Seuraa 
Viestejä45973

HS uutisoi tutkimuksesta, että Enterobakteerit suolistossa aiheuttavat/ylläpitävät osaltaan lihoamista, ja niiden poistaminen laihduttaa.

En vielä tutustunut tuohon alkuperäiseen tutkimukseen, mutta millä häätää nuo bakteerit omasta suolistostaan kotikonstein?

Nimimerkillä: Uudenvuoden lupaus taas huulilla, ja uudet elämäntavat, mutta nyt vois päästä helpommalla

Sivut

Kommentit (50)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
Tonzal

En vielä tutustunut tuohon alkuperäiseen tutkimukseen, mutta millä häätää nuo bakteerit omasta suolistostaan kotikonstein?




"On a diet of whole grains, traditional Chinese medicinal foods and prebiotics"



Nyt vain tutkijoilta kysymään että mitä oli nämä perinteiset kiinalaiset lääkeruoat"

BCK
Seuraa 
Viestejä6960

Tuon artikkelin perusteella kokojyvävilja ja prebiootit (maitohappobakteerit) voisivat ehkä laihduttaa.

Sitten voisi esittää arvauksen, että tulehdusta vaimentava ruokavalio myöskin voisi auttaa, koska artikkelin mukaan enterobakteerit aiheuttavat tulehduksen suolistossa. Tulehdusta vaimentavia ruokia ovat mm. kala ja marjat. Mitkä muut? Mitkä mausteet? Intialaiset,kuten kurkuma?

Mitkä ravintoaineet aiheuttavat tulehdusta elimistöön? Sokeritko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
BCK
Tuon artikkelin perusteella kokojyvävilja ja prebiootit (maitohappobakteerit) voisivat ehkä laihduttaa.

Sitten voisi esittää arvauksen, että tulehdusta vaimentava ruokavalio myöskin voisi auttaa, koska artikkelin mukaan enterobakteerit aiheuttavat tulehduksen suolistossa. Tulehdusta vaimentavia ruokia ovat mm. kala ja marjat. Mitkä muut? Mitkä mausteet? Intialaiset,kuten kurkuma?

Mitkä ravintoaineet aiheuttavat tulehdusta elimistöön? Sokeritko?




Kyllä mutta nuo "Kiinalaiset perinteiset lääkeruoat" pitäisi myos selvittää mitä olivat...

Tulehdus tulee tutkimuksen mukaan ko bakteerien erittämistä myrkyistä...

Jussipussin raskas aseistus tällaiseen sotaan olisi/on C vitamiini myrkkyjen neutralisoijana ja tulehdusprosessin vaimentajana.

jussipussi
BCK
Tuon artikkelin perusteella kokojyvävilja ja prebiootit (maitohappobakteerit) voisivat ehkä laihduttaa.

Sitten voisi esittää arvauksen, että tulehdusta vaimentava ruokavalio myöskin voisi auttaa, koska artikkelin mukaan enterobakteerit aiheuttavat tulehduksen suolistossa. Tulehdusta vaimentavia ruokia ovat mm. kala ja marjat. Mitkä muut? Mitkä mausteet? Intialaiset,kuten kurkuma?

Mitkä ravintoaineet aiheuttavat tulehdusta elimistöön? Sokeritko?




Kyllä mutta nuo "Kiinalaiset perinteiset lääkeruoat" pitäisi myos selvittää mitä olivat...

Tulehdus tulee tutkimuksen mukaan ko bakteerien erittämistä myrkyistä...

Jussipussin raskas aseistus tällaiseen sotaan olisi/on C vitamiini myrkkyjen neutralisoijana ja tulehdusprosessin vaimentajana.




Hmm... No millä jussipussi "harjottaa" omaa immuunijärjestelmää jos jatkuvasti lisä ceetä tankkaa?

BCK
Seuraa 
Viestejä6960

Kyllä, nuo "Kiinalaiset perinteiset lääkeruoat" ovat toki kiinnostavia, mutta se on sitten eri asia, uskaltaisiko sitä alkaa niillä itseään hoitamaan, ja toisekseen, onko niitä saatavilla Suomessa.

Tuosta leivästä (kokojyväviljasta) tuli mieleen sellainen, että oma kokemus leivästä on se, että se lihottaa. Tosin saatan olla poikkeus, tuore leipä on mielestäni niin hyvää, että sitä tule mätettyä aivan liikaa,

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
tiedeturisti
jussipussi
BCK
Tuon artikkelin perusteella kokojyvävilja ja prebiootit (maitohappobakteerit) voisivat ehkä laihduttaa.

Sitten voisi esittää arvauksen, että tulehdusta vaimentava ruokavalio myöskin voisi auttaa, koska artikkelin mukaan enterobakteerit aiheuttavat tulehduksen suolistossa. Tulehdusta vaimentavia ruokia ovat mm. kala ja marjat. Mitkä muut? Mitkä mausteet? Intialaiset,kuten kurkuma?

Mitkä ravintoaineet aiheuttavat tulehdusta elimistöön? Sokeritko?




Kyllä mutta nuo "Kiinalaiset perinteiset lääkeruoat" pitäisi myos selvittää mitä olivat...

Tulehdus tulee tutkimuksen mukaan ko bakteerien erittämistä myrkyistä...

Jussipussin raskas aseistus tällaiseen sotaan olisi/on C vitamiini myrkkyjen neutralisoijana ja tulehdusprosessin vaimentajana.




Hmm... No millä jussipussi "harjottaa" omaa immuunijärjestelmää jos jatkuvasti lisä ceetä tankkaa?



Ei se sitä immuunijärjestelmää dumppaa vaan vahvistaa olemassaolevia prosesseja, C vitamiini antaa keholle kehon tarvitsemia elektroneja jotta molekyylit pysyisivät suunnitellun kaltaisina, C vitamiini molekyyli yksinkertaisuudessaan on 2 elektronin luovuttaja ja myrkyt kehossa on elektroneja molekyyleiltä varastavia. siinä yksinkertaisuudessaan miksi C vitamiini auttaa missä tahansa myrkytystilassa oli se sitten vaikka käärmeenmyrkky, bakteerimyrkky ja / tai elohopea.

Ihminen on "sähkokemiallinen tapahtuma", sille pitää antaa ne molekyylit mitä se luonnollisesti tarvitsee ja oikeita määriä.

Jätän tällaiset kysmykset:

Miksi esim rotta valmistaa veren glukoosistaan maksassa 2000-4000mg C vitamiinia per päivä ja stressattuna 15,000mg...ihmisen painoon suhteutettuna?

Miksi apinoille annetaan 6000-10,000 mg C vitamiinia ihmisen painoon suhteutettuna niiden ravinnossa?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
BCK
Kyllä, nuo "Kiinalaiset perinteiset lääkeruoat" ovat toki kiinnostavia, mutta se on sitten eri asia, uskaltaisiko sitä alkaa niillä itseään hoitamaan, ja toisekseen, onko niitä saatavilla Suomessa.



Pitäisi nyt ensin tietää mitä ne tarkalleen oli.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
tiedeturisti

Hmm... No millä jussipussi "harjottaa" omaa immuunijärjestelmää jos jatkuvasti lisä ceetä tankkaa?



Laitanpa tähän provokatiivisesti: Kolmenvartin wiskypullo menee sukkana ja säilioautollinen elämän aikana mutta auta armias jos puhutaan mikrogrammoista D vitamiinia ja /tai grammoista C vitamiinia niin meninaa tulla kakka housuun pelosta, niin järkeviä me olemme näissä asioissa?

Kerrotko mikä on esim C vitamiinin määritelty myrkyllisyys?

BCK
Seuraa 
Viestejä6960
jussipussi
BCK
Kyllä, nuo "Kiinalaiset perinteiset lääkeruoat" ovat toki kiinnostavia, mutta se on sitten eri asia, uskaltaisiko sitä alkaa niillä itseään hoitamaan, ja toisekseen, onko niitä saatavilla Suomessa.



Pitäisi nyt ensin tietää mitä ne tarkalleen oli.




Jonkin sortin purkitettua puuroa?

http://news.ycombinator.com/item?id=4944242

No antibiotics were involved but the WTP diet consisted of 1344Cal daily diet of canned porridge (. . ."4 cans of gruel per day" . . .) - Quoted from 'Supplimental Material' to the original study publication http://www.nature.com/ismej/journal/vao ... ref/ism.... But, there is absolutely no specific information as to the actual ingredients of the "porridge/gruel" so there seems to be no way to actually repeat this research or try the diet individually.
jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
jees
Koko kemia on yksinkertaisuudessaan elektroneja.



Juuri niin, siksi asiat pitää ymmärtää sillä/elektroni tasolla miten ne toimii!

Miksikohän eräs Nobel kemisti innostui C-vitamiinista niin paljon että nautti sitä vuosikymmeniä 18,000mg päivässä? Mitä hän siinä näki, kemistinä?

Hieman lisää vettä myllyyn; Miksi Nikolai Tesla kehitti sähkolaitteen olla johti kämmenten kautta sähkovirtaa itseensä (elektrononeja) ja väitti hoitavan terveyttään sillä. Olisi mielenkiintoista nähdä ko laitteen idea ja oletettu logiikka...

Mitä tapahtuu kun esim kiinalaiset tokkii akupunktiossa rautaneuloja alkaaliseen suolaliuokseen eli ihmiskehoon?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
BCK

Jonkin sortin purkitettua puuroa?

http://news.ycombinator.com/item?id=4944242

No antibiotics were involved but the WTP diet consisted of 1344Cal daily diet of canned porridge (. . ."4 cans of gruel per day" . . .) - Quoted from 'Supplimental Material' to the original study publication http://www.nature.com/ismej/journal/vao ... ref/ism.... But, there is absolutely no specific information as to the actual ingredients of the "porridge/gruel" so there seems to be no way to actually repeat this research or try the diet individually.



Kiitos tästä, aika mielenkiintoista, haluavat jotenkin suojella tätä "puuroaan"/sen tarkkaa koostumusta? Tai yrittävät estää testin replikoinnin jottei voida todistaa vääräksikään?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
BCK
Tuon artikkelin perusteella kokojyvävilja ja prebiootit (maitohappobakteerit) voisivat ehkä laihduttaa.

Sitten voisi esittää arvauksen, että tulehdusta vaimentava ruokavalio myöskin voisi auttaa, koska artikkelin mukaan enterobakteerit aiheuttavat tulehduksen suolistossa.




Artikkelin mukaan tulehduksen aiheuttajina on bakteerien myrkyt ja oletettavasti kuitujen/täysjyvien merkitys on tässä se että ne/kuidut imevät myrkkyjä itseensä suolistossa ja siten poistavat myrkkyjä ulosteen mukana ja estävät myrkkyjen imeytymistä elimistoon suolenseinämästä...?

Eikö dumppaa? Oletko aivan varma? Ei kannata olla liian sokea, ja tuohon tulehdus juttuun, juu kyllä se avittaa vaimentamaan tulehdusta, endotoksiinien määrä vähenää oleellisesti henkilöillä jotka nauttivat lisä C.tä ruokailun jälkeen ja juuri nämä endotoksiinit toimivat immuunijärjestelmän "harjoitusvastustajina", eikös? Tietysti jos olet sairas ehkä lisä cee on hyväksi niin kauan aikaan kunnes saat tulehduksen aiheuttajan "kiinni"... Syyllinen voi olla esim "vuotava suoli", joka nyt suurimmassa osassa sairauksia nykypäivänä on syyllinen.

Niin ja mitä tulee LISÄ ceehen ja mitä se tekee mitokondirioiden signaaleille, arvaappas, miksi esim cee on hyvä syövän hoidossa?? Tai siis pysäyttää ainaskin leviämisen..

jussipussi
tiedeturisti

Hmm... No millä jussipussi "harjottaa" omaa immuunijärjestelmää jos jatkuvasti lisä ceetä tankkaa?



Laitanpa tähän provokatiivisesti: Kolmenvartin wiskypullo menee sukkana ja säilioautollinen elämän aikana mutta auta armias jos puhutaan mikrogrammoista D vitamiinia ja /tai grammoista C vitamiinia niin meninaa tulla kakka housuun pelosta, niin järkeviä me olemme näissä asioissa?

Kerrotko mikä on esim C vitamiinin määritelty myrkyllisyys?





Mitä johtopäätöksiä sinä nyt minä mun viestitstä vedit? Mainitsinko jossain että se on myrkyllistä?

pieni mietintä http://www.newscientist.com/article/dn1 ... rcise.html

Ja mitäs se liikunta päästää verenkiertoon? Endotoksiineja? kyllääää. Suolesta. Kamalaa, eikös? Aiheuttaa tulehdusta ja silti liikunta on terveellistä? Ihmeellistä, eikös?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
tiedeturisti

Niin ja mitä tulee LISÄ ceehen ja mitä se tekee mitokondirioiden signaaleille, arvaappas, miksi esim cee on hyvä syövän hoidossa?? Tai siis pysäyttää ainaskin leviämisen..



Hyvä perusteltuja argumentteja, kiitos

Määrittele "lisä C" "teknisesti" ?

Miksi hyvä syovän hoidossa; Mainstremhan ei tunnusta edelleenkään että se on hyvä syovän hoidossa. Tästä ei saisi käsittääkseni puhua. Mutta jos unohdetaan se hetkeksi ja katsotaan tutkimuksia niin C "käsittelee" eri tavalla syopäsolua ja terveitä solua. Se "hapettaa" syopäsolun kuoliaaksi mutta ei vahingoita tervettä solua.

Veren askorbaattipitoisuuksilla yli 400 umol/L saavutetaan noin 40-50% syopäsolujen vähennys , muistin varalta kirjoitettu.

"Normaaliravinnosta" saatava vitamiini asettaa ihmisen veren askorbaatin 20-100 umol/L välille..

Suonensisäisessä "vitamiinihoidossa" vuorokauden aikana annetut ascorbaattimäärät on olleet maksimissaan 250g eli 250,000 mg..Neljänneskilo suoneen 24 tunnin aikan ilman sivuvaikutuksia.

C lisää "elektroniflowta" solukalvon ja mitokondrioiden välillä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
tiedeturisti

Mitä johtopäätöksiä sinä nyt minä mun viestitstä vedit? Mainitsinko jossain että se on myrkyllistä?



En vaan kysyin sitä. Eli olemme samaa mieltä ettei käytännossä pystytä määrittelemään C vitamiinille myrkyllisyyttä?

Miksi apinoiden ruoassa annettaan niille 6000-10,000 mg C vitamiinia, onko se lisä C tä ja miksi niille annattaisiin "lisä Ctä" ja ihmisille ei, onko apinat arvokkaampia ?

“The medical profession itself took a very narrow and very wrong view. Lack of ascorbic acid caused scurvy, so if there was no scurvy there was no lack of ascorbic acid. Nothing could be clearer than this. The only trouble was that scurvy is not a first symptom of a lack but a final collapse, a premortal syndrome and there is a very wide gap between scurvy and full health.”
–Albert Szent-Gyorgyi

The above quotation, taken from Szent-Gyorgyi's Nobel Prize acceptance speech, was remarkably prescient.




L-gulonolactone oxidase deficiency is called "hypoascorbemia"[8] and is described by OMIM (Online Mendelian Inheritance in Man)[9] as "a public inborn error of metabolism", as it affects all humans. There exists a wide discrepancy between the amounts of ascorbic acid other primates consume and what is recommended as "reference intakes" for humans.[10] In its patently pathological form, the effects of ascorbate deficiency are manifested as scurvy.




Monkey diet is richer in vitamins and minerals than human diet, UC Berkeley anthropologist discovers

By Patricia McBroom, Public Affairs

BERKELEY--The fruits and leaves that monkeys eat in the wild are loaded with nutrients, giving these primates a diet far richer in many essential vitamins and minerals than the diet recommended for daily consumption by human beings.

This startling information has emerged from a study of monkey diets carried out at the University of California, Berkeley, by physical anthropologist Katharine Milton, an expert on primate diet.

She found, for instance, that the average 15-pound wild monkey takes in 600 milligrams per day of vitamin C, 10 times more than the 60-milligram recommended daily allowance, or RDA, for humans who weigh on average 150 pounds.

Differences on that order also were found for intakes of other micronutrients such as calcium, potassium and magnesium.

"The monkey diet is amazingly rich in nutrients," said Milton, a professor in the Department of Environmental Science, Policy & Management.

Lähdettä en pysty laittamaan nyt käyttämälläni koneella - laitan sen johonkin erilliseen viestiin..

how did Linus Pauling become interested, in the first place, in the relationship between disease and eating habits? The answer goes back to 1941. The news went though the grapevine of chemistry departments within the US like an electrical surge: Linus Pauling at Caltech was sick. He was seriously ill. He might be in danger of death. Would American chemistry lose in full strength, and in mid-career, its most prestigious and emblematic figure? The rumor was actually quite true. While Pauling was not on his death bed, he was indeed seriously sick. He was suffering from edema as a consequence of nephritis, of a kidney infection. Fortunately for Pauling, he met a Dr. Thomas Addis, a kidney specialist who held that healthy tissue, in the kidneys or in any other organ, was the expression of a dynamic equilibrium, of a balance between health and disease controlled by various parameters, such as the levels of various substances in the blood and in body fluids. Influenced by Addis, Pauling, instead of fighting his disease with the standard drugs, started paying attention to his diet, to the type of foods that he was ingesting. And indeed, only a few months afterwards, his health had improved significantly and the symptoms of his glomerulonephritis had receded, the edema in particular. He was able to resume his hectic pace of work and of lecturing and traveling. For the next few years, as Pauling continued to battle with his kidney ailment through improved eating habits, he became extremely conscious of the complex relationship of health with the concentrations of a number of molecules in various parts of the organism. As for the other questions, regarding vitamin C and cancer in particular, it is still too early to tell if Pauling was again a visionary and an inspired genius, or merely an irresponsible gadfly, or worse yet a dangerous charlatan in this Persona 3 garb.

Edelläolevasta ilmenee, että Pauling oli nuorena sairaalloinen ollen nelikymppisenä jo monipuolisesti sairas. Ruvettuaan lääkitsemään itseään jättisuurilla C-vitamiiniannoksilla ja tehtyään ehkä pieniä muutyoksia ruokavaliossaan hän eli vielä yli 50 vuotta aktiivista tutkijan ja tutkimuslaitoksen johtajan elämää.

Paljon yli 90 vuoden ikäisenä hän esimerkiksi keksi tinan (Sn) uuden, ennen keksimättömän rakenteen, joka julkaistiin muistaaakseni Naturessa (monilla aineilla on useita mahdollisia rakenteita; muistaakseni esim. jäätä on yli viittäkymmentä laatua..)

Keksiessään nuorempana proteiinien alfakierteen (yksi hänen tärkeimmistä keksinnöistään) Pauling oli kovassa flunssassa.

Suurten C-vitamiiniannosten ja tietenkin myös muiden luontaistuotteiden vaikutusta suoliston valtavan suureen ja monipuoliseen bakteeristoon olisi varmaan aika helppo tutkia. Samoin voisi verrata lisäravinteita käyttävien ja ne torjuvien ihmisten henkisiä ja fyysisiä valmiuksia; koehenkilötkin olisivat jo valmiina.

Ilmeisesti ihmiset eroavat paljon lisäravinteiden tarpeessaan, mikä voi juontaa juurensa jopa DNA-molekyylien erilaiseen haurauteen (josta tutkimus J.theor.Biol.-lehdessä 80-luvulla). Esimerkiksi Arvo Ylppö ei käyttänyt lisäravinteita, mutta esitelmöi vielä 100-vuotiaana mm. Intiassa (eikä lopultakaan kuollut vanhuuteen, vaan onnettomuuden seurauksena.)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä50292
tiedeturisti

Ja mitäs se liikunta päästää verenkiertoon? Endotoksiineja? kyllääää. Suolesta. Kamalaa, eikös? Aiheuttaa tulehdusta ja silti liikunta on terveellistä? Ihmeellistä, eikös?



Endotoksiinitko sinun mielestä tekee liikunnasta "terveellistä"?

BCK
Seuraa 
Viestejä6960
tiedeturisti
Eikö dumppaa? Oletko aivan varma? Ei kannata olla liian sokea, ja tuohon tulehdus juttuun, juu kyllä se avittaa vaimentamaan tulehdusta, endotoksiinien määrä vähenää oleellisesti henkilöillä jotka nauttivat lisä C.tä ruokailun jälkeen ja juuri nämä endotoksiinit toimivat immuunijärjestelmän "harjoitusvastustajina", eikös? Tietysti jos olet sairas ehkä lisä cee on hyväksi niin kauan aikaan kunnes saat tulehduksen aiheuttajan "kiinni"... Syyllinen voi olla esim "vuotava suoli", joka nyt suurimmassa osassa sairauksia nykypäivänä on syyllinen.




Tuota "vuotava suoli"-hypoteesia ei taida olla tieteellisesti todistettu: http://en.wikipedia.org/wiki/Leaky_gut_ ... ontroversy

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat