Seuraa 
Viestejä124

Ja annettava armahdus kaikille jollain tavalla taisteluun osallistuneille armahdus rikoksista joita ovat muut aiheuttaneet ja joita ei ole tuomittu sotalain maailmankaikkeuden pelastamisyritys, koska tiedän, että rikossyytteen voi saada niinkin, että pahat ovat aiheuttaneet sen, että on joutunut mahdolliseen rikoskierteeseen tahtomattaan.

Kommentit (2)

malierk
Seuraa 
Viestejä124

Osa minun kommenteista ovat olleet tänne yliampuvia, mutta se on ollut mölinän pitoa tärkeästä aiheesta Agakonna eli jättikonna (Bufo marinus). Tuo minun sekoiluni on ollut "sodanjulistus" ( ehkä typerä) sen leviämisen pysäyttämäksi ja poistamiseksi niiltä alueilta joihin se tuotu ihmisen avustamana.

Tässä on sen levinneisyys kartta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Agakonna . Kun katsoo punaisella merkittyä levinneisyyttä, niin huomataan, että se on levinnyt Australiasta saaria pitkin Taiwaniin. Ihan Kiinan itärannikon tuntumaan ja jos se leviää Kiinaan, niin näyttää todella vaikealta torjuminen sen jälkeen. En tiedä, että voiko kukaan päätellä, että kuinka pohjoiseen se voi levitä huomioiden vielä ilmaston lämpeneminenkin.

Tässä on vielä lisä aineistoa kyseisestä sammakosta. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305622882618 . Tuo sammakko syrjäyttää alkuperäis-eläinlajit rinnaltaan ja sen vaikutukset ovat katastrofin omaiset. Varmaan joku osaa tehdä päätelmiäkin kuinka se vaikuttaa koko egosysteemiin.

Täältä suomesta katsottuna se tuntuu, että se ei kosketa meitä vielä lainkaan, mutta se on yhteinen asia. Tieteen monilta alueilta ja muualtakin joku voi löytää ratkaisuja tuon ongelman ratkomiseen, kun vain tehdään yhteistyötä, kun ongelma on tuotu riittävästi esille riippumatta kuinka lähellä ongelma on.

Aiheesta on myös tehty Luonto dokumentteja. ei ole muuta luonnollista vihollista tuolle sammakolle kuin ihminen muualla kuin Pohjois- ja etelä Amerikassa.

Onko kellään ratkaisuja ongelman ratkomiseksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat