Seuraa 
Viestejä45973

Tähänkö on tultu? Facebookin välttelijät joutuvat kohta mielentilatutkimuksiin?

"Is not joining Facebook a sign you're a psychopath? Some employers and psychologists say staying away from social media is 'suspicious'"

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z22s3pEGL4

Sivut

Kommentit (232)

ID10T
Seuraa 
Viestejä4298

Facebookissa on pilvin pimein egoisteja, jotka kuvittelevat kaikkien odottavan kieli pitkällä reaaliaikaista selostusta jokaisesta tapahtumasta heidän elämässään (söin aamiaista, lähdin töihin, söin lounasta, lähdin kotiin, vein koiran ulos, katsoin TV:tä, jne.). Kuka väittää, että tämä muka sitten on tervettä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
ID10T
Facebookissa on pilvin pimein egoisteja, jotka kuvittelevat kaikkien odottavan kieli pitkällä reaaliaikaista selostusta jokaisesta tapahtumasta heidän elämässään (söin aamiaista, lähdin töihin, söin lounasta, lähdin kotiin, vein koiran ulos, katsoin TV:tä, jne.). Kuka väittää, että tämä muka sitten on tervettä?

Aamen!

Hämmentää.

Isoveli valvoo. Mikäli olet itsenäisesti ajatteleva yksilö, etkä vapaaehtoisesti paljasta ajatuksiasi, olet uhka kansakunnan turvallisuudelle. Ainut mielisairas on artikkelin kirjoittaja tästä tulee mieleen seuraavan kaltainen ajatuskulku - Minut ryöstettiin eilen. Ryöstäjällä oli huppari. Kaikki hupparia pitävät ovat rikollisia. M.O.T

Pitää nyt sitten varmaan liittyä feisbuukkiin joltain yleiseltä koneelta, ilmoittaa suosikkikirjakseen Dan Brownin Da Vinci -koodi, harrastuksiksi puutarhanhoito ja lukeminen, suosikkielokuvaksi Forrest Gump ja suosikkiartistiksi vaikka Lady Gaga. Voi vittu.

-:)lauri
Tiedelehti Dailymail se vain jaksaa yllättääNyt kun kiinnitit huomioni tuohon seikkaan, niin varmistuin siitä, että nimimerkki naturesson ei tavalliseen tapaan ole kiinnostunut keskustelemaan psykologiasta, vaan yrittää lähinnä levittää omaa antipsykiatrista ilosanomaa ja trollata toisin ajattelevia.

Shriek
-:)lauri
Tiedelehti Dailymail se vain jaksaa yllättääNyt kun kiinnitit huomioni tuohon seikkaan, niin varmistuin siitä, että nimimerkki naturesson ei tavalliseen tapaan ole kiinnostunut keskustelemaan psykologiasta, vaan yrittää lähinnä levittää omaa antipsykiatrista ilosanomaa ja trollata toisin ajattelevia.Päättelysi on samanlaista kuin niillä, jotka torjuvat kaiken Wikipediassa olevan epätieteellisenä vain siksi, että se on Wikipediassa. Jos tutkimusta on referoitu Wikipediassa, sitä ei voi pitää tieteellisenä, koska kaikki, mihin Wikipedia koskee, muuttuu automaattisesti epätieteeksi?

Joskus kannattaa tosiaan vilkaista sitä linkitettyä tekstiä ja katsoa, mistä siinä on kyse. Daily Mail ei tarinoi omiaan, vaan viittaa saksalaislehden artikkeliin, jossa ihan oikea psykologi puhuu pehmeitä sosiaalisesta mediasta ja psykopatiasta.

Levitän "antipsykiatrian ilosanomaa"? En levitä, vaan viittasin olemassa olevaan asiaan, jonka olemassaolosta sinä et halunnut kuulla.

naturesson
Joskus kannattaa tosiaan vilkaista sitä linkitettyä tekstiä ja katsoa, mistä siinä on kyse. Daily Mail ei tarinoi omiaan, vaan viittaa saksalaislehden artikkeliin, jossa ihan oikea psykologi puhuu pehmeitä sosiaalisesta mediasta ja psykopatiasta.Siinä ei kyllä puhuttu mitään pehmeitä yhtään mistään, vaan perusteltiin asioita psykologian näkökulmasta ihan asiallisesti. Eli epäsosiaalinen käytös voi kertoa mahdollisesta psykopatologiasta, koska epäsosiaalinen käytös on läsnä monessa psykopatologiassa.

Levitän "antipsykiatrian ilosanomaa"? En levitä, vaan viittasin olemassa olevaan asiaan, jonka olemassaolosta sinä et halunnut kuulla.Lähdetäänkö liikkeelle siitä, että luet edes itse ne linkit, joita forumille linkaat, jos et kerran trollaa ja haluat keskustella psykologiasta?

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Tuskin nyt ihan psykopatiasta voidaan heti puhua jos karttelee jotain feisbuukkia. Mutta omalla kohdallani voin myöntää että sen karttelun takana on jotakin, mitä voisi pitää jonkinlaisena ongelmana. Ainakin jonkun silmissä. Eiköhän sieltä jotain pelkojuttuja ja epäsosiaalisuuksia ja käsittelemättömiä aiheita löydy. Tiedän sen että siellä tulisi vastaan asioita/kokemuksia jotka aiheuttaisivat minulle ahdistusta, sen tarkemmin niihin nyt pureutumatta. Kyllä, minulla on henkisiä ongelmia, mutta kestän ne pysymällä pois feisbuukista. Se on minulle mörkö. Ei ikinä feisbuukkiin. Paha feisbuuk.

Mutta psykopaatti en ole.

くそっ!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat