Seuraa 
Viestejä45973

Hei!

2010 tulee eläkeuudistuksen se osa voimaan joka voi pienentää työkyvyttömyyseläkettä. Käy lukemassa siitä adressit.com-ssa ja allekirjoita se mikäli olet samaa mieltä.

Sivut

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vakavat muistihäiriöt.

Tiedän erään joka pyöräonnettomuudessa menetti muistiominaisuuksia niin paljon, että on joutunut jäämään työttömäksi. On toki yrittänyt fiilailla esim. kitarankorjaamista. Mutta kun minunkin kitarankorjaamisessa meni kuukausia kun ei edes muistanut että oli hommaa tehtävänä... Yritä siinä sitten mennä tämäntasoisella muistilla varaamaan työhaastatteluaikoja tms.

minäkin tiedän erään pyörällä kaatuneen menettäneen muistinsa lisäksi kyvyn tehdä töitä tai kotitöitä. Ei auttanut, vaikka kuinka piti suojakypärää...

Ainahan on yksi ryhmä, hoitovirheen seuraus...

Toivon asiallista keskustelua, eikä mitään syyllistämistä!

Ei sairaiden tarvitse näyttää ulospäin sairailta, voi kuinka huonosti me kakki sitten voisimmekaan!

Kaunis neliraajahalvaantunut voi toimia vaikka kasvomallina meikkimainoksissa.

Christopher Reeve on paiskinut duunia neliraajahalvaantuneena. Kerännyt rahaa tutkimukseen, houkutellut väkeä tilaisuuksiin vetonaulana, tehnyt ihmisistä iloisia että heillä on liikkumiskyky, työllistänyt reporttereita ja saanut ehkä pari haastattelupalkkiotakin.

Huonomuistiset voi tehdä fyysistä työtä tai alkaa missiksi.

Stephen Hawking tekee kaikenlaista.

aina voi olla kansanedustaja. Ei tarvitse tehdä mitään. Se riittää. Itse asiassa sillä pärjäisi jo paljon paremmin kuin muut tällä hetkellä, kun tekevät vaan hallaa kaikille.

[quote="squirrel"]Vakavat muistihäiriöt.

Tiedän erään joka pyöräonnettomuudessa menetti muistiominaisuuksia niin paljon, että on joutunut jäämään työttömäksi. On toki yrittänyt fiilailla esim. kitarankorjaamista. Mutta kun minunkin kitarankorjaamisessa meni kuukausia kun ei edes muistanut että oli hommaa tehtävänä... Yritä siinä sitten mennä tämäntasoisella muistilla varaamaan työhaastatteluaikoja tms.[/quote

Yle teemalta tuli kerran dokkari jossa joku tyyppi unohti kaiken kokemansa n. 6 sekunnin päästä eli se ei siis muista edes 6 sekunnin takaista vessakäyntiä tmv. Tosin se muisti täydellisesti miten soitetaan pianoa, muisti se vaimonsakin ne taisivatkin olla 2 ainoaa asiaa.

Pitää olla nimeä ja mahdollisuus, että saa tilaisuuden. Ei tavallinen kansalainen pääse malliksi tai miksikään muuksi ikoniksi. Jos malliksi ryhtyminen kävisi tuosta vaan, maahan olisi niitä täysi!

Vajaakuntoisten työllistyminen on ollut maasamme tosi hankalaa. Pääkaupunkiseudulla on pula työntekijöistä ja kortistossa on ihmisiä,joita ei huolita töihin.

Kukahan äänestaisi muistamatonta tai vajaakuntoista noin vaan kansanedustajaksi. Siinä täytyy olla sen verran primaarikapasiteetteja käytössä, että pystyy vakuuttamaan ihmiset. Eihän sinne ole päässyt noin vaan eläkeläisiä ja eläkkeelle joutuvat eivät jatka. Erään muista onnistuneen siina ja hänhän työllistääkin siinä sivussa monta avustajaa.

Ruskamiehen sukulaisuus tai yleensäkin valkoisen rodun edustaminen mikäli tätä profeettaa on uskominen. Vain neekeri voi saada Suomesta töitä.

Ymmärtääköhän valtio että mitä se tekee, kun rankaisee töihin ottamista niin, ettei se ole kannattavaa edes nuorelle, koulutetulle ja terveelle ?

Jopa Hitlerin Saksa käytti sodan aikana kaikkia töihin kykeneviä rakennustöissä. Ja sodan jälkeen puolet väestä oli invalideja; puolikuuro, toinen käsi poikki tai ainakin hermoraunio. Maa silti rakennettiin.

Tällä hetkellä, jos työntekijä saa euron käteen, niin se maksaa työnantajalle 3 euroa. Arvatkaa huvittaako palkata vammaisia ? Tämä ei ole paha "hyvinvointivaltio" vaan saatanallinen sellainen. Mitään ei edes saa tehdä. Sen estää yli 10 tuhatta lakia ja asetusta.

Kommunismin tuhojen käsittely ei ole vielä edes kunnolla alkanut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat