Seuraa 
Viestejä45973

Hiljattain olen ollut tekemisissä kahden eri ihmisen kanssa, jotka ovat joutuneet tiputukseen ( eipäs siellä valmistuta irvailemiseen) Toiselta leikattiin jotain vatsasta ja toiselle laitettiin polveen impalalanttia, tai jotain siihen suuntaan.
Läskit olivat molemmilta lähteneet Oikein säikähdin!

Eikö voisi laihduttajia varten perustaa tiputuskuntokeskuksia?

Kommentit (5)

Ei siinä tipassa ole paljon ravinteita, ehkä sokeria ja suoloja, diabeetikolla ei ehkä niitäkään. Tippa on vain siksi että saadaan tarvittavat lääkkeet sisälle ihmiseen.

Siksihän on sanottu että on hyvä olla vähän läskiä sairastumisen varalta.

(Tuo sanonta on varmaankin sarjaa: lohtu se on pienikin lohtu, ettei happamia olisi pihlajanmarjat...)

Oletettaisiin, että tiputuksen ainoa tarkoitus olisi läsän poistaminen. Tiputuksessa ollessasi voisit harrastaa ihan kaikenlaista, lukemista, säveltämistä, shakin pelaamista... vain mielikuvitus luo itsellesi rajoja. Voit pyytää mielialalääkitystä jne ja jne

Laihduttaminen on ennalta ehkäisevää terveydenhoitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Läsän poistossa tehoaa paremmin liikunta - pienikin, jos ei muutoin, niin käsipainoilla. Itse olin joskus niin tyvessä noidannuolineni että kuntoilu piti aloittaa hauiksista. Tippahan taas ei kauheasti paino- tai muita liikuntahommia edistäis.

Kyllä se vatsaleikattu yksilö oli aika heikossa kunnossa.
Keski-ikäinen mies oli ja puhui jotain sellaista, että kun puolikilometriä kävelee, niin täytyy levätä.
Että sen suhteen siis, mutta polvileikattu naiseläjä kertoi käyneensä fysioterapeutilla, joka oli kehaissut, että onpa jalat hyvässä lihassa. Se on kuulemma suuri etu tässä tilanteessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat