Seuraa 
Viestejä3195

Eivätkö sähkösuunnittelijat suunnittele automaatiota ja erilliset automaatiosuunnittelukeikat ovat harvinaisia (urakoinnissa ainakin jyllää sähkömiehet). Vaikka kyse on tässä erityiskohteesta.

Oli mielenkiintoinen väittämä myös vaihtotaseesta näissä maissa, missä on uusiutuvat energiavarat otettu käyttöön ja ydinenergiaan satsaavat maat.

"Heidän arvionsa mukaan töiden pysähtymisen syynä ovat erityisesti Arevan ja TVO:n väliset korvauskiistat valmistumisen viivästymisestä ja keskeneräinen automaatiosuunnittelu."

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kommentit (5)

Diam
Seuraa 
Viestejä3195

Sukua MLP-intoilulle, taloustieteen perusperiaate on vertailu?

Vertailumaissa suositaan hajautettua energiantuotantoa sekä tuuli- ja aurinkoenergiaa, kun taas meillä rakennetaan ydinvoimaloita. Vertailumaiden vaihtotase on positiivinen toisin kuin Suomen. Myös maiden työttömyysaste on Suomea alempi.

 

Alunperin kiinnitin huomiota tämän uutisen ekaan ja muutamaan muuhun kommenttiin.

 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/66963-uusi-avaus-suomessa-30-000-uutta-tyopaikkaa-ja-koko-maa-luopuisi-tuontienergiasta

 

Se, että koko Suomen energiatuotanto tehtäisiin ydinvoimalla on jo ajatuksenakin absurdi. Tämän tietää jokainen, joka tuntee asiantuntevasti koko energiantuotannon ja jakelun.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Goswell
Seuraa 
Viestejä14973

Ei voi käsittää pieni ihminen sitäkään,  että rahat mätetään ulkomaille öljyn, kaasun ja kivihiilen tuottajille, omaa energiaa on metsät ja suot pullollaan. Työttömyys on ongelma, kotimainen hajautettu energian tuotanto tosiaan toisi työtä ja rahavirrat jäisi pyörimään kotimaahan.

Helsiki polttaa tällä hetkellä kivihiiltä, kiitos vihreitten pässien, kaatoivat turvesoita koskevan sopuratkaisun jonka EU olisi hyväksynyt, maanpetturuutta perkele.

Muistutan siis vielä tästä, en viitsi kirjoittaa tähän mitä haluaisin, tulisi poliisitutkinta perkele.

http://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2013/03/09/itseaiheutettu-vahinko/

Minun mielestä noin.

Näinonnäreet
Seuraa 
Viestejä1008

Seuraavana askeleena Suomi voitaisiin tehdä elintarvikeomavaraiseksi. Kotimaista elintarviketuotantoa tuettaisiin voimakkaasti ja tuontielintarvikkeille asetettaisiin korkeat tullit. Maaseudulle syntyisi valtavasti uusia työpaikkoja ja vaihtotase kohentuisi.

Diam
Seuraa 
Viestejä3195

Päänäkökohta on vertailu, luin juuri ymp. min. virkamiehen mielipiteen std. mukaisesta elinkaarilaskelman teosta korjausrakentamisessa, jonka mukaan tätä standardia ei tarvitakaan, sillä se ei ole heidän näkökulmastaan sopiva. Nyk. D3 ja D5 sekoilu olisi voitu kuitata kokonaan  rakentamismääräysten vertailuarvoilla ja laskentaan kk-tasolla. Omat kokemukseni standardeista ovat hyviä ja lähes kaikki määräysten varsinaiset menetelmät perustuvat niihin. Ydinvoimahölötyksen voisi poistaa perusasteen oppikirjoista, koska sekin voidaan kuitata parilla kaavalla veden höyrylämmöstä. Suomi on elintarvikeomavarainen muttei energiaomavarainen. Pitääkö ydinvoimaa olla sen takia, että sitä voi myydä naapureille halvalla. Eikö tämä ole sitä hullun kauppaa. Ostetaan puimuri ja myydään kylälle säkkikaupalla päivän hintaan.

 

http://yle.fi/uutiset/tutkija_ydinvoiman_lisarakentaminen_merkitsisi_sahkon_vientia/5875020

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat