Seuraa 
Viestejä8877

Hmm.. Pitäisköhän panna tilaukseen.

Dieselmoottorilla varustettuja moottoripyöriä käytetään mm. Intiassa, jossa välimatkat ovat pitkiä ja polttoaineen myyntipaikat harvassa. Dieselkäyttöinen moottoripyörä on hyvin taloudellinen: polttoaineen kulutus on luokkaa 1 l/100 km, jolloin jo 10 litran tankillisella pystyy ajamaan 1 000 km. Dieselkäyttöisen moottoripyörän suorituskyky on yleensä vaatimaton bensiinikäyttöiseen verrattuna, mistä syystä dieselkäyttöiset moottoripyörät ovat harvinaisia Euroopassa.Kesäpäivinä voisi kivasti tuprutella vaikkapa Lapin tuntureille telttailemaan, eikä maksaisi montaa kymppiä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Viiskytluvun alussa volkkari kokeili dieselmoottoria kuplassa. Teho oli sama mutta kiihtyvyys minsa sataseen. Täristi, melusi ja haisi ja joku pölli sen ja ajoi sveitsiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Siinä intialaisessa dieselmoottoripyörässä on mielenkiintoinen ruiskutustekniikka. Siinä on joku simppeli pikkumäntä dieselin ruiskutukseen, jota mäntää tanko ja vipu painavat yläkuolokohdassa. Mielettömän yksinkertainen laite.

Hevosvoimia taitaa olla jotain 5. Löytäisikö joku esitteen ja hinnan.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

David
Hmm.. Pitäisköhän panna tilaukseen.
Dieselmoottorilla varustettuja moottoripyöriä käytetään mm. Intiassa, jossa välimatkat ovat pitkiä ja polttoaineen myyntipaikat harvassa. Dieselkäyttöinen moottoripyörä on hyvin taloudellinen: polttoaineen kulutus on luokkaa 1 l/100 km, jolloin jo 10 litran tankillisella pystyy ajamaan 1 000 km. Dieselkäyttöisen moottoripyörän suorituskyky on yleensä vaatimaton bensiinikäyttöiseen verrattuna, mistä syystä dieselkäyttöiset moottoripyörät ovat harvinaisia Euroopassa.Kesäpäivinä voisi kivasti tuprutella vaikkapa Lapin tuntureille telttailemaan, eikä maksaisi montaa kymppiä.Vaikka välimerellä olisi myös kohtuuhintaista käydä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat