Sivut

Kommentit (18)

nuuskamuikkunen
Seuraa 
Viestejä3

Onnellisuuskyselyissä unohdetaan se asia, että onnellisuus on yksi mittareista kuinka hyvin on onnistunut suorituksessa nimeltä elämä.

Tottakai ihminen sanoo olevansa onnellinen, koska muuten on epäonnistunut elämässä. Kuvitelkaa menestynyt ylpeä insinööri-merkonomi pariskunta joilla ulkoisesti kaikki hyvin, vaikka sisällä ahdistaa tosissaan. Sanovatko he tosiaan että en ole onnellinen?

Esimerkki ihan lonkalta heitetty, mutta ymmärrätte pointin.

Onnellisuus tilastot tulisi olla psykologien ja väkivaltatilastojen ym. asioista koostuvia, ei mitään ihmisiltä kyselemiä.

Ihmiset nimittäin eivät ole täällä onnellisia. Tai sitten asun ihan väärässä paikassa Suomea.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
syytinki
bergepanther
Axel von Hinten
bergepanther

Ahvenanmaa ei kuulu edelliseen, koska viimeeksi käynyt siellä joskus 86, vastaanotto oli superylimielinen ja töykeä, missään ikinä ole moista kokenut.

 ...kyseisille maatamme jakamaan ja hajottamaan pyrkiville voimille toivotan äärimmäisen pahaa viikonloppua ja haistakaa vittu paska.

 

Kiitos itsellesi vaan.

Niin, punkki vai pummi kas siinä kysymys, joka tapauksessa mokoma ylimielinen paise tulee aivan helvetin kalliiksi tavalliselle suomalaiselle. On pelkästään mukava kuulla että ainakin teillä on meidän rahoillamme hyvä olla.

En nyt olen ihan kärryillä. Miten Ahvenamaalaiset tulee kalliiksi meille metsäläisille??

Harvoin olen siellä käynyt, enkä ole juuri tavannut ynseyttäkään, vaikka pärjään hyvin hoonosti ruotsilla. Oikeastaan enemmän tuota ynseyttä on tavannut manner Suomessa.

Mitä tuohon suomalaisten onnellisuuteen tulee, niin johtuisko hyvistä lääkkeistä.

Seuraavista alulle, tiivistelmänä se että verrattuina meikäläisten savun-ja maakuopan hajuun kunnon meri-ilmasta raikastuneet saaristolaiset saavat kepeästi eniten valtion tukia ja yllätys-yllätys myös tuulivoiman massiivisista tuista hyötyä, ehkäpä ajat muuttuvat.. Voin toki olla ynseydestä liian negatiivisestikin muistanut mutta varsin tarkasti kuitenkin, muu maa tuoreemmassa muistissa, ja edelleen varmaan universuminkin mittakaavassa kummallista että oman maan asukkaat eivät saa ostaa maata vapaasti osastaan maata jonka osan jäsenet taas paitsi saavat eniten tukea maastaa myös ostavat sitä halutessaan, absurdi ei ole oikea sana kuvaamaan nykytilannetta, pähkähullu ehkä.

http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2010/04/18/tama-maakunta-kay-ahkerimmin-valtion-kirstulla/20105464/12

http://www.tekniikkatalous.fi/Liikenne/tuulivoimatuen+suomalainen+neronleimaus+sina+maksat+tuet+ruotsin+teollisuus+saa+kilpailuhyodyt/a1052345

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat