

Kommentit (9)

Dano George
Liittynyt31.1.2020
Viestejä3
10/9 | 

The Fibonacci Study plan can help students improve their memory too. I submited my thesis to the Department of Computer Science and wait for the results - professor will check it for plagiarism and use https://essaytyper.pro/ for this.

goal ken
12/9 | 

I do not know what to say really what you share very well and useful to the community, I feel that it makes our community much more developed, thanks  [URL=https://run3sonline.com/]run 3[/URL]

Rice Purity Test
17/9 | 

This is the first time I visit here. I found so many entertaining stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the leisure here! Keep up the good work. I have been meaning to write something like this on my website and you have given me an idea. also, you can check

clicks per second test
18/9 | 

The click per second is started a similar route as different methods of the play like - clicks in 5 seconds, or 10 seconds or 60 seconds, yet in the 1-second game, the players must be on their toes and begin hitting the mouse at one breath. By and large, most players would effortlessly score between 8-10 clicks per second.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tutkijatarha

Nuoret kirjoittavat löytöretkistään tieteen parissa.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla