Seuraa 
Viestejä45973

Ymmärtääkseni lihakset painavat enemmän kuin vesi.
Luut ainakin uppoavat, mutta rasva (lausutaan läski) kelluu.
Miten on jos uima.altaaseen laitetaan kaksi tajutonta (eli täysin rentoa) ihmistä, joista ensimmäinen on 150cm pitkä ja 150kg painava ns. talipallo ja toinen 190cm pitkä 50kg painava ns. hernekeppi.
Uppoaako toinen toisen jäädessä pinnalle?
Tuli vaan mieleen kun itse kuulu hernekeppi kategoriaan (en tosin aivan esimerkin mukaiseen) ja uimataito on lähinnä "pysyn hetken pinnalla" tasoa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Rasvaprosenttia mitataan mm. tuolla menetelmällä. Vaa'assa olevan henkilön syrjäyttämästä vesimäärästä ja painon suhteesta voi laskea rasvan määrän.
Joten läski kelluu ja hengittelee kauemmin, koska pysyy kauemmin lämpimänä.
Suolikaasujen ja keuhkojen ilmamäärä vaikuttaa paljon. Neukut pelleili uimakilpailussa pumppaamalla anukseen ilmaa...

Eli jos pidättelee pierua ennen altaaseen menoa pysyy paremmin pinnalla, mutta pylly pystyssä tyylistä ei taida olle pahemmin apua jos hengittimet painuvat vesirajan alle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikös se riipu vähän siitä, miten kehon atomit laajenee kolmiulotteisesti veden kolmiulotteista energiakenttää vastaan, vai mitenkä se nyt menikään?

Lennu
Eikös se riipu vähän siitä, miten kehon atomit laajenee kolmiulotteisesti veden kolmiulotteista energiakenttää vastaan, vai mitenkä se nyt menikään?

Näinhän se menee.

Ja millaisia energia-aaltoja ihmisen atomit avautuvat ja miten maapallosta avautuvat energiakimput hankautuvat ihmisen atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin ja miten paljon ne räjähtävät energiaansa kohti ihmisen atomeja eli miten paljon ne siirtävät liike-energiaansa ihmisen atomeihin.

Esim. kullan atomeihin Maapallosta avautuvat energiakimput eivät siirrä liike-energiaansa niin paljoa kuin ihmisen atomeihin, koska kullan atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liikkuvat suht kapealla väylällä viereisiin atomien ytimeihin ja näin kullan atomien ytimien välissä liikkuvat energiakimput, jotka siis avautuvat maapallosta, eivät siirrä liike-energiaansa kultaan niin paljoa kuin ihmisen atomien ytimeihin, joista siis avautuu energia-aaltoja tasaisemmin viereisiin atomien ytimiin ja näin Maapallosta avautuvat energiakimput hankautuvat niihin enemmän ja tämän takia ne myös räjähtävät/palavat enemmän ihmisen atomien ytimien välisellä alueella,

aivan kuten meteoriitit palavat/räjähtävät ilmakehässä.

Onesimple

;):)

Miten muuten ns. gravitonit muka siirtävät liike-energiaansa ei niin loogisesti?

Ajatukseni mukaiset energiakimput siirtävät liike-energiaansa atomien ytimeihin niin että atomien ytimet liikkuvat samaan suuntaan kuin liike-energiaansa siirtävät energiakimput?

Onesimple

;):)

Menisitkö nyt Savor laajenemaan kolmiulotteisesti ihan jonnekkin muualle.
Ihmiset yrittävät saada täällä Ihan Oikeaan Fysikkaan perustuvaa keskustelua aikaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat