Sivut

Kommentit (50)

Ne ihmiset jotka ovat tunnollisimpia, ovat alttiimpia masennukselle. Minun kaltaiseni juutalaiset korkkiruuvikierot käärmeet luikertelevat pykäläviidakossa kuin omassa kotonaan ja napsivat kaikki herkut päältä.

Minua on nuorena yritetty saada auktoriteetin alle, mutta kun kostin ja käytin väsytystaistelua, auktoriteetit joutuivat lopulta luopumaan. Yksi sukulainen on minut joskus pikku pentuna pari kertaa hakannut, mutta tänä päivänä suhtaudun häneen hyvänä kaverina enkä edes muistele ko. hakkaamisia(ja en toisaalta kunnioita ko. tyyppiä yhtään sen enempää kuin ketään muutakaan ), mutta jostakin syystä kyseinen sukulainen on aina jotenkin aavistuksen nöyrän ja kunnioittavan oloinen läsnäollessani. En sitten tiedä mistä se johtuu, näkeekö hän minussa niin kylmän psykopaatin?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53560
Läskiperse
jussipussi
lässyn, lässyn lässyn...

tuu vitttu sanomaan tuollaista päin näköä, niin pelkkä katse saa sinulle paskat housuihin. argumentistasi paistaa, että sinua on käsitelty koko elämä silkkihansikkain. jussipussi on iskän ja äiskän ainut pellavapäinen poikalapsi, joka on saanut kaiken haluamansa.

Kun minä hyppäsin hyppyristä entisajan rotanloukuilla joen jäälle, tein pituusennätyksen! Alastulossa myös kaaduin, ja kaksi etuhammasta poikki. menin kotiin veren punaisena ja verta vuotavana, ja äijä rupesi hakkaamaan ja potkimaan lisää. en ymmärrä vieläkään, miksi?

ehkä siksi perehdyin budolajeihin (judo, karate, aikido). nyt on harrastanut muutaman vuoden vapaaottelua. haluan, että veri lentää vieläkin vuolaammin, kuin silloin pikkupoikana, kun äijä hakkasi minua nurkassa, josta ei päässyt pakoon.

mieti sitä, saatanan paskapää. pellavapäinen iskän ja äiskän kultapoika.
No onhan siellä elämänvoimaa ja reippautta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

1,2,3) tehdä työtä yhdenvertaisessa tiimissä, jossa jokaisella on oma spesiaalisektorinsa. kun joka sektori on täytetty, tiimi pystyisi tuottamaan millaisia innovaatioita tahansa. oma toimenkuvani painottuisi logiikan ja algebran koodaamiseen sekä tutkimukseen ja optimointiin plus metallitöihin.

Läskiperse
jokaisella on yhdenvertainen asema. eli rikas maksaa polttoainelitrasta 10 euroa, kun köyhän tarvitsisi maksaa vain 10 senttiä. sama logiikka koko teollisuudelle.Joo-o, mun erittäin nykytekniikalla säätyvä kesäauto kuluttaa ainakin tuplasti sen mitä joku tojota, eli maksan polttoaineveroja niiden joidenkin miljoonien lisäksi tuplasti pensastakin, eikö se vittu riitä.
Eiks nii et mee töihin, joo, en mene, myy sä (hienoin prätkä minkä oon nähny) ja lopeta kitiseminen.
Ei köyhät ajele tommosella pyörällä, tankki ainakin veroiksi vielä?

Vierailija
Läskiperse
1,2,3) tehdä työtä yhdenvertaisessa tiimissä, jossa jokaisella on oma spesiaalisektorinsa. kun joka sektori on täytetty, tiimi pystyisi tuottamaan millaisia innovaatioita tahansa. oma toimenkuvani painottuisi logiikan ja algebran koodaamiseen sekä tutkimukseen ja optimointiin plus metallitöihin.Yhdenvertainen tiimi jossa yksi vastaa logiikasta

Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

ohessa on vähän sinulle logiikkaa. näin aluksi 3D-gray-koodi. main printtaa 3D-gray-koodin, mutta sinun on itse toteutettava tulostus 3D:nä esim. OpenGL:llä.

minun mielestä tuota koodia on helppo lukea. ei siinä pääpiirteittäin ole, kuin muutama bitti-operaatio. sinusta voitaisiin sitten tehdä tiimin logiikkajohtaja, koska aivan ilmeisesti olet ylivoimainen kaikessa, mikä liittyy logiikkaan:

[code:1z058k3l]#include
#include

typedef struct
{
int current_x;
int size_x;
int shift;
int nro_x;
int sort_x;

} ExtTmp;

int getShift(int x)
{
int shift=0;
while ((1<
return shift;
}

int vert_ext_tmp(const void *a, const void *b)
{
ExtTmp *A=(ExtTmp*)a;
ExtTmp *B=(ExtTmp*)b;
if (A->sort_x==B->sort_x)
return A->nro_xnro_x? -1: 1;
else return A->sort_xsort_x? 1: -1;
}

void sort_ext_tmp(ExtTmp *x, int x_kpl)
{
for (int i=0; i
x[i].sort_x=x[i].size_x-x[i].current_x;
qsort((void*)x, x_kpl, sizeof(ExtTmp), vert_ext_tmp);
}

void init_ext_tmp(ExtTmp *x, int *size_x, int x_kpl)
{
int i, sum_x=1;
for (i=0; i
{
x[i].shift=getShift(sum_x);
x[i].size_x=size_x[i];
x[i].nro_x=(int)i;
x[i].current_x=1;
sum_x*=size_x[i];
}
sort_ext_tmp(x, x_kpl);
}

int get_ext_tmp_os(ExtTmp *x, int x_kpl)
{
int i, os=0;
for (i=0; i
os+=x[i].current_x<
return os;
}

void generate(int *f, ExtTmp *X, int X_kpl, int N, int off, int *max)
{
int old_x, new_x, *p;
int x1, x2, os1, os2;
old_x=X[N].current_x;

if (N)
{
p=&X[N].current_x;
for (*p=0; *p
generate(f, X, X_kpl, N-1, off, max);
}
else
{
new_x=old_x<<1;
for (x1=0, x2=new_x-1; x1
{
X[0].current_x=x1;
os1=get_ext_tmp_os(X, X_kpl);
X[0].current_x=x2;
os2=get_ext_tmp_os(X, X_kpl);
f[os2]=f[os1]+off;
if (f[os2]>*max) *max=f[os2];
}
}

X[N].current_x=old_x;
}

class grayCode
{
public:

~grayCode(void);
grayCode(int*, int);

int get_f_kpl(void);
int getCode(int*, int);

private:

int x_kpl;
int f_kpl;

int *uf_f;
int *shl_x;
int *size_x;

void SetUp(void);
};

grayCode::~grayCode(void)
{
delete[] uf_f;
delete[] shl_x;
delete[] size_x;
}

int grayCode::get_f_kpl(void)
{
return f_kpl;
}

grayCode::grayCode(int *size, int kpl)
{
int i; x_kpl=kpl; f_kpl=1;
size_x=new int[x_kpl];
shl_x=new int[kpl];

for (i=0; i
{
size_x[i]=size[i];
f_kpl*=size_x[i];
}

uf_f=new int[f_kpl];
uf_f[0]=0; SetUp();
}

void grayCode::SetUp(void)
{
int max, off=1; uf_f[0]=0;
ExtTmp *X=new ExtTmp[x_kpl];
init_ext_tmp(X, size_x, x_kpl);

while (X[0].sort_x)
{
max=0;
generate(uf_f, X, x_kpl, x_kpl-1, off, &max);
X[0].current_x<<=1;
off=max+1; sort_ext_tmp(X, x_kpl);
}

for (int i=0x00; i
shl_x[i]=(int)X[i].shift;
delete[] (ExtTmp*)X;
}

int grayCode::getCode(int *cou, int kpl)
{
int i, os = 0x0;
for (i=0; i
os+=cou[i]<
return uf_f[os];
}

#define BitSize 8

int __xx_size[3]=
{
BitSize, // 1 dim
BitSize, // 2 dim
BitSize, // 3 dim
};

grayCode XXext(__xx_size, 3);

void kuvajainen(void)
{
for (int z=0; z
{
for (int y=0; y
{
for (int x=0; x
{
int f[3], os;
f[0]=x; f[1]=y; f[2]=z;
os=XXext.getCode(f, 3);

for (int i=8; i>=0; i--)
printf("%d", os&(1<
if (x+1
}
printf("\n\n");
}
printf("~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\n\n");
}
}

void main(void)
{
kuvajainen();
}[/code:1z058k3l]

Läskiperse
logiikkajohtaja,Oo sä johtaja jos pystyt siihen, tarkoitus olisi perustaa IT-alan yritys, jos osaajia/ideoiden toteuttajia löytyy, rahaa tulee erittäin riittävällä tavalla.

Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

näinpä ne it-firmat ovat syntyneet. valitaan vain sopivat kaverit, että osaamissektori täyttyy, ja aletaan tekemään. pitäisi olla kiven kova kovo-spesialisti, asic, käyttöliittymä, myynti, markkinointi, ... yms. spesialisteja.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3119
Läskiperse
1,2,3) tehdä työtä yhdenvertaisessa tiimissä, jossa jokaisella on oma spesiaalisektorinsa. kun joka sektori on täytetty, tiimi pystyisi tuottamaan millaisia innovaatioita tahansa. oma toimenkuvani painottuisi logiikan ja algebran koodaamiseen sekä tutkimukseen ja optimointiin plus metallitöihin.Kuten fenomenologi tuossa edellä totesikin, niin sopiva liikeidea = rahoitusta ja asiakkaita riittää.

Hyvän tiimin kokoaminen vaatii tiimipelaajan pelisilmää. Kirkas visio tulee olla siitä mitä ollaan tekemässä, miksi ollaan tekemässä ja kenelle ollaan tekemässä.

Oletko ajatellut kehittää jotakin aivan uutta, vai löytyykö markkinoilta jo jotakin olemassaolevaa, mitä voisi parannella ja saada sitä kautta kilpailuetua? Entäpä löytyykö mahdollisesti jokin sopiva Open Source-projekti, jossa voisi kehitellä ideaa ja kaupallistaa sitten sen vaikkapa toimittamalla asiakkaalle räätälöityjä systeemejä? Vai olisiko liikeidea enemmänkin teknologian kehittämistä muiden yritysten käyttöön?

Simplex
Seuraa 
Viestejä3119
Läskiperse
näinpä ne it-firmat ovat syntyneet. valitaan vain sopivat kaverit, että osaamissektori täyttyy, ja aletaan tekemään. pitäisi olla kiven kova kovo-spesialisti, asic, käyttöliittymä, myynti, markkinointi, ... yms. spesialisteja.Olisiko kyseessä jokin järjestelmä, järjestelmän osa tai jokin laite? Kovo-osaajia löytyy kyllä kohtuullisen helposti mikäli suunnitteluvaatimukset eivät ole aivan mielettömiä. Lisäksi, suunnitteluapua voi luonnollisesti ostaa ulkopuoleltakin, mikäli omat taidot eivät riitä. Ascia ennen kannattaa lähteä liikkeelle FPGA-toteutuksella, joka voidaan sitten konvertoida Asiciksi. Asicien alkukustannuksethan on varsin hunajaisia, joten FPGA-piireillä voi hommat tehdä ainkin alkuun, kunnes volyymit kasvavat riittävän suuriksi.

Edit: Spesialistien lisäksi tarvitaan myös pari tyyppiä, jotka hahmottavat kokonaisuuden ja pitävät laivan oikealla kurssilla, ettei olla tekemässä jotakin sellaista, joka on teknisesti hienoa ja täydellistä, mutta aivan liian kallista tai hienoa asiakkaalle, tai tulee markkinoille aivan liian myöhään kun ollaan hierottu jotakin hienoa fiitsöriä liian kauan.

Vierailija
Läskiperse
ohessa on vähän sinulle logiikkaa. näin aluksi 3D-gray-koodi. main printtaa 3D-gray-koodin, mutta sinun on itse toteutettava tulostus 3D:nä esim. OpenGL:llä.

minun mielestä tuota koodia on helppo lukea. ei siinä pääpiirteittäin ole, kuin muutama bitti-operaatio. sinusta voitaisiin sitten tehdä tiimin logiikkajohtaja, koska aivan ilmeisesti olet ylivoimainen kaikessa, mikä liittyy logiikkaan:
Vau, hieno koodi. Ceetä näyttäisi pukkaavan ihan kätevästi. Kuvittelet vain että koodisi on implisiittistä, joka ei pidä paikkansa. Maailma ei ole algoritmi. Se mihin yhden pallon liike loppuu ja mistä toisen alkaa, ei ole niin selkeää ja rationaalista kuin sitä saattaisi pienessä mielessä kuvitella.

Ei tuu mitään fanfaareita kun yksi mielivaltaisesti määritelty delta päättyy. Oikeastaan se on harvinaisen banaali tapahtumaketju.

Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

olet sinä jees harvinaisen ärsyttävä foorumilainen. minulla on jo melkein moderointioikeudet. kun pyrogratia on saatu loppuun, annan ensitöikseni sinulle kolmen kuukauden banaanin.

pääätös on jo tehty, ja voit huitoa käsiäsi miten lystäät, tai hyppiä vaikka tasajalkaa. arvioisin sinun ikäsi noin 13-17 vuotiaaksi vielä poikuutensa säilyttäneenä natiaisena.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53560
Läskiperse
olet sinä jees harvinaisen ärsyttävä foorumilainen. minulla on jo melkein moderointioikeudet. kun pyrogratia on saatu loppuun, annan ensitöikseni sinulle kolmen kuukauden banaanin.

pääätös on jo tehty, ja voit huitoa käsiäsi miten lystäät, tai hyppiä vaikka tasajalkaa. arvioisin sinun ikäsi noin 13-17 vuotiaaksi vielä poikuutensa säilyttäneenä natiaisena.
Off topikkia, pysytyään otsikon raameissa.

Vierailija
Läskiperse
olet sinä jees harvinaisen ärsyttävä foorumilainen. minulla on jo melkein moderointioikeudet. kun pyrogratia on saatu loppuun, annan ensitöikseni sinulle kolmen kuukauden banaanin.

Viiden minuutin s-posti ja proxy tekee susta kovin hyödyttömän.

pääätös on jo tehty, ja voit huitoa käsiäsi miten lystäät, tai hyppiä vaikka tasajalkaa. arvioisin sinun ikäsi noin 13-17 vuotiaaksi vielä poikuutensa säilyttäneenä natiaisena.

Ja sä oot noin 35-vuotias ylipainoinen asperger joka ei tunne omia vajaavuuksiaan edes sen vertaa että selviyisi hengissä safarilta.

jees
Läskiperse
olet sinä jees harvinaisen ärsyttävä foorumilainen. minulla on jo melkein moderointioikeudet. kun pyrogratia on saatu loppuun, annan ensitöikseni sinulle kolmen kuukauden banaanin.

Viiden minuutin s-posti ja proxy tekee susta kovin hyödyttömän.

pääätös on jo tehty, ja voit huitoa käsiäsi miten lystäät, tai hyppiä vaikka tasajalkaa. arvioisin sinun ikäsi noin 13-17 vuotiaaksi vielä poikuutensa säilyttäneenä natiaisena.

Ja sä oot noin 35-vuotias ylipainoinen asperger joka ei tunne omia vajaavuuksiaan edes sen vertaa että selviyisi hengissä safarilta.Tyylisi sitten on aina tylsän samanlainen, aina sinun pitää olla pistävä ja loukkaat muita ihmisiä.

Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

niin, olihan se 35 ikä sekalaista menoa. mutta nyt mittariin tulee pian 50. tähän ikään ehtii kertyä melko lailla ns. hiljaista tietoa. 35 vuotiaana painoin 80 kiloa. nyt enää 124 kiloa. jos euro romahtaa, ja syttyy kolmas maailmansota, silloin läskistä on etua.

Vierailija
antimateria
Tyylisi sitten on aina tylsän samanlainen, aina sinun pitää olla pistävä ja loukkaat muita ihmisiä.

Ei tässä nyt kyllä ole siitä kyse.

Vierailija
Läskiperse
niin, olihan se 35 ikä sekalaista menoa. mutta nyt mittariin tulee pian 50. tähän ikään ehtii kertyä melko lailla ns. hiljaista tietoa.Tarkoitat varmaan kuollutta painoa.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä53560
Läskiperse
jos euro romahtaa, ja syttyy kolmas maailmansota, silloin läskistä on etua.Mihin, hengissä selviämiseenkö? Onko hengissä selviäminen nyt tullut ykkösprioriteetiksi?

Minä en oikein pysy mukana näissä käänteissä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat